יש לי בעיה ב MEDIA CONTROL PLUGIN של VMC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

שלום,

בגרסאות ישנות של הפלאגין, היה צריך להכנס עם השלט להגדרות תוך כדי שסרט מנגן ולבחור בכתוביות שאתה רוצה. כמו כן, היה אפשר גם לבחור בין קבצי סאונד ואף לסנכרן את הכתובית (להזיז קדימה או אחורה). בגירסא מתקדמת שהורדתי, ניתן בלחיצת כפתור בשלא לבחור בין קבצי כתוביות חיצוניים ופנימיים של ה MKV. הבעיה היא, שאם אני צריך לסנכרן את הכתובית, אני צריך להכנס להגדרות (כמו בגירסא הישנה) ואז קורה משהו מוזר. הגודל של הכתובית קטן למימדים שממש קשה לקרוא. בהגדרות של הפלאגין הפונט בגודל מקסימלי.
לא ברור לי למה זה.
יש למישהו מושג במקרה?

נ.ב. ניסיתי להרשם לפורום של MEDIA CONTROL ללא הצלחה. אימייל האישור מסרב להגיע וניסיתי פעמיים עם שתי כתובות אימייל שונות.

תודה מראש

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

המדיה קונטרול הוא לא זה שמנגן לך את הכתוביות, אלא ה-FFDShow, שאליו הוא מתחבר ושולט עליו.
תנסה להיכנס להגדרות הכתוביות של FFDShow, זה נמצא ב-FFDShow video decoder configuration, שם לך אל Subtitles-Font, וסמן שם את הריבוע Auto Size, כדי שגודל הכתוביות יהיה אחיד עבור כל סוגי הסרטים (AVI, MKV וכו). אחרי זה קבע את הגודל הרצוי לך של הפונט למטה באותו חלון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

את גודל הכתוביות קבעתי שם לאחר ההתקנה הראשונית של ה FFDSHOW. לגבי AUTO SIZE, אני לא זוכר אם סימנתי או לא אבל מה שבטוח, זה שאותם ההגדרות שהיו לפני הפירמוט, נמצאים גם עכשיו. בכל מקרה, אם אתה טוען שסימון AUTO SIZE קשור לסוג הקובץ שאותו אני מנגן, אז זה לא המקרה. אני מנגן אך ורק MKV וגודל הכתוביות משתנה ברגע שאני נכנס לתפריט שהזכרתי למעלה.
ד"א, ניסיתי גרסא חדשה יותר של FFDSHOW ואיתה בכלל סבלתי מתופעות משונות (השוליים העליונים והתחתונים היו בצבע ירוק במקום שחור).

תודה

shirans
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

kingikra
לא שמתי לב שפתחת את זה עכשיו אז פתחתי בדיוק אותו נושא אחרי שחיפשתי שעה בפורום ולא ראיתי את ההודעה שלך..
גם אני מנסה לסדר את התופעה הזאת... ומה שקורה אצלי זה בדיוק אותו הדבר למה שקורה אצלך..
כל מה שהתוסף מציע עובד אצליץץ מלבד ההעברה המהירה.. מוזר...
אגב אני בדקתי שהפילטר FFDSHOW עובד במהלך ניגון הסרטים אצלי ולא COREAVC
דבר נוסף.. ישנה תוכנה קטנה שמטתכנת ביחד עם התוסף שבעזרתה ניתן לבדוק את תקינות התוסף.. כשאני משתמש בה ולא בשלט אז היא כן מעבירה לי סרטי MKV וכאשר אני מנסה דרך השלט או קיצורי המקלדת.. רק מופיעה השורה של זמן הסרט..

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

FFDSHOW פשוט פחות יעיל מCORE אבל יותר איכותי (התמונה). גם אצלי לפני הפירמוט היתה בעיה עם ההרצה קדימה מהר. זה עבד פעם או לא עבד מהיום הראשון?

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

תודה רבה פיקסיז

עזר מאוד

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”