צריך עץ או עצה...HOT מה עושים איתם ? (מגילה בדרך.)

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

אי שם בשנת 2006 רכשתי הוט מג'יק, מאז ועד היום החליפו לי סביב ה-6 מכשירים עקב המחלה הידועה שלו-המכשיר מתחמם ואז שובק חיים. לא כ"כ משנה אם הוא באוויר הפתוח, בתוך ארון או כבוי בין שימוש לשימוש, נראה של-MAGIC יש אורך חיים של בין 6-10 חודשים עד שהוא מפסיק לתפקד.

לא עשיתי סקר מקיף אבל הבנתי שזאת בעיה ידועה ורבים מבעלי ה MAGIC סובלים ממנה, אפילו כמ טכנאים של HOT טענו שהם יודעים על מה מדובר.

אתם בוודאי יודעים ומכירים את המסכת שעוברים עם HOT ואם לא, אז הנה מקבץ של אירועים שיצא לי לעבור על בשרי-נשבע לכם שאין כאן הגזמות.

- מחכים כמה עשרות דקות על הקו
- אח"כ מסבירים לתמיכה הטכנית את התקלה ולמרות שאתם טוענים שאתם מכירים את זה
הם מעבירים אתכם את כל העניין של: "להוציא מהחשמל, להכניס, להוציא את הכבל מהקיר, להחזיר, לעדכן גרסה, להוציא כרטיס חכם, להכניס ואז אחרי 20 דקות של טרטור שכזה האיש מהקו השני מגיע למסקנה שאתה כבר הגעת אליה לפני שעה! צריך לתאם טכנאי.
- אז כן, מתאמים לך טכנאי אבל לעוד שבוע וחצי! אתה בינתיים תסתכל על מסך כבוי וריק.
- אם תוכל לחכות לטכנאי בין 9 בבוקר ועד 6 בערב זה יהיה מצויין! ואתה מחכה ומחכה ובסוף או שהוא מגיע ב 7 בערב או שהו לא מגיע בכלל.
- בסופו של דבר הטכנאי מגיע ומבצע את כל הפעולות שאתה כבר ביצעת דרך הטלפון עם התמיכה, הוא מגיע למסקנה שצריך להחליף ממיר אבל.....הוא לא הביא איתו ממיר.
-חזר עם ממיר, מחבר-סוף טוב הכל טוב אבל מה, כל מה שהקלטת אי פעם הארד-דיסק הולך לעולם שכולו טוב, כך שאם תיכננת על יום כיפור לראות מרתון של "הסופרנוס" שכח מזה!

עכשיו קחו את הכל בתכפילו ב-6 פעמים, פחות או יותר זאת הרוטינה !!!!

ניסיתי להגיע לשימור לקוחות, מנהלים, אחראים זה בערך כמו להגיע אל ראש הממשלה-אתה צריך לעבור בדרך 7 מדורי גיהינום עד שמישהו עם סמכות מטפל לך בבעיה.

אז מה עושים ? להחליף לממיר רגיל ואפילו אם יציעו לי HD זה מפספס את הנקודה, כל העניין זה ממיר מג'יק שניתן להקליט עליו, להעביר פרסומות, לעצור שידור חי (אגב, הממיר שייך לי, רכשתי אותו במחיר מלא וסיימתי עליו את התשלומים). לקחת במקביל ממיר HD זה מסבך את העניין של שני ממירים, שני שלטים.

לא יודע כבר מה לעשות, אני רוצה להישאר ב HOT אבל הם מתישים, מעייפים ומרגיזים.

רעיון כלשהו איך לקבל הטבות או פיצוי מהם על עוגמת הנפש ?

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

אם אתה סובל כל כך , למה אתה נשאר ב-hot ?

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

הכי טוב זה לשלוח פירוט של כל מה שקרה לך למחלקת פניות הציבור של הוט ולהמתין לטיפולם. או לשלוח בפקס או אפילו יותר טוב מכתב בדואר רשום עם בקשת התייחסות מהמנכ"ל על הסבל שאתה עובר בתור מנוי.

אבל אם אתה רוצה תגובה אמתית אל תכתוב שטויות וגוזמאות אלה רק דברים שקרו. אל תכתוב על תיאומי טכנאי בין 9 בבוקר ל-6 בערב שכן זה לא קיים. המקסימום זה שעתיים וזה כך כבר מספר שנים טובות. כן תכתוב אם הבטיחו לך טכנאי והוא לא הגיע אליך. אל תכתוב על רוטינות שלא עשו איתך - אם הממיר מת איך ניתן לעשות עידכון גרסא? גם התומך הטכני הכי מטומטם מבין שזה לא יועיל. צריך לכתוב בידיוק מה שקרה ותאמין לי ההתיחסות תיהיה יותר רצינית מאשר כתיבת גוזמאות שאין מאחוריהן כלום. מאוד מומלץ להכניס במכתב מלים ומשפטים כמו "הייתי מזועזע מהיחס הלא אכפתי", "הרגשתי שלא מתייחסים אלי ברצינות בתור לקוח", "הבנתי מהנציג שהזמן שלי אינו חשוב..." וכ"ו.

אכן ישנם הרבה מאוד ממירי מג'יק דפוקים. נראה גם שהוט לא ממש מתייחסת למג'יק כאל מוצר מוביל (בדומה ליס וליס מקס) והייתה מעדיפה לא לשווק אותו כלל. וזאת להבדיל מה-VOD שנחשב כנראה אצל הוט למוצר מוביל (לא פלא, האמת, ה-VOD הרבה יותר משתלם לחברה מכל ממיר מקליט).

מאחל לך הצלחה. אם אתה רוצה את הפקס של פניות הציבור, זה המספר: 077-7078282.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

ואתה עדיין רוצה להישאר בהוט אחרי כל מה שעובר עליך שם?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #5 

בוקר טוב,
לא מבין אותך , אתה הרי לא מזוכיסט , הוט פשוט גרועים !! את כל מסכת היסורים שאתה עובר כל לקוח שלהם עובר .
הטלפוניה שלהם פשוט גרועה (כל הזמן צריך לכבות ולהדליק את הממיר ... וכל הזמן אותו תירוץ אין מספיק "כוח" צריך הגברה...)
האינטרנט שלהם כנ"ל
הכבלים והמגי'ק גרועים ביותר .
השירות ...הוווו השירות ,הכי גרוע בארץ
אין לי שום דבר אישי נגדם ואין לי מניות ביאס....
למען בריאות נפשית .,. התרחקו מהוט!!!
שבת שלום!

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

uris כתב:בוקר טוב,
לא מבין אותך , אתה הרי לא מזוכיסט , הוט פשוט גרועים !! את כל מסכת היסורים שאתה עובר כל לקוח שלהם עובר .
הטלפוניה שלהם פשוט גרועה (כל הזמן צריך לכבות ולהדליק את הממיר ... וכל הזמן אותו תירוץ אין מספיק "כוח" צריך הגברה...)
האינטרנט שלהם כנ"ל
שבת שלום!
...
לא יודע מה היה אצלך, אבל חייב לציין שבתור לקוח טריפל לא היו לי תקלות בכלל (קרוב לשנתיים) באף אחד מהשירותים. צריך פשוט לדעת איזה ציוד לבקש בהתקנה הראשונית. בנוסף, יש שוני בין האזורים השונים בארץ. יש איזורים עם תשתית טובה ועוצמות טובות ויש איזורים עם תשתית גרועה שסובלת מהרבה מאוד תקלות.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #7 

לא הייתי מעולם לקוח שלהם .
לאחר ששמעתי/ראיתי את הבעיות שיש לחברים ובעיקר למשפחה עם הוט לא התקרבתי (אני כבר אל מנוי גם ביאס , הייתי ובגדול הם בסדר גמור)
אני זוכר שאני מתקשר לשירות בקשר לאימא שלי עם הוט ....זה בדרך כלל לחכות שעה על הקו ולקבל בסוף שירות גרוע....

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #8 

uris כתב:בוקר טוב,
האינטרנט שלהם כנ"ל
שבת שלום!
...
קצת הגזמת...
הטלפוניה בהתחלה הייתה גרועה - בשנה האחרונה אולי פעם אחת הייתה לי תקלה איתם.
האינטרנט מצויין, אין בכלל התנתקויות, עובד מהר וטוב, לאבא שלי שמנוי ביס יש לו אינטרנט דרך ADSL והוא גרוע מאוד איטי ומתנתק כל הזמן...
הכבלים גרועים ביותר ? לא ברור מה הכוונה שלך.
אפשר לחשוב לגבי השירות של יס שהכל מושלם, מיד יענו לך לטלפונים ולא תעבור שום מסכת יסורים... אני יכול להביא לך בלי סוף אנשים שיתלוננו על השירות של יס בדיוק כמו אחרים שיתלוננו על השירות של הוט.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #9 

לא תמיד צריך להוציא מהחשמל ,יש לי ממיר THOMSON כתוב להוציא מהחשמל,
אני חוזר לתפריט הראשי מחכה חצי דקה ומנסה שוב , בד"כ פועל .

ממירי מג'יק הם נפילה לדעתי בעיקר בתכנון ובתוכנה ,תבקש להחזיר אותו ,לדעתי בעידן VOD אין צורך בממיר מקליט ,התוכניות הנצפות כבר נמצאות שם , כל תוכניות ערוץ 2 -10באינטרנט .
אז בשביל מה להתעסק עם הקלטות ,מחיקות ,ניהול הדיסק , זה ביזבוז זמן מיותר .

VOD והאינטרנט שבר את חניות ה DVD ,לדעתי שצופי יס יקבלו VOD ,הם ישאלו את עצמם

לעזאזל איך אנחנו 5 שנים בלי הקידמה הזאת .

דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

למה אני נשאר ב HOT ? שאלה טובה. כנראה עניין של הרגל...אני באמת צריך לבדוק אם אין לי עוד התחייבויות אצל HOT והאם לעזוב אותם זה באמת טלפון אחד, חתימה על פקס וזהו.

כמה השירות של YES שונה ? כמה האיכות של השידורים (בעיקר SD) טובה יותר ?

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

דאוס כתב:למה אני נשאר ב HOT ? שאלה טובה. כנראה עניין של הרגל...אני באמת צריך לבדוק אם אין לי עוד התחייבויות אצל HOT והאם לעזוב אותם זה באמת טלפון אחד, חתימה על פקס וזהו.

...

אני שואל למה פעם עד פעמיים בשנה אני מזדקק לשירות הוט ,למה אני מרוצה ולא יושב עם זכוכית מגדלת מול הטלוויזה ,מה זה עניין השירות הזה ,אף פעם לא הבנתי מה רוצים מאנשים צעירים בני 20 שעומדים להם על הראש 40 איש ביום ומצפים מהם לקסמים .

מילא חברות הפלאפונים שכל חשבון זה או אחר ,נוסף פריט חדש
(הלוואי שתצא חברה חדשה ב 30 אג' שתשבור את כולם),
אז אפשר להבין את הלקחות ,אבל מדובר כולה בטלוויזה וחבילת ערוצים .

שוב כדאי להציע להתקשר למנהלים להחזיר את המכשיר או לחכות לסוף ההתחייבות ולהחזיר את המכשיר תמורת המרה להשכרה של המכשיר וקיזוז .

דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

NEW_WAVE כתב:
דאוס כתב:למה אני נשאר ב HOT ? שאלה טובה. כנראה עניין של הרגל...אני באמת צריך לבדוק אם אין לי עוד התחייבויות אצל HOT והאם לעזוב אותם זה באמת טלפון אחד, חתימה על פקס וזהו.

...

אני שואל למה פעם עד פעמיים בשנה אני מזדקק לשירות הוט ,למה אני מרוצה ולא יושב עם זכוכית מגדלת מול הטלוויזה ,מה זה עניין השירות הזה ,אף פעם לא הבנתי מה רוצים מאנשים צעירים בני 20 שעומדים להם על הראש 40 איש ביום ומצפים מהם לקסמים .

שוב כדאי להציע להתקשר למנהלים ו להחזיר את המכשיר או לחכות לסוף ההתחייבות ולהחזיר את המכשיר.
...
אני בטוח שכאשר יהיו לך תקלות חוזרות ונשנות אתה תרצה שיתקנו אותם וכשתיתקל בשירות לקוחות בעל זמן המתנה ארוך, לוקה בחסר ולא מקצועי אתה גם תצא מדעתך.

כשאתה רוכש מסך HDTV אתה רוצה לנצל אותו במלואו גם בשידורי SD רגילים ולכן ההתעקשות לדעת מה ההבדל בין האיכויות בשידורים.

להתקשר למנהלים ? חחחחחח זה לא עובד ככה, כמה פעמים שאני ביקשתי, התחננתי, צעקתי, דיברתי יפה כדי לדבר עם מנהל/אחראי-אולי פעמיים ב-4שנים הצלחתי.

אין לי התחייבות, את המכשיר רכשתי בכסף מלא והוא שייך לי אבל מה הרעיון בלהחזיר אותו ? אי כן רוצה ממיר שיודע להקליט, בשביל זה רכשתי אותו.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

דאוס כתב:
NEW_WAVE כתב:

...

שוב כדאי להציע להתקשר למנהלים ו להחזיר את המכשיר או לחכות לסוף ההתחייבות ולהחזיר את המכשיר.
...
אני בטוח שכאשר יהיו לך תקלות חוזרות ונשנות אתה תרצה שיתקנו אותם וכשתיתקל בשירות לקוחות בעל זמן המתנה ארוך, לוקה בחסר ולא מקצועי אתה גם תצא מדעתך.

כשאתה רוכש מסך HDTV אתה רוצה לנצל אותו במלואו גם בשידורי SD רגילים ולכן ההתעקשות לדעת מה ההבדל בין האיכויות בשידורים.

להתקשר למנהלים ? חחחחחח זה לא עובד ככה, כמה פעמים שאני ביקשתי, התחננתי, צעקתי, דיברתי יפה כדי לדבר עם מנהל/אחראי-אולי פעמיים ב-4שנים הצלחתי.

אין לי התחייבות, את המכשיר רכשתי בכסף מלא והוא שייך לי אבל מה הרעיון בלהחזיר אותו ? אי כן רוצה ממיר שיודע להקליט, בשביל זה רכשתי אותו.
...
איזה תוכניות אתה מקליט בשביל לא לראות פרסומות ???.

שוב לדעתי VOD הוא פתרון מצוייןתמורת המכשיר ,יש שם הכל ואם תצליח להוציא מהם שנה חינם
+ חודש HBO סרטים וסדרות או DVD BOX כל הסדרות שיש ביס ואין בהוט שכוללת גם חבילת סרטים לחודש עשית עיסקה מצויינת.

האפשרות האחרת היא להפוך את המג'יק לתחתית של עציץ ולעבור ליס ואולי להצטער.

דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

זה מה שאני שואל, האם יש לי סיבה להצטער אם אני עובר ל YES ?

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

דאוס כתב:זה מה שאני שואל, האם יש לי סיבה להצטער אם אני עובר ל YES ?
...
אם אתה צופה נלהב בביפ (מונית הכסף,עדי אשכנזי,לילה בכיף ועוד), או בהוט 3 ,
התשובה כן, אחרת כדאי לעבור ליס .

http://www.mako.co.il/humor-bip

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”