האם מישהו מכם נתקל בבעיה בזו וכיצד ניתן לפתור אותה , על מנת שגם לקוחות ששכונעו ע"י הנציגים של יס לרכוש מקס במחיר מלא לפני מספר שנים , יוכלו גם הם להינות מהמקס החדש מבלי שיס תעשוק אותנו שוב.
"נתקעתי" עם 2 יס מקס שרכשתי
ברוב תומי התקשרתי היום ליס וביררתי לגבי האפשרות להחלפת יס מקס שרכשתי במחיר מלא בין הראשונים בארץ בשנת 2005 ליס מקסHD והפלא ופלא נתקלתי בתשובה מאוד לא הולמת , כי היות ורכשתי את המכשיר אין באפשרותי להינות מהמחיר המיוחד של המקסHD החדש אלא רק לשכור אחד חדש במחיר של 59.9 בנוסף לדמי שימוש של המקס השני בסך 14.9 שיש לי בבית שגם אותו רכשתי ברוב טיפשותי לפני כשנתיים.
האם מישהו מכם נתקל בבעיה בזו וכיצד ניתן לפתור אותה , על מנת שגם לקוחות ששכונעו ע"י הנציגים של יס לרכוש מקס במחיר מלא לפני מספר שנים , יוכלו גם הם להינות מהמקס החדש מבלי שיס תעשוק אותנו שוב.
יש רעיונות או הצעות למישהו ???
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
יש להם פתרונות
כעיקרון אתה זכאי להחליף את המכשיר ולשלם 19.9
אבל אנשי שרות הלקוחות ממש לא מאופסים שם
אתמול דיברנו עם בכירי יס על הנושא
חפש את השירשור בו עפר מציין את הבעיות ומבקש פרטים בהודעה פרטית על מנת להעביר למישה יותר בכיר ובקיא ביס
יהיה בסדר
כעיקרון אתה זכאי להחליף את המכשיר ולשלם 19.9
אבל אנשי שרות הלקוחות ממש לא מאופסים שם
אתמול דיברנו עם בכירי יס על הנושא
חפש את השירשור בו עפר מציין את הבעיות ומבקש פרטים בהודעה פרטית על מנת להעביר למישה יותר בכיר ובקיא ביס
יהיה בסדר
העם דורש..... כל מיני דברים
עד כמה שהבנתי מפירוט המחירים כאן , הכי משתלם זה להיות ...
לקוח חדש .
במקרה כזה תשלם את המחיר המינימלי עבור חבילת YES-HD-MAX .
הפתרון : תתקשר לשירות הלקוחות ותזמין ניתוק בלי הסברים מיוחדים . יתקשרו אליך ממחלקת "קשרי לקוחות" וישאלו אותך למה אתה רוצה לעזוב . כשתספר על מה מדובר ומה אתה רוצה , אני בטוח שתמצא אוזן קשבת הרבה יותר מבעבר .
במקרה כזה תשלם את המחיר המינימלי עבור חבילת YES-HD-MAX .
הפתרון : תתקשר לשירות הלקוחות ותזמין ניתוק בלי הסברים מיוחדים . יתקשרו אליך ממחלקת "קשרי לקוחות" וישאלו אותך למה אתה רוצה לעזוב . כשתספר על מה מדובר ומה אתה רוצה , אני בטוח שתמצא אוזן קשבת הרבה יותר מבעבר .