חיבור קדם מגבר חיצוני לרסיבר ימאה
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לי יש רסיבר ימהה RX-V795 אליו אני מחבר מגבר באמצעות ה PRE-OUT של הימהה ,
ובנוסף אני מחבר לימהה את יציאות האודיו של נגן הבלוריי שלי Sony BDP-S550 - לכניסות היעודיות בפורמט העתידי של הרסיבר,
בתקווה שהייתי לעזר ,
רונן
ובנוסף אני מחבר לימהה את יציאות האודיו של נגן הבלוריי שלי Sony BDP-S550 - לכניסות היעודיות בפורמט העתידי של הרסיבר,
בתקווה שהייתי לעזר ,
רונן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
פורמן, הפתרון הזה ידוע לכל מתחיל בתחום ולא זאת הייתה כוונת המשורר.yairf כתב:אז תעיף את הרסיבר ושים Power רב ערוצי - לא חסרים כאלו...
יש לו רסיבר - עובדה קיימת.
הוא רוצה לרכוש פרוססור - עובדה קיימת
הפתרון שלך מיותר ובמידה ולא ניתן לחבר בניהם עדיף למכור ולרכוש רסיבר חדש, שתומך בכל רשימת המכולת הנדרשת כיום על מנת להנות מהפורמטים החדשים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ל RX-V2400 יש כניסה בת 6 ערוצים עבור External Decoder, לכניסה זו יש לחבר את יציאות האודיו מהמעבד.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
זיו אתה בטוח?ziv_r כתב:ל RX-V2400 יש כניסה בת 6 ערוצים עבור External Decoder, לכניסה זו יש לחבר את יציאות האודיו מהמעבד....
את הכניסות הללו יש כמעט לכל רסיבר מהשנים האחרונות. הכוונה בכניסות אלו לחיבור מעבד חיצוני( ללא קדם מגבר עד כמה שאני יודע).
היציאות מהפרוססור הן ברמת קדם מגבר , לאחר שעברו עיבוד כזה או אחר בפרוססור ומשם זה עובר להגברה ולא לפיענוח של הרסיבר.
הכניסות שאתה מדבר ברסיבר אמורות לקבל סיגנל אודיו ,לפני פיענוח ואז המגבר אמור לפענח ולהעביר להגברה.
אולי אני טועה אבל נראה לי שזה המצב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
בטוח.
כניסות ה External Decoder כשמן הן, כניסות עבור מפענח חיצוני, נועד בדיוק עבור מצבים מסוג זה, כאשר יש לנו פורמט אודיו חדש שהרסיבר אינו תומך בו, רוכשים מפענח מתאים וכך ניתן להמשיך להשתמש ברסיבר ללא שדרוגו.
כניסות ה External Decoder כשמן הן, כניסות עבור מפענח חיצוני, נועד בדיוק עבור מצבים מסוג זה, כאשר יש לנו פורמט אודיו חדש שהרסיבר אינו תומך בו, רוכשים מפענח מתאים וכך ניתן להמשיך להשתמש ברסיבר ללא שדרוגו.
הכניסות הללו ברסיבר מקבלות את הסיגנל אחרי הפענוח.istarmini כתב:הכניסות שאתה מדבר ברסיבר אמורות לקבל סיגנל אודיו ,לפני פיענוח ואז המגבר אמור לפענח ולהעביר להגברה....
הMULLTI CHANELL INPUT שיש לך ברסיוור מיועדיםלכניסת מפענח חיצוני(כמו לפורמטים החדשים)
או לבלוריי שיבצע ההמרה אנאלוגית לאותם כניסות ייעודיות לרסיוור
קנה מפענח חבר להם ברסיוור
וסע לשלום
המפתחות בפנים
או לבלוריי שיבצע ההמרה אנאלוגית לאותם כניסות ייעודיות לרסיוור
קנה מפענח חבר להם ברסיוור
וסע לשלום
המפתחות בפנים
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אז איך פורמט חדש כמו בלו ריי שיוצא אנאלוגית עם 7 חוטים מתחבר ל 6 כניסות ?ziv_r כתב:בטוח.
הכניסות הללו ברסיבר מקבלות את הסיגנל אחרי הפענוח.istarmini כתב:הכניסות שאתה מדבר ברסיבר אמורות לקבל סיגנל אודיו ,לפני פיענוח ואז המגבר אמור לפענח ולהעביר להגברה.......
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- רונן
- חבר מכור קשה

במקרה שיש לך ברסיבר הישן 6 כניסות ( 5.1 ) , אתה מגדיר זאת בנגן הבלוריי וכתוצאה מכך אתה נהנה מ 5.1 ערוצים ולא 7.1 ערוצים אפשריים ,bossgt6 כתב:אז איך פורמט חדש כמו בלו ריי שיוצא אנאלוגית עם 7 חוטים מתחבר ל 6 כניסות ?ziv_r כתב:בטוח.
הכניסות הללו ברסיבר מקבלות את הסיגנל אחרי הפענוח.istarmini כתב:הכניסות שאתה מדבר ברסיבר אמורות לקבל סיגנל אודיו ,לפני פיענוח ואז המגבר אמור לפענח ולהעביר להגברה..........
אל תשכח כי ל7.1 דרושים עוד רמקולים ...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

במקרה שיש לך ברסיבר הישן 6 כניסות ( 5.1 ) , אתה מגדיר זאת בנגן הבלוריי וכתוצאה מכך אתה נהנה מ 5.1 ערוצים ולא 7.1 ערוצים אפשריים ,
אל תשכח כי ל7.1 דרושים עוד רמקולים ......
כן יש לי , אז אתה אומר בעצם כל נגן בלו ריי עם יציאות אנאלוגיות7.1 עושה לי downmix וזה רק עניין של הגדרה בנגן ?
- רונן
- חבר מכור קשה

כל נגן בלוריי שיש לו מפענחים Built in + אפשרות בתפריט להגדיר היציאות ל 5.1 ,bossgt6 כתב:במקרה שיש לך ברסיבר הישן 6 כניסות ( 5.1 ) , אתה מגדיר זאת בנגן הבלוריי וכתוצאה מכך אתה נהנה מ 5.1 ערוצים ולא 7.1 ערוצים אפשריים ,
אל תשכח כי ל7.1 דרושים עוד רמקולים ......
כן יש לי , אז אתה אומר בעצם כל נגן בלו ריי עם יציאות אנאלוגיות7.1 עושה לי downmix וזה רק עניין של הגדרה בנגן ?...
( לדוגמה הנגן שלי SONY BDP-S550 )
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אם יש לו יציאות אנאלוגיות 7.1 כמובן שיש לו מפענחים , השאלה שלי זה אם אתה יכול לשמוע לדוגמא DTS HD Master Audio ברסיבר הישן שלך ?
- רונן
- חבר מכור קשה

אם HD Master Audio הינו 7.1 בלבד , אז לא 
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אבל אם אתה אומר שיש לו הגדרה להעביר את הדאטא מ 7 ערוצים ל 5 ז''א שאין איבוד של מידע בדרך ,פשוט המידע שאמור להיות מנותב לסראונד האחוריים ינותב לסראונד הצדדיים , אז מה הבעיה ? או שאני מפספס משהו וטועה
- רונן
- חבר מכור קשה

נראה לי שאתה צודק ,bossgt6 כתב:אבל אם אתה אומר שיש לו הגדרה להעביר את הדאטא מ 7 ערוצים ל 5 ז''א שאין איבוד של מידע בדרך ,פשוט המידע שאמור להיות מנותב לסראונד האחוריים ינותב לסראונד הצדדיים , אז מה הבעיה ? או שאני מפספס משהו וטועה...
מה שמנותב - מנותב , ואתה לא מפסיד דבר .
- bossgt6
- חבר מביא חבר

הבעיה שאני לא חושב שאני צודק ,אין לי מושג ואני לא מבין איפה אני דורך בכלל ..... 
הפורמטים החדשים אמורים לעבוד ב7.1 רמקולים(כל ערוץ בילט אין)
אך אם תחבר ל5 אנאלוגי המכשיר אמור לעשות DOWN MIX לערוצים האחוריים
כך שלא תפסיד את סאונד אך לא במלוא האפקט
אך אם תחבר ל5 אנאלוגי המכשיר אמור לעשות DOWN MIX לערוצים האחוריים
כך שלא תפסיד את סאונד אך לא במלוא האפקט