זקוק לעזרה בבניית מערכת 30%קולנוע 40%מוזיקה 30% פליסטיישן
שמעתי את קליפש נשמעו לי סבבה שמעתי את ה rf 52 שהוא רמקול יחסית מאוזן שלהם אני די מתלבט בינו לדגם היותר גדול rf 62 והכי חשוב זה איזה הגברה להתאים לרמקולים האלו (שלא יצרום כמו שכולם אומרים פה) הסכום הכולל של כל המערכת בסביבות ה12000. יש לי רמקולים אחוריים.
האמת שבא לי לקנות אותם עד שנכנסתי לפה אני קורא שהרבה אנשים אומרים שהם סבבה בהתחלה ואחרי איזה חצי שעה הם עושים כאב ראש וזה די הרתיע אותי מהם
אני שומע את כל סוגי המוזיקה אני לא בקטע של ג'אז קלאסי וסקסופונים למינהם..
אני אוהב הופעות אקוסטיות השאלה שלי היא איך זה בהופעות כאלו
אני גם שומע הרבה מוזיקה אלקטרונית שהבנתי שזה די פצצה עם הרמקול הזה ודפש מוד הלהקה האהובה עלי.
אני ישמח עם תעזרו לי תודה.
האמת שבא לי לקנות אותם עד שנכנסתי לפה אני קורא שהרבה אנשים אומרים שהם סבבה בהתחלה ואחרי איזה חצי שעה הם עושים כאב ראש וזה די הרתיע אותי מהם
אני שומע את כל סוגי המוזיקה אני לא בקטע של ג'אז קלאסי וסקסופונים למינהם..
אני אוהב הופעות אקוסטיות השאלה שלי היא איך זה בהופעות כאלו
אני גם שומע הרבה מוזיקה אלקטרונית שהבנתי שזה די פצצה עם הרמקול הזה ודפש מוד הלהקה האהובה עלי.
אני ישמח עם תעזרו לי תודה.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אז רשמתי לך לדוגמא אונקיו 606 ומעלה יעבוד יופי עם קליפש עם 52
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי - לך לכמה חנויות מתמחות - תשמע, תראה מה מציעים לך במחיר הזה ותחזור אלינו....
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אתה טועה הוא מוציא 7.1 ויש לו את הכניסות והיצאיות שאתה מחפש HDMI וכו'gil11 כתב:עם אני לא טועה הוא מוציא 6 ערוצים אני מעדיף שהוא יהיה 7 כי אני רוצה לחבר בעתיד 2 מדפיים למחשב...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

למה לאgil11 כתב:מה אתם אומרים על הרסיבר הזה Pioneer VSXLX50
יתאים לקליפש??...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- bossgt6
- חבר מביא חבר

Itay_Pollak כתב:אמור להתאים - לך ותשמע......
שלא יצרום כמו שכולם אומרים פה)...
מי זה כולם ? מה זה כולם ? יש לקליפש טונות של קליינטים בכל העולם שמחוברים לרמקולים האלה עם כל רסיבר או מגבר שתרצה , כל אחד והאוזן שלו , אם קליפש היו מעין מראה למה שאנשים כאן בפורום חושבים הם מזמן היו בפשיטת רגל וכמו שאתה יודע זה לא כך , אז עזוב מה כולם ואיך כולם
עם איזה הגברה שמעת אותם ? בדוק את זה ולך בכיוןןשמעתי את קליפש נשמעו לי סבבה שמעתי את ה rf 52...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

תשאל את "צלילים ירוקים" , הקליפשים שלו מחוברים לימהה , הוא יספר לך על "החום" שיוצא מהסט אפ שלו .....
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אני בזמנו בדקתי את הקליפש 82 מחוברים ל פיוניר וגם לימאהה.
בק"ב לא היה הרבה הבדל בינהם.
בסטריאו היה יתרון לימאהה.
לדעתי הקליפש פחות מתאימים למוזיקת סטריאו . בק"ב הם נתנו בראש
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- תגובות: 239
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
הסט אפ לי כל כך חם שכל השכנים רוצים לעשות אותו על האש ביום העצמאות...bossgt6 כתב:תשאל את "צלילים ירוקים" , הקליפשים שלו מחוברים לימהה , הוא יספר לך על "החום" שיוצא מהסט אפ שלו ........