כמה שאלות לפני קניית סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
tzahi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1508
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

בשנים האחרונות אני משתמש ב XBOX הישן כ Media Center , החלטתי לשדרג למזרים מדיה מהדור החדש, התלבטתי בין Popcorn A110 לבין HDX 1000, אבל מכיוון שחוץ מהבדל במראה החיצוני אין שום הבדל בינהם ולכן אני אלך על ה HDX 1000 (אלא אם כן אני טועה ?)
רציתי לשאול לפני ההזמנה כמה שאלות למרות שאולי כבר שאלו לא מצאתי תשובה ברורה.
1.האם יש אפשרות להציג את רשימת הסרטים לא ב LIST אלא עם תמונות ומידע מ IMDB ?
2.הבנתי שצריכים לצאת מזרימי מדיה חדשים בקרוב, זה נכון ? והאם כדאי לחכות ?
3.שמתי לב שבאתר של HDX יש קישורים לחנויות שונות לשם הזמנה או שאפשר לקנות באתר עצמו , מאיפה להזמין ?
4.איך מתבצע כל העיניין עם המכס ? אני צריך להתקשר לבדוק אם הגיע, אם שהם בקשר איתי ?
5.כיום ה XBOX שלי מחובר בעזרת כבל רשת מוצל לכרטיס רשת שמיועד לו במחשב, האם הHDX יכול להתחבר כך ישירות למחשב ?

תודה

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #2 

תשאל בפורום HDTV ומקורות וידאו.
אני יכול לענות לך רק על 5. והתשובה היא כן ומומלץ בעזרת כבל רשת.

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #3 

tzahi כתב:בשנים האחרונות אני משתמש ב XBOX הישן כ Media Center , החלטתי לשדרג למזרים מדיה מהדור החדש, התלבטתי בין Popcorn A110 לבין HDX 1000, אבל מכיוון שחוץ מהבדל במראה החיצוני אין שום הבדל בינהם ולכן אני אלך על ה HDX 1000 (אלא אם כן אני טועה ?)
רציתי לשאול לפני ההזמנה כמה שאלות למרות שאולי כבר שאלו לא מצאתי תשובה ברורה.
1.האם יש אפשרות להציג את רשימת הסרטים לא ב LIST אלא עם תמונות ומידע מ IMDB ?
2.הבנתי שצריכים לצאת מזרימי מדיה חדשים בקרוב, זה נכון ? והאם כדאי לחכות ?
3.שמתי לב שבאתר של HDX יש קישורים לחנויות שונות לשם הזמנה או שאפשר לקנות באתר עצמו , מאיפה להזמין ?
4.איך מתבצע כל העיניין עם המכס ? אני צריך להתקשר לבדוק אם הגיע, אם שהם בקשר איתי ?
5.כיום ה XBOX שלי מחובר בעזרת כבל רשת מוצל לכרטיס רשת שמיועד לו במחשב, האם הHDX יכול להתחבר כך ישירות למחשב ?

תודה
...
1. לדעתי כן יש תוכנות שאפשר להתקין בשביל זה.
2. אין לי מושג.
3. אם תקנה באתר, הם ישלחו לך אותו לארץ, לוקח לזה מערך 3 שבועות להגיע. אם תקנה בחנות תוכל לקבל את זה מיידית אבל זה כולל מיסים.
4. אם תזמין באינטרנט הם שולחים את זה ככיסוי להרד דיסק או משהו כזה בתקווה לעבוד על המכס. אז אם זה יעבוד תוכל לקבל את זה בהנחה משמעותית, אחרת יותר זול לקנות בחנות בארץ.

דבר נוסף, לדעתי (תבדוק אם אני צודק) הפופקורן A110 יכול לפענח DTS בעוד שה-HDX לא יכול (אני משתמש ברסיבר בשביל זה).
זהו חסרון די משמעותי מכיוון שלא מעט סרטי HD מקודדים בפורמט זה מסיבה מצודקת שהוא יותר טוב מ-AC3 מבחינת bitrate.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

1. כן חפש YAMJ - זו אחת התוכנות שעושה זאת - לפחות בנגנים מבוססי NMT.
2.כן - חפש באתר חידושים מבית SYABAS וגש לעמוד 13 למעלה.
3+4. אפשר להזמין מהאינטרנט ואפשר לקנות בחנות בארץ. אם קונים בחנות בארץ - מקבלים אחריות מקומית ולא אחריות בה אתה צריך לשלוח את המוצר לחו"ל, ומקבלים את המוצר מיידית. מצד שני - בד"כ שלא כמו שקודמי אמר - המחיר יותר יקר בכמה מאות שקלים. לגבי המכס - אין לך בעייה - החברת משלוח בד"כ עושה את השחרור מהמכס וכשיגיעו אליך - יגידו לך כמה מכס, מע"מ ועמלת שחרור תצטרך לשלם.
5. כבר ענו לך.

לגבי התוספת שאמר קודמי בסוף - אם אין לך רסיבר ואין לך כוונה בזמן הקרוב לקנות אחד - מומלץ באמת לקחת את הPOPCORN או ה-110 או החדש - כי בישן יש DTS DOWNMIX ובחדש גם צפוי להיות - בלי זה - כל סרט שהפסקול שלו ב DTS - תצטרך להמיר

אם יש עוד שאלות - רק תשאל :)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”