שינוי שמות של קבצים בתיקיות - זקוק לעזרה בדחיפות
שלום לכולם,
אני זקוק לעזרתכם הדחופה בכתיבת איזשהו סקריפט שיודע לשנות את כל השמות folder.jpg לשם התיקייה עם סיומת jpg בצורה אוטומטית
כרגע המבנה קבצים שלי בנוי כך שיש לי תיקייה מרכזית בשם Movies ומתחתיה הרבה מאד סרטים כשבכל אחת מהתיקיות יש לי את הקבצים בסיומת mkv של הסרט, הקובץ folder.jpg עבור העטיפה של הסרט וקובץ srt עבור התרגום.
אני צריך לכתוב סקריפט שידע לרוץ על כל התיקיות ולשות את השמות לשם של התיקיה
אני זקוק לעזרתכם הדחופה בכתיבת איזשהו סקריפט שיודע לשנות את כל השמות folder.jpg לשם התיקייה עם סיומת jpg בצורה אוטומטית
כרגע המבנה קבצים שלי בנוי כך שיש לי תיקייה מרכזית בשם Movies ומתחתיה הרבה מאד סרטים כשבכל אחת מהתיקיות יש לי את הקבצים בסיומת mkv של הסרט, הקובץ folder.jpg עבור העטיפה של הסרט וקובץ srt עבור התרגום.
אני צריך לכתוב סקריפט שידע לרוץ על כל התיקיות ולשות את השמות לשם של התיקיה
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
הרבה יותר נוח לסדר אותם בתיקייה נפרדת ולא זרוקים כולם יחד באותה תיקייה. לכל סרט יש תמונת עטיפה משלו, תרגום משלו, לפעמים טריילר שמשודך אליו..אם הכל יהיה בתיקייה אחד גדולה זה יהיה די בלאגן.staticx כתב:אגב, למה כל סרט בתיקייה?...
התיקיות מסודרות בצורה מאד מסודרת
תיקייה ראשית נקראת MOVIES
מתחתיה יש תיקיות של הקטגוריות - לדוגמא: ACTION, COMEDY וכו'
בכל קטגוריה יש תיקיה נפרדת עבור כל סרט שמכילה את הקבצים: mkv (סרט), folder.jpg (עטיפת הסרט), srt (תרגום הסרט)
יותר מסודר מזה לא יכול להיות ...
תיקייה ראשית נקראת MOVIES
מתחתיה יש תיקיות של הקטגוריות - לדוגמא: ACTION, COMEDY וכו'
בכל קטגוריה יש תיקיה נפרדת עבור כל סרט שמכילה את הקבצים: mkv (סרט), folder.jpg (עטיפת הסרט), srt (תרגום הסרט)
יותר מסודר מזה לא יכול להיות ...