מחפש לרכוש ולא יודע מה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
eyal156 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

ה-875 מופיע ב-ZAP ב-12 אלף ש"ח ומעלה, מה ההבדלים העיקריים בינו לבין ה-705 שמצדיקים את ההפרש?

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #22 

eyal156 כתב:יקירי

זה ציטוט מהאתר לגבי מגבר פיוניר:

כשעברנו ל-LX81 ציפיתי להיות מאוכזב. שמעתי לא מעט ביקורות שליליות על ההגברה שלו וכמה היא לא מתאימה למוסיקה. ובכן כל הביקורות רק החמיאו ל-LX81. הסאונד בסטריאו שלו פשוט איום. צליל יבש, מלאכותי ולא מוסיקלי. לעומתו ה-LX70 נשמע כמו מגבר מנורות איכותי.

האם אתה חושב אחרת?
כי להוציא 12000 ש"ח על מגבר ש"הסאונד שלו פשוט איום" זה נראה לי קצת חבל לא?
...
זה מה שהוא חושב , זו דעתו , אתה יודע כמה חברים כן רכשו את ה 81 ? יש לו רפרנס אחר , יכול להיות שאתה בכלל לא תשמע את הדברים שהוא מציין , במיוחד לצרכים שלך שהם
סרטים ומוסיקה בזמן הספונג'ה
...

לא שאני ממליץ לך ההפך ,ו 120000 זה מחירי שחיטה במיוחד לספונג'ה אך חלק מהדברים תיקח בע''מ לא כי הם לא נכונים אלא כי הם נכונים סוביקטיבית
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

eyal156 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #23 

או קיי קיבלתי, אבל עדיין אין לי המלצה על תכולת החבילה

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #24 

שלום, לדעתי אחרי שתרכוש את 2 המסכים, אח"כ רמקולים קדמיים + סנטר מאותו יצרן וסדרה.
אחוריים הייתי מקציב 2000 גג.
רסיבר ההיתי מנסה למצוא LX 70 של פיוניר או ימאהה 1800.
קשה לתת עיצות יותר מדויקות כרגע, אחרי המסכים כמה ישאר?
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

eyal156 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #25 

אני עדיין ממתין לשמוע את דעתם של המומחים בפורום המסכים, הם כנראה לא מחוברים בשבת אז אין לי תשובה, לגבי הרמקולים - יש לי 5 רמקולים ו-SUB של JAMO שאותפ איני מעוניין להחליף

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #26 

יש לך LX70 אצל עמי מהעולם הדיגיטלי

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

eyal156 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #27 

יש לו אתר אינטרנט?

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

eyal156 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #29 

הוא לא נותן הרבה מידע באתר, נראה לי שחייבים ליסוע אליו

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #30 

לפני שאתה מלכלך את האוויר { שבלאו הכי מטונף בישראל } בפחמן דו חמצני CO ותחמוצות חנקן למיניהן NO תרים טלפון קודם אהה ....... תראה אם בכלל יש על מה להניע

nimmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #31 

eyal156 כתב:קודם כל המון תודה על התגובה המהירה ועל הרצון לעזור

לגבי שאלותיך:

1. לאן מיועדים הרכיבים - לסלון הבית שלי, למעט המסך הקטן שאותו אני מעוניין לחבר למחשב בחדר העבודה לצפיה בסרטים
2. מרחק צפייה - בסלון כ3-4 מטר, בחדר העבודה כ-2 מטר
3. באיזה תכנים אתה צופה בד"כ (האם יש טעם בכלל בFULL HD ??) עד היום בעיקר תכנים באיכות ירודה שירדו באתרי השיתוף הסטנדרטים, עם הרכישה מתכוון לשדרג לצפיה בתכנים באיכות טובה יותר דרך הסטרימר
4. יש לך אישזהו ניסיון בסטריאו/קולנוע (ציוד שהיה לך ? אהבת ? שמעת ?) - יש לי מערכת AC-3 של הרמן עם 5.1 רמקולים של JAMO
ומסך פנסוניק 42 פלאזמה סטנדרטית
5. איזו מוזיקה אתה שומע - הכל מכל החל ממזרחי קליל ועד לרוק כבד
6. מדד ה WAF - כמה התנגדות תעמיד אשתך/החברה ל5-7 רמקולים בסלון +סאב.. - היא כבר רגילה (וגם השכנים השלימו עם העובדות)

ושוב המון המון המון תודה
...
היי,

קודם כל - בחדר העבודה עם מרחק צפייה של 2 מטר אתה לא תוכל להבחין בפרטים המתווספים ב FULL HD עם טלוויזיה בגודל 30" - צא מזה, זה לא יקרה..
כנ"ל בסלון, 42 FULL יפגע באיכות הצפייה ב SD ובמקביל לא ייתן שום ערך מוסף מאחר והוא רחוק מדי..

אני אישית הייתי בבעיה דומה לשלך בסלון ולבסוף רכשתי את הפנאסוניק 50PY800 שעלתה לא מעט אבל היא FULL HD לא פחות ממדהימה וגם לא רעה בכלל ב SD (אחת הטובות נכון להיום..), אממה, היא עולה כמחצית מהתקציב שלך ביבוא סדיר של היבואן הרשמי 5 שנות אחריות (אם לא הבנת, הרעיון שלי הוא לעקור את ה 42 שלך מהסלון ולהושיב אותה בחדר העבודה.. --> אומנם זה "קצת" גדול ל 2 מטר, אבל עוצמת החוויה של מסך גדול ממרחק קטן תעלה עשרות מונים על זו של מסך 30" FULL HD מאותו מרחק.
(אפשרות נוספת לסלון היא ה SONY 52W4500 / 52W5500 שהם LCD מדהימות שבאמת יראו לך מה זה FULL HD במלוא הדרו..)

ועכשיו לקולנוע,

ההמלצה שלי תהיה שונה מזו של אחרים שכן אני חושב ששילוב פרה+פאוור הוא הדרך הטובה ביותר להשיג איכות אמיתית (לא, לדעתי רסיבר חדשני ב 9000 ש"ח לא שווה את הכסף שלו מאחר והוא מאבד את הערך שלו מאוד מהר והוא לא שווה כלום בסטריאו.. בהשוואה לקונפיגורציית פרה+פאוורים)

אני הייתי (אני לא רק הייתי, אני גם אעשה זאת ביוני..) רוכש פרוססור ברמת HIGH END של חברה בשם EMOTIVA (תעשה חיפוש או כנס לאתר שלהם - הקנייה ישירות דרך האתר בחו"ל, המכשיר מתאים לארץ מחשמל ועד שיטת שידור) שעלות הסופית תעמוד על 4500 ש"ח כולל הכל (לצורך העניין, פרוססור מקביל ברמתו היה עולה עד היום בערך פי 3 !!) - יש בו את כל מה שצריך והוא גם נראה בן...

חוץ מכך הייתי קונה פאוורים מיד שניה (אין מה לדאוג, הם לא מתקלקלים אף פעם והם נשמעים כמו שמגברים אמורים להישמע) בתקציב של 5000 ש"ח שייתן לך הגברה כמו שצריך ל 5-7 ערוצים לפי בחירתך (חפש ביד 2 תראה מה קורה שם..)

לגבי רמקולים - לך תשמע. אין פה קיצורי דרך ואף אחד לא יכול לדעת מה יישמע לך טוב (אני לדוגמא מהמבחר שקיים היום אוהב QUAD 22L2, DYNAUDIO 52 וגם MOREL SIGNATURE אבל זה רק אני ואתה לא בהכרח תאהב..)

סטרימרים - אני לא בעיניינים. יש לי PS3 ואני מרוצה עד הגג גם מבחינת היכולות כסטרימר אבל הבינותי שאתה לא מעוניין בגלל הילדים (פשוט תחביא ת'שלטים..)

אל תדאג, עכשיו אחרי שפרסתי את משנתי (ש"לא כל כך" מתיישרת עם דעתם של מרבית החברים פה..) אני בטוח שיהיו עוד "כמה" תגובות לת'רד שלך..

לילה טוב

eyal156 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #32 

תודה ידידי, זו התגובה הראשונה שגם מכילה קצת הנחיות

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”