הפרדת\ניתוב קול ותמונה שמגיעים מHDMI
שלום לכולם (מראש אני מצטער אם יהיו קצת שגיאות, אין לי עברית במקלדת)
אני מחפש רסיבר שאני אוכל לחבר אליו מחשב עם כונן בלוריי בHDMI. הבנתי שלא כל הרסיברים כיום מסוגלים לפצל את האות שמגיע מHDMI ולהוציא את הסאונד לרמקולים שמחוברים לרסיברים ואת הוידאו להעביר הלאה מהרסיבר אל הTV בעזרת HDMI נוסף. אולי לא הבנתי נכון וכל רסיבר עושה זאת? אם לא איזה רסיברים כן יידעו לעשות זאת?
תודה!
אני מחפש רסיבר שאני אוכל לחבר אליו מחשב עם כונן בלוריי בHDMI. הבנתי שלא כל הרסיברים כיום מסוגלים לפצל את האות שמגיע מHDMI ולהוציא את הסאונד לרמקולים שמחוברים לרסיברים ואת הוידאו להעביר הלאה מהרסיבר אל הTV בעזרת HDMI נוסף. אולי לא הבנתי נכון וכל רסיבר עושה זאת? אם לא איזה רסיברים כן יידעו לעשות זאת?
תודה!
יש המלצה לאיזה? יש לי בבית אונקיו 602 שאני מאוד אוהב והוא פשוט נטול HDMI. הרמקולים הם LX55 JBL ובנוסף SCS 188 + הסאב לקולנוע הבייתי.
ויש שם לתכונה הזאת של הפרדת הקול והתמונה?
תודה שוב!
אגב - יש חנויות שעושות טרייד לרסיבר כי המכשיר שמור מאוד (בן שנתיים) או שלא שווה למכור בכלל.
ויש שם לתכונה הזאת של הפרדת הקול והתמונה?
תודה שוב!
אגב - יש חנויות שעושות טרייד לרסיבר כי המכשיר שמור מאוד (בן שנתיים) או שלא שווה למכור בכלל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מה שאתה מתאר זה מיתוג פשוט ואת זה יש לכל הרסיברים החדשים החל מהזול ביותר.
מה שאין לזולים זה יכולת של transcode, כלומר האפשרות לקבל כניסה בפורמט אחד (נניח S-Video) ולהמיר אותה ביציאה לפורמט אחר (נניח HDMI).
מה שאין לזולים זה יכולת של transcode, כלומר האפשרות לקבל כניסה בפורמט אחד (נניח S-Video) ולהמיר אותה ביציאה לפורמט אחר (נניח HDMI).
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אתה בטוח בזה? כי שמעתי ממוכרים (לא שזה ערובה לבקיאותם) שלא כל רסיבר עושה זאת. בנוסף, יש לי רסיבר ממש צעצוע של JVC (משהו פשוט וקטן למולטימדיה) יש לו HDMI אבל הוא רק מעביר את הHDMI שנכנס אליו אל יציאת הHDMI הלאה. אם אני מחברר ככה את המחשב ומנגן סרט יוצא שהוידאו והקול מגיעים לטלוויזיה במקום שהקול ייצא מהרמקולים של הרסיבר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש לי את הרסיבר הזה של JVC בבית ואני יודע למה אתה מתכוון בדיוק ואם תקרא את המפרט שלו תראה שהם טרחו להדגיש שהאודיו ב HDMI הוא רק passthrough - מה שממש לא היה הכרחי לעשות אם זה היה הסטנדרט.
עדיף לך לחסוך את הזמן של האזנה למוכרים בחנויות ולנצל זאת בקריאת המפרטים של המגברים באתרים של היצרנים, ככה תקבל מידע הרבה יותר עדכני, אמיתי וכבונוס גם לא יז**נו לך את השכל בדרך
עדיף לך לחסוך את הזמן של האזנה למוכרים בחנויות ולנצל זאת בקריאת המפרטים של המגברים באתרים של היצרנים, ככה תקבל מידע הרבה יותר עדכני, אמיתי וכבונוס גם לא יז**נו לך את השכל בדרך
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
ה RX-V363 אומנם בעל חיבוריות HDMI, אך הרסיבר חסר יכולת לקרוא אודיו ממחבר זה, לפיכך רצוי להעלות מעט את התקציב ולרכוש דגם בכיר יותר קמעה.eladsgv כתב:האם האופציה קיימת בימאהה 363?...