HDX 900: נעלמה התמיכה בעברית ותצוגת תמונות לא עובדת (נתקעת)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
1. ההגדרות לעברית נעלמו מהתפריט.
2. הקובץ של עדכון 81023 לא ניתן להוריד מהאתר של HDX כי הוא לא תקין.
3. אפשר להתקין את עדכון 80808 אבל זה לא יאפשר להתקדם אח"כ בלי עדכון 81023 אם אני זוכר נכון.
4. השם משתמש והסיסמא שלי לא מזוהים ע"י המחשב של HDX כך שאי אשפר לפנות לתמיכה או לפורמים שלהם.
5.שלחתי דוא"ל ל ALEX BROKENARROW לפני יומיים ולאחר שזיו פנה אליו קיבלתי הודעה שהשבוע ייצא עדכון מס' 90201 שאולי יפתור את הבעיה.
6. חבל שמצב התמיכה כל כך מאכזב ב HDX.
2. הקובץ של עדכון 81023 לא ניתן להוריד מהאתר של HDX כי הוא לא תקין.
3. אפשר להתקין את עדכון 80808 אבל זה לא יאפשר להתקדם אח"כ בלי עדכון 81023 אם אני זוכר נכון.
4. השם משתמש והסיסמא שלי לא מזוהים ע"י המחשב של HDX כך שאי אשפר לפנות לתמיכה או לפורמים שלהם.
5.שלחתי דוא"ל ל ALEX BROKENARROW לפני יומיים ולאחר שזיו פנה אליו קיבלתי הודעה שהשבוע ייצא עדכון מס' 90201 שאולי יפתור את הבעיה.
6. חבל שמצב התמיכה כל כך מאכזב ב HDX.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אחרי יותר מחודש של שימוש יומיומי בגירסא החדשה גם אצלי נעלמה העברית פתאום. נראה לי שהיתה הפסקת חשמל מתישהו אבל אני לא יודע אם זה קשור. כרגע אני רואה כתוביות בעברית כג'יבריש ואין בתפריט של בחירת השפה בכלל עברית כאופציה...
דרך אגב, סרטים שכבר עבדו לי בגירסאות קודמות לא עובדים לי בגירסא הנוכחית. למשל "אוסטרליה" ב-720p.
מתסכל ביותר ואין לי מושג מה לעשות. מעניין עם ה-HDX 1000 במצב יותר טוב, כי גם עליו שמעתי הרבה תלונות...
דרך אגב, סרטים שכבר עבדו לי בגירסאות קודמות לא עובדים לי בגירסא הנוכחית. למשל "אוסטרליה" ב-720p.
מתסכל ביותר ואין לי מושג מה לעשות. מעניין עם ה-HDX 1000 במצב יותר טוב, כי גם עליו שמעתי הרבה תלונות...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הקושחה הנוכחית של ה HD X 900 לא מכילה תמיכה בעברית. יש ללחוץ על היצרן שיספק קושחה מתאימה, כפי שעשה עבור ה HD X 1000.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני כבר ביקשתי זאת לפני זמן מה, אבל אני יודע שהוא תלוי ב Syabas ולכן הקושחה מתעכבת.
שווה ללחוץ דרך האתר שלהם.
שווה ללחוץ דרך האתר שלהם.
יש דרך לגשת דרך ה PC לתפריטים. ראה כאן:
http://www.networkedmediatank.com/showt ... 638&page=1
וספציפית בהודעה מס' 10 איך לשמור שינויים.
אבל עדיין לא הבנתי, האם אי אפשר להתקין את הגרסא הישנה יותר שבה העיברית נתמכה. לבחור בעברית בהגדרות ואז לעבור לגרסא החדשה, ללא נגיעה בהגדרות השפה.
זה לא עובד ?
http://www.networkedmediatank.com/showt ... 638&page=1
וספציפית בהודעה מס' 10 איך לשמור שינויים.
אבל עדיין לא הבנתי, האם אי אפשר להתקין את הגרסא הישנה יותר שבה העיברית נתמכה. לבחור בעברית בהגדרות ואז לעבור לגרסא החדשה, ללא נגיעה בהגדרות השפה.
זה לא עובד ?
אני די בטוח שזה יעבוד, כי כאמור זה עבד לי בסדר אחרי השדרוג האחרון עד שנמחקו לי הערכים של הקונפיגורציה.
הבעייה שזה לא במיוחד פרקטי לעשות את השנמוך, שינוי קונפיגורציה ואז חזרה שדרוג כל פעם שחברת חשמל מורידה את השלטר...
הלינק ששלחת נראה מעניין - אני אנסה לשחק עם ה-localhost הזה ונראה אם אפשר לעשות משהו...
הבעייה שזה לא במיוחד פרקטי לעשות את השנמוך, שינוי קונפיגורציה ואז חזרה שדרוג כל פעם שחברת חשמל מורידה את השלטר...
הלינק ששלחת נראה מעניין - אני אנסה לשחק עם ה-localhost הזה ונראה אם אפשר לעשות משהו...
מה זה BOOKMARK בהקשר הזה? יכול להיות שפספסתי משהו מעניין?
דרך אגב, עשיתי שדרוג בעיקר כי הגירסא הקודמת לא ניגנה לי כמה סרטים שרציתי לראות (MKV רגילים לגמרי ב-720P שעבדו בקלילות על כל מחשב). לצערי זה לא נפתר בגירסא החדשה ועכשיו אפילו יש כמה סרטים שבגירסא הקודמת עבדו ועכשיו לא עובדים (כולל כמה AVI לא ב-HD)...
דרך אגב, עשיתי שדרוג בעיקר כי הגירסא הקודמת לא ניגנה לי כמה סרטים שרציתי לראות (MKV רגילים לגמרי ב-720P שעבדו בקלילות על כל מחשב). לצערי זה לא נפתר בגירסא החדשה ועכשיו אפילו יש כמה סרטים שבגירסא הקודמת עבדו ועכשיו לא עובדים (כולל כמה AVI לא ב-HD)...
כן, לניגון מאותו מקום שמתי לב והוא אכן נחמד.
לגבי סרטים שלא מתנגנים, נשמע שיש לך ניסיון עם זה. מה בשם יכול להפריע? למשל אחד הסרטים שלא עובדים הוא 21 והשם של הקובץ הוא - refined-21.mkv. מה כבר יכול להפריע כאן?
לגבי קידוד מחדש - איך בדיוק לעשות את זה?
תודה!
לגבי סרטים שלא מתנגנים, נשמע שיש לך ניסיון עם זה. מה בשם יכול להפריע? למשל אחד הסרטים שלא עובדים הוא 21 והשם של הקובץ הוא - refined-21.mkv. מה כבר יכול להפריע כאן?
לגבי קידוד מחדש - איך בדיוק לעשות את זה?
תודה!