Sunfire Signature 300WX2 Stereo Power Amp
Re: Carver Signature 300WX2 Stereo Power Amp
danlior כתב:האם מישהו מכיר? שמע? יכול להמליץ?...
מגבר ישן שלא מיוצר עוד
השם של בוב קארוור החברה היא סאן פייר
לטעמי ולאור נסיוני
לא לגעת
מגבר פחות מבינוני
בהיר מדי
ממש לא מה שהרמקולים שלך צריכים
איש יקר
עבד לאדוניי לבדו חופשי
-
danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ניתאי,
רשמתי לפניי.
אני מעט מןפתע כי לסאנפייר שם של מגברים איכותיים עם צליל מאוד חם, על הסקאלה, קרוב מאוד לטעמך (צליל שפורפרתי) האם האזנת לו?
רשמתי לפניי.
אני מעט מןפתע כי לסאנפייר שם של מגברים איכותיים עם צליל מאוד חם, על הסקאלה, קרוב מאוד לטעמך (צליל שפורפרתי) האם האזנת לו?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
שמעתי פעמיים דגמים שלהםdanlior כתב:ניתאי,
רשמתי לפניי.
אני מעט מןפתע כי לסאנפייר שם של מגברים איכותיים עם צליל מאוד חם, על הסקאלה, קרוב מאוד לטעמך (צליל שפורפרתי) האם האזנת לו?...
וממש לא התחברתי
מה עם הבאלדיוס?
עבד לאדוניי לבדו חופשי
-
danlior
- חבר מכור קשה

אם אתה רומז לסאונד כמו B&W אז דע שישנם רמקולים חמים הרבה יותר מ-B&W ועם הגברה קרה הם ממש נשמעים מעולה.yairf כתב:חם וסתום, בדיוק כמו סוג מאד מסויים של רמקולים שכולנו אוהבים...
וברצינות, אם יצא לך לשמוע את ההגברה הזאת אשמח אם תפרט.
-
danlior
- חבר מכור קשה

עדיין על הפרק אבל עדיין 20K חדש מול 5K יד שניה , צריך לחשוב פעמיים.nitayn כתב:שמעתי פעמיים דגמים שלהםdanlior כתב:ניתאי,
רשמתי לפניי.
אני מעט מןפתע כי לסאנפייר שם של מגברים איכותיים עם צליל מאוד חם, על הסקאלה, קרוב מאוד לטעמך (צליל שפורפרתי) האם האזנת לו?...
וממש לא התחברתי
מה עם הבאלדיוס?
![]()
...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לא עדיף שתשמע בעצמך?
כמה שאני עכשיו מאזין למערכות (היי-אנד?) בזמן האחרון וכמה שהרושם שלי שונה מהביקורות
כמה שאני עכשיו מאזין למערכות (היי-אנד?) בזמן האחרון וכמה שהרושם שלי שונה מהביקורות
דני היה לי הרי לא מזמן את הCARVER TFM 15
הרי זה אותה חברה
ואומנם להגביר הוא יודע
אבל לא אהבתי את אופי הצליל
באסים חזקים ודומיננטיים מידי
אך לא הבליט לי באותה מידה את הטרבל והמיד
ולא מרגש בצליל שלו
ולא נותן שום אופי מרגש לסאונד
לא מכליל אך זה מה שהרדשתי
וזה מתחיל לשעמם די מהר
לעומת זאת היה לי את הA400 של פיוניר
זה מכשיר עם נוכחות
ונותן סאונד חם ועמוק (אומרים כמו מנורות אני לא שמעתי אף פעם...)
כמו קפה מהביל של הבוקר
וכל פעם אתה נהנה ממנו מחדש ומתרגש ממנו מחדש..
אומנם הכוח שלו ניגמר די מהר
אך מה שהוא נותן יכול להספיק להרבה...
נסה חברות איזוטוריות ולא כל הנאדים והרוטלים למיניהם
בטוח שתופתע לטובה
חפש אצל רוסים ביד 2 יש הרבה מציאות.......
הרי זה אותה חברה
ואומנם להגביר הוא יודע
אבל לא אהבתי את אופי הצליל
באסים חזקים ודומיננטיים מידי
אך לא הבליט לי באותה מידה את הטרבל והמיד
ולא מרגש בצליל שלו
ולא נותן שום אופי מרגש לסאונד
לא מכליל אך זה מה שהרדשתי
וזה מתחיל לשעמם די מהר
לעומת זאת היה לי את הA400 של פיוניר
זה מכשיר עם נוכחות
ונותן סאונד חם ועמוק (אומרים כמו מנורות אני לא שמעתי אף פעם...)
כמו קפה מהביל של הבוקר
וכל פעם אתה נהנה ממנו מחדש ומתרגש ממנו מחדש..
אומנם הכוח שלו ניגמר די מהר
אך מה שהוא נותן יכול להספיק להרבה...
נסה חברות איזוטוריות ולא כל הנאדים והרוטלים למיניהם
בטוח שתופתע לטובה
חפש אצל רוסים ביד 2 יש הרבה מציאות.......
ללא ספקyairf כתב:Adict - יש NAD-ים שייתנו בראש לאותן "חברות אזוטריות" (ראה שרשור נפרד)......
אך קודם אמרתי שאני לא מכליל
ואפשר וניתן לחשוב קצת מחוץ לקופסה ולצאת לאופקים חדשים קצת יותר מהנאד והרוטל
זה מתחיל קצת לשעמם
ואני בטוח שיש חברות שיתנו בראש באותה מידה לנאד שאתה מזכיר
לחפש את המטבע לא רק איפוא שיש אור כבר אמרנו
- gtr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 283
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
זה אמר בהיר מידי...
והשני חם וסתום...
אז מה נסגר...
הרי זה כל כך אינדיבדואלי,וכמובן תלוי בסט המחובר.
קח ותשמע,ביד שניה,לרוב האפשרות קימת.
כשהסאנפיירים הוצגו לראשונה,היתה התענינות רבה,ולא מעט הערכה.אין ספק שהמתכנן,קרי בוב,שחצן לא קטן,וכול מוצר שלו הוא בענייו פריצת דרך לשמה,אבל איין ספק ששמו הולך לפנייו.
המגברים הללו חזקים מאוד,ולדעתי על מ"ס רמקולים ששמעתי אותם,הם באמת נוטים לגוון חם ,סתום...לא בטוח.
בכול מיקרה,שווה לשמוע בעצמך.
איתן.
אז מה נסגר...
כשהסאנפיירים הוצגו לראשונה,היתה התענינות רבה,ולא מעט הערכה.אין ספק שהמתכנן,קרי בוב,שחצן לא קטן,וכול מוצר שלו הוא בענייו פריצת דרך לשמה,אבל איין ספק ששמו הולך לפנייו.
המגברים הללו חזקים מאוד,ולדעתי על מ"ס רמקולים ששמעתי אותם,הם באמת נוטים לגוון חם ,סתום...לא בטוח.
איתן.
הג'ירפה אילמת?
-
danlior
- חבר מכור קשה

אין עשן בלי אש ידידי. כל קמפיין הנימשך כל כך הרבה שנים לא היה מחזיק מעמד ללא ביסוס של עובדות בשטח.yairf כתב:Bob Carver הוא בעיקר איש יחסי ציבור ולא הרבה יותר מזה...
האינטרנט והעיתונות המקצועית מלאים בשבחים על איכות הסאונד של המגברים של קארבר ועל הביצועים הגבוהים שלהם לעומת מחירם. מן הסתם ישנן גם אילו שלא אוהבים לכן ביקשתי חוות דעת.
בכלל הייתי מציע לך להיות פחות נחרץ ולסייג את תגובותיך כדעה אישית ולא יותר מכך. הרי לא יתכן שיצרני הציוד שעונה לטעמך יש להחשיבם כיצרנים איכותיים ואילו אילו המיצרים ציוד שלא לטעמך ובכל זאת מצליחים (אה? איך זה יכול להיות?) הם רק "אמני יחסי ציבור"
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 28/04/2009 2:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
danlior
- חבר מכור קשה

Re: זה אמר בהיר מידי...
מן הסתם לא מדובר באיכות סופר היי-אנד אבל בכל זאת מגבר כח במחיר יד שניה של 6,000 ש"ח שנותן 300W לצד ב-8 אום, 600W ב-4 אום ו-1,200W ב-2 אום ועדיין נחשב על ידי רבים כבעל סאונד חם ואיכותי - כבוד!gtr כתב:והשני חם וסתום...
אז מה נסגר...
איתן....
[
אין עשן בלי אש ידידי. כל קמפיין הנימשך כל כך הרבה שנים לא היה מחזיק מעמד ללא ביסוס של עובדות בשטח.
האינטרנט והעיתונות המקצועית מלאים בשבחים על איכות הסאונד של המגברים של קארבר ועל הביצועים הגבוהים שלהם לעומת מחירם. מן הסתם ישנן גם אילו שלא אוהבים לכן ביקשתי חוות דעת.
בכלל הייתי מציע לך להיות פחות נחרץ ולסייג את תגובותיך כדעה אישית ולא יותר מכך. הרי לא יתכן שיצרני הציוד שעונה לטעמך יש להחשיבם כיצרנים איכותיים ואילו אילו המיצרים ציוד שלא לטעמך ובכל זאת מצליחים (אה? איך זה יכול להיות?) הם רק "אמני יחסי ציבור"[/quote]

אין עשן בלי אש ידידי. כל קמפיין הנימשך כל כך הרבה שנים לא היה מחזיק מעמד ללא ביסוס של עובדות בשטח.
בכלל הייתי מציע לך להיות פחות נחרץ ולסייג את תגובותיך כדעה אישית ולא יותר מכך. הרי לא יתכן שיצרני הציוד שעונה לטעמך יש להחשיבם כיצרנים איכותיים ואילו אילו המיצרים ציוד שלא לטעמך ובכל זאת מצליחים (אה? איך זה יכול להיות?) הם רק "אמני יחסי ציבור"[/quote]