מחפש לרכוש ולא יודע מה
חברים יקרים
הישתחרר לי סכום קטן והוא משתעמם בחשבון הבנק, אני רוצה לנצל אותו ולא יודע איך.
אנא המלצתכם, אני רוצה לרכוש שני מסכי FULL HD אחד בגודל 42 והשני בסביבות ה-30 , בנוסף רסיבר 7.1 כמובן עם ממשקי HDMI וכלל השיכלולים האחרונים וכן סטרימר וDVD עם ממשקי HDMI.
סה"כ העלות צריכה להיות עד ל-30000 ש"ח
אנא עזרכם בהמלצה על דגמים
תודה מראש
איל
הישתחרר לי סכום קטן והוא משתעמם בחשבון הבנק, אני רוצה לנצל אותו ולא יודע איך.
אנא המלצתכם, אני רוצה לרכוש שני מסכי FULL HD אחד בגודל 42 והשני בסביבות ה-30 , בנוסף רסיבר 7.1 כמובן עם ממשקי HDMI וכלל השיכלולים האחרונים וכן סטרימר וDVD עם ממשקי HDMI.
סה"כ העלות צריכה להיות עד ל-30000 ש"ח
אנא עזרכם בהמלצה על דגמים
תודה מראש
איל
מדובר בסכום יפה אבל חסרים כמה וכמה משתנים בשאלה שלך:
1. לאן מיועדים הרכיבים ?
2. מרחק צפייה ?
3. באיזה תכנים אתה צופה בד"כ (האם יש טעם בכלל בFULL HD ??)
4. יש לך אישזהו ניסיון בסטריאו/קולנוע (ציוד שהיה לך ? אהבת ? שמעת ?)
5. איזו מוזיקה אתה שומע ?
6. מדד ה WAF - כמה התנגדות תעמיד אשתך/החברה ל5-7 רמקולים בסלון +סאב..
1. לאן מיועדים הרכיבים ?
2. מרחק צפייה ?
3. באיזה תכנים אתה צופה בד"כ (האם יש טעם בכלל בFULL HD ??)
4. יש לך אישזהו ניסיון בסטריאו/קולנוע (ציוד שהיה לך ? אהבת ? שמעת ?)
5. איזו מוזיקה אתה שומע ?
6. מדד ה WAF - כמה התנגדות תעמיד אשתך/החברה ל5-7 רמקולים בסלון +סאב..
קודם כל המון תודה על התגובה המהירה ועל הרצון לעזור
לגבי שאלותיך:
1. לאן מיועדים הרכיבים - לסלון הבית שלי, למעט המסך הקטן שאותו אני מעוניין לחבר למחשב בחדר העבודה לצפיה בסרטים
2. מרחק צפייה - בסלון כ3-4 מטר, בחדר העבודה כ-2 מטר
3. באיזה תכנים אתה צופה בד"כ (האם יש טעם בכלל בFULL HD ??) עד היום בעיקר תכנים באיכות ירודה שירדו באתרי השיתוף הסטנדרטים, עם הרכישה מתכוון לשדרג לצפיה בתכנים באיכות טובה יותר דרך הסטרימר
4. יש לך אישזהו ניסיון בסטריאו/קולנוע (ציוד שהיה לך ? אהבת ? שמעת ?) - יש לי מערכת AC-3 של הרמן עם 5.1 רמקולים של JAMO
ומסך פנסוניק 42 פלאזמה סטנדרטית
5. איזו מוזיקה אתה שומע - הכל מכל החל ממזרחי קליל ועד לרוק כבד
6. מדד ה WAF - כמה התנגדות תעמיד אשתך/החברה ל5-7 רמקולים בסלון +סאב.. - היא כבר רגילה (וגם השכנים השלימו עם העובדות)
ושוב המון המון המון תודה
לגבי שאלותיך:
1. לאן מיועדים הרכיבים - לסלון הבית שלי, למעט המסך הקטן שאותו אני מעוניין לחבר למחשב בחדר העבודה לצפיה בסרטים
2. מרחק צפייה - בסלון כ3-4 מטר, בחדר העבודה כ-2 מטר
3. באיזה תכנים אתה צופה בד"כ (האם יש טעם בכלל בFULL HD ??) עד היום בעיקר תכנים באיכות ירודה שירדו באתרי השיתוף הסטנדרטים, עם הרכישה מתכוון לשדרג לצפיה בתכנים באיכות טובה יותר דרך הסטרימר
4. יש לך אישזהו ניסיון בסטריאו/קולנוע (ציוד שהיה לך ? אהבת ? שמעת ?) - יש לי מערכת AC-3 של הרמן עם 5.1 רמקולים של JAMO
ומסך פנסוניק 42 פלאזמה סטנדרטית
5. איזו מוזיקה אתה שומע - הכל מכל החל ממזרחי קליל ועד לרוק כבד
6. מדד ה WAF - כמה התנגדות תעמיד אשתך/החברה ל5-7 רמקולים בסלון +סאב.. - היא כבר רגילה (וגם השכנים השלימו עם העובדות)
ושוב המון המון המון תודה
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
חברים יקרים
הישתחרר לי סכום קטן והוא משתעמם בחשבון הבנק, אני רוצה לנצל אותו ולא יודע איך...
כרטיס טיסה למיאמי , 4 ימים בסאות ביץ' , אוכל קפה ועישון סיגרים בהוואנה הקטנה
מישם עם רכב שכור לקי ווסט , רק הדרך תעשה לך את זה , עצירה ב - "בהיה הונדה " ובקי ווסט סדום ועמורה 3 ימים , בחזרה למיאמי והביתה , ככה בקטנה, תענוג .
אם אתה רוצה להרחיב את החבילה ממליץ לך על איזה קרוז ממיאמי לכיוון מקסיקו , עצירה בקוזאמל , קיימן , וחזרה .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
- חבר מביא חבר

בסדר , במקרה הזה הגשמי הולך להניע מוסיקה שזה רוחני ......אז אני איתך .
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אני חושב שאתה צריך לפצל את התקציב , פתח שרשור{ במסכים , אמצעי תצוגה } ותראה איזה המלצות תקבל שם , בדוק כמה כסף נשאר לך לאחר ההמלצות במקרה שהן מתאימות לך חדש את השרשור הנ''ל עם העודף שנשאר
- bossgt6
- חבר מביא חבר

הפוך גוטה , הפוךךךךךךךךךךךךך ........
למה לא ? גם הולך , תחליט במה יותר כדאי לך להשקיע , תקצב לך סכום מסוים למסכים ולמערכת ומישם אללה כארים .... השרשור כבר יתפתח ויוביל אותך למחוזות בטוחים
למה לא ? גם הולך , תחליט במה יותר כדאי לך להשקיע , תקצב לך סכום מסוים למסכים ולמערכת ומישם אללה כארים .... השרשור כבר יתפתח ויוביל אותך למחוזות בטוחים
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אל תדאג , שם כל התותחים יעזרו לך , סבלנות
- bossgt6
- חבר מביא חבר

כאן ? תותחי נברון , מה קרה לך , פשוט כל עוד אתה לא מגדיר תקציב לכל דבר קשה להתביית על המטרה .......
גבר אני חיב לעוף , יש לי הופעה הלילה
גבר אני חיב לעוף , יש לי הופעה הלילה
SONY FULL HD 7000שח
LX 81 PIONEER 12000 שח
נשאר לך עודף לסטרימר(ימליצו אחרים..)
למסך 30 אינטש-לא חסר מתנות כאלו בקניית מסך FULL 40 אינטש ומעלה
מה לגבי רמקולים
איזה שימושים יהיו לך ?
העדפות?
מקד עצמך יהיה קל יותר לחברים להמליץ לך
לגבי DVD
בלו ריי של פיוניר
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... ubcatid=82
LX 81 PIONEER 12000 שח
נשאר לך עודף לסטרימר(ימליצו אחרים..)
למסך 30 אינטש-לא חסר מתנות כאלו בקניית מסך FULL 40 אינטש ומעלה
מה לגבי רמקולים
איזה שימושים יהיו לך ?
העדפות?
מקד עצמך יהיה קל יותר לחברים להמליץ לך
לגבי DVD
בלו ריי של פיוניר
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... ubcatid=82
יקירי
זה ציטוט מהאתר לגבי מגבר פיוניר:
כשעברנו ל-LX81 ציפיתי להיות מאוכזב. שמעתי לא מעט ביקורות שליליות על ההגברה שלו וכמה היא לא מתאימה למוסיקה. ובכן כל הביקורות רק החמיאו ל-LX81. הסאונד בסטריאו שלו פשוט איום. צליל יבש, מלאכותי ולא מוסיקלי. לעומתו ה-LX70 נשמע כמו מגבר מנורות איכותי.
האם אתה חושב אחרת?
כי להוציא 12000 ש"ח על מגבר ש"הסאונד שלו פשוט איום" זה נראה לי קצת חבל לא?
זה ציטוט מהאתר לגבי מגבר פיוניר:
כשעברנו ל-LX81 ציפיתי להיות מאוכזב. שמעתי לא מעט ביקורות שליליות על ההגברה שלו וכמה היא לא מתאימה למוסיקה. ובכן כל הביקורות רק החמיאו ל-LX81. הסאונד בסטריאו שלו פשוט איום. צליל יבש, מלאכותי ולא מוסיקלי. לעומתו ה-LX70 נשמע כמו מגבר מנורות איכותי.
האם אתה חושב אחרת?
כי להוציא 12000 ש"ח על מגבר ש"הסאונד שלו פשוט איום" זה נראה לי קצת חבל לא?