שגיאה בהפעלת tv3 blaster
-
pargit
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1013
שלום
התקנתי את ה IR SUITE לפי ההוראות שבמדריך של ליאור.
הרצתי את ה Input Service Configuration.exe שמצא את ה MCE כמו במדריך.
סימנתי את ה PLUGIN המתאים ב TV SERVER CONFIG, אבל כשאני לוחץ בתפריט צד על ה TV3 BLASTER אני מקבל הודעת שגיאה אחרי שאני בוחר את שרת ה IR SERVER HOST COMPUTER.
השגיאה היא:
failed to start local comms. IR function temp. disabled.
מישהו מכיר? יודע נתקל?
זה השלב האחרון בהתקנה המחודשת שלי, כל השאר עבר בסדר גמור.
תודה
מרדכי
התקנתי את ה IR SUITE לפי ההוראות שבמדריך של ליאור.
הרצתי את ה Input Service Configuration.exe שמצא את ה MCE כמו במדריך.
סימנתי את ה PLUGIN המתאים ב TV SERVER CONFIG, אבל כשאני לוחץ בתפריט צד על ה TV3 BLASTER אני מקבל הודעת שגיאה אחרי שאני בוחר את שרת ה IR SERVER HOST COMPUTER.
השגיאה היא:
failed to start local comms. IR function temp. disabled.
מישהו מכיר? יודע נתקל?
זה השלב האחרון בהתקנה המחודשת שלי, כל השאר עבר בסדר גמור.
תודה
מרדכי
- gelibter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 449
כפי הנראה גרסת הIR SERVER SUITE שלך לא תואמת את גרסת המדיה פורטל, לגרסאות מדיה פורטל 1.0 ומעלה אתה צריך להשתמש בגרסת 1.4.2 של ה SUITE .
-
pargit
-
- חבר ותיק

היי
ניסיתי גם את גרסאת ה BETA IR Server Suite - Test Build 1[1].4.2.2627.zip אבל ללא הצלחה.
מישהו ניסה והצליח? אני עם MP האחרון 1.0.1
תודה
ניסיתי גם את גרסאת ה BETA IR Server Suite - Test Build 1[1].4.2.2627.zip אבל ללא הצלחה.
מישהו ניסה והצליח? אני עם MP האחרון 1.0.1
תודה
- gelibter
-
- חבר פעיל מאוד

אצלי זה עבד, אני זוכר שגם אצלי היו בעיות בהתחלה, האם לאחר ההתקנה של הגרסא החדשה ראית בהגדרות של מדיה פורטל זה אכן הגרסא הנכונה של התוסף ?
תוודא גם שהINPUT SERVICE עובד ומבטל את הSERVICE של מדיה סנטר.
תוודא גם שהINPUT SERVICE עובד ומבטל את הSERVICE של מדיה סנטר.
- john.doe
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
תפעיל מחדש את המחשב.
אם זה עדיין לא עובד תכבה ידנית את ה-TV SERVER במנהל המשימות.
תוודא שמה צריך להיות מסומן ב-Input Service Configuration.exe
אסן מסומן. ואח"כ תפעיל את ה-TV SERVER.
אם זה עדיין לא עובד תכבה ידנית את ה-TV SERVER במנהל המשימות.
תוודא שמה צריך להיות מסומן ב-Input Service Configuration.exe
אסן מסומן. ואח"כ תפעיל את ה-TV SERVER.
-
pargit
-
- חבר ותיק

טוב,
אז הצלחתי להגדיר את הערוצים בפלאגאין, עדיין לא בדקתי אם זה שולט על הממיר (הייתי כבר עיף מדי ובנסיון הראשון זה לא עבד).
קראתי שאולי צריך להגדיר את ה IR על IR2 ולא על BOTH, אני אנסה את זה אם לא אצליח.
נעדכן בהמשך (נראה לי שהערב אני אשבור אותו
)
אז הצלחתי להגדיר את הערוצים בפלאגאין, עדיין לא בדקתי אם זה שולט על הממיר (הייתי כבר עיף מדי ובנסיון הראשון זה לא עבד).
נעדכן בהמשך (נראה לי שהערב אני אשבור אותו
- gelibter
-
- חבר פעיל מאוד

אכן!! תעשה כך, שעות זה לא עבד לי עד שמצאתי את השטות הזו בפורום של מדיה פורטל , מעייף הח*א הזה אה...pargit כתב:טוב,
נעדכן בהמשך (נראה לי שהערב אני אשבור אותו)
...
בנוסף אני מראש אומר לך, תכנס להגדרות של ההקלטות ותוריד משם את שם הערוץ ושם התוכנית בTEMPLATE של ההקלטה, אחרת ההקלטות נכשלות.
אל תשכח את הXMLTV PLUGIN , קודם צריך לייבא את הערוצים בטאב השני, ורק אחר כך להתאים את הקובץ XML לערוצים..
-
pargit
-
- חבר ותיק

gelibter כתב: בנוסף אני מראש אומר לך, תכנס להגדרות של ההקלטות ותוריד משם את שם הערוץ ושם התוכנית בTEMPLATE של ההקלטה, אחרת ההקלטות נכשלות....
מה הכוונה? תוכל לתת הסבר מפורט יותר? המטרה הראשית של ה MP היא להקליט מכיוון שהיא עושה את זה טוב יותר מה MCE.
תודה
מוטי
- gelibter
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא יודע אם היא עושה את זה טוב יותר מMCE..pargit כתב:gelibter כתב: בנוסף אני מראש אומר לך, תכנס להגדרות של ההקלטות ותוריד משם את שם הערוץ ושם התוכנית בTEMPLATE של ההקלטה, אחרת ההקלטות נכשלות....
מה הכוונה? תוכל לתת הסבר מפורט יותר? המטרה הראשית של ה MP היא להקליט מכיוון שהיא עושה את זה טוב יותר מה MCE.
תודה
מוטי...
הבעיה כרגע היא שאם תנסה להקליט ההקלטה תכשל בגלל שיש בעיה לשמור שמות ערוצים ותוכניות בעברית, לכן בהגדרות TV ישנו TEMPLATE שקובע איזה מידע יהיה בשמות הקבצים, נדמה לי שזה תחת RECODING SETTINGS, נניח ברירת המחדל היא משהו כזה :
% Channel % - % Name - % Time%
אז תסיר את הערוץ והשם, זה לא יפריע לך אחר כך בממשק לדעת מה הקלטת.
-
pargit
-
- חבר ותיק

הבנתי תודה.
לגבי איכות ההקלטה, ה MCE מקליט עם "צל" די ברור לעומת ה MP שמקליט תמונה נקייה יותר.
לגבי איכות ההקלטה, ה MCE מקליט עם "צל" די ברור לעומת ה MP שמקליט תמונה נקייה יותר.
- gelibter
-
- חבר פעיל מאוד

לא שמתי לב להבדל הזה, הPVR של מדיה פורטל נתקע לי הרבה פעמים והבלאסטר מפספס פה ושם, בקיצור, פחות אמין בעיניי, יחסית לMCE , אני משתמש בו כרגע כי אני רוצה להשתמש במדיה פורטל להקרנת סרטים שם בפירוש יש יתרון שאפשר להשתמש במקודדים חיצוניים.pargit כתב: לגבי איכות ההקלטה, ה MCE מקליט עם "צל" די ברור לעומת ה MP שמקליט תמונה נקייה יותר....