איך להוציא סאונד דרך HDMI ?
קיבלתי את הHTPC בשעה טובה,
התקנתי XP בסופו של דבר, ויסטה לא אהבתי בכלל.
בכל מקרה התקנתי FFDSHOW, MATROSKA SPLITER, אבל סאונד לא עובר דרך HDMI, רק תמונה... אז ניסיתי להתקין גם AC3FILTER וגם - כלום.
מישהו מוכן להסביר לי מה צריך להגדיר על-מנת להוציא סאונד דרך ה HDMI ?
לוח אם: GA-E7AUM-DS2H...
תודה רבה מראש.
התקנתי XP בסופו של דבר, ויסטה לא אהבתי בכלל.
בכל מקרה התקנתי FFDSHOW, MATROSKA SPLITER, אבל סאונד לא עובר דרך HDMI, רק תמונה... אז ניסיתי להתקין גם AC3FILTER וגם - כלום.
מישהו מוכן להסביר לי מה צריך להגדיר על-מנת להוציא סאונד דרך ה HDMI ?
לוח אם: GA-E7AUM-DS2H...
תודה רבה מראש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
פעלת על פי ההוראות במדריך לחיבור HTPC למחשב קולנוע ביתי?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
האמת שלא, לא מצאתי מדריך כזה, אני מחבר HDMI לטלויזיה (פיוניר 5090) ואני מקבל רק תמונה, חיברתי SPDIF לרסיבר ויש סאונד, אבל מדוע אין דרך HDMI ?pixies כתב:פעלת על פי ההוראות במדריך לחיבור HTPC למחשב קולנוע ביתי?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אתה צריך להגדיר את זה במערכת ההפעלה. יש שרשור מדריכים בראש הפורום, בו יש לינקים למדריכים בנושא אודיו דיגיטלי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- תגובות: 239
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
נתקלתי כבר בבעייה שלא חיברו את הסאונד ל HDMI בלוח האם- בחלק מהלוחות צריכים לנתק את ה SPDIF ולחברו ל HDMI
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
בשרשור אחר עשיתי את כל מה שנאמר במדריך שם, ועדיין אין לי סאונד. הרסיבר/מחשב אפילו לא מזהים אחד את השני (במחשב מוצגים רק 2 רמקולים כשרוצים לבדוק את הסאונד, ברסיבר רשום no input על הכניסה בה מחובר ה HDMI). יש עוד עצות?pixies כתב:אתה צריך להגדיר את זה במערכת ההפעלה. יש שרשור מדריכים בראש הפורום, בו יש לינקים למדריכים בנושא אודיו דיגיטלי....