חברה צריך עזרה עם קבצ AVIו-י MKV ב-MEDIA CENTER !

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה יש לי נייד של HP שעליו מותקנת ויסטה HOME PREMIUM עם מדיה סטר כמובן.
עכשיו התקנתי FFDSHOW TRYOUTS גם את HAALI וגם את פלאגין שנקרא MEDIA CONTROL, כדי להחליף בין כתוביות ופסי קול עם השלט תוך כדי הסרט - שזהו מאוד נוח!

עכשיו אין ל בעיה להריץ שום קובץ בין אם הוא DIVX,AVI או MKV, רק משום מה כשאני לוחץ על הקובץ כדי לקבל מידע עליו (DETAILS) אז אני ל רואה שום נתונים! רשום גם UNKNOWN FILE LENGTH גם ב-MKV וגם ב-AVI!

וגם לא ב-AVI ולא ב-MKV זה לא מראה לי את הפריים הראשון של הסרט, כלומר במקום ריבוע עםם תמונה יש לי רק ריבוע כחול!

חברה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה שלי..

מודה מראש לכל העונים והעוזרים.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

פשוט מאוד המדיה סנטר שלך לא תומך בקבצי HD

יש תוכנה שנקראת MKV2VOB, עם התוכנה הזאת אתה יכול לקודד את הסרטים לפורמט שהסנטר שלך קורא.

unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אבל עוד הפעם - אני כן יכול לנגן בו את קבצי HD בצורה מעולה! הבעיה היא שזה לא מראה לי את נתוני הקובץ עצמו וגם את התמונה הראשונה מתוך הסרט, מה שנקרא THUMBNAILS...

עוד מישהו?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

את התמונה הראשונה של קבצי MKV לא תראה ב Explorer או ב VMC כי מה שנשלף הוא תמיד הפריים הראשון והיות ובד"כ אותו פריים לא מכיל תמונה אז מקבלים את המלבן השחור הידוע לשימצה.

את נתוני הקובץ הוא לא מראה כי ה VMC לא יודעת לשלוף את ה Metadata כמו שצריך מקבצי MKV. לפעמים התקנת ה Matroska Shell Explorer עוזרת - אבל מנסיון אישי זה לא כך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”