התחלת שדרוג המערכת
אתמול התחלתי בתהליך של שדרוג המערכת בכך שהוספתי פאוור של Meridian שמשודך זמנית לרסיבר Pionner LX70 ול Paradigm Studio 100.
השיפור בסאונד לעומת ה LX70 הוא פשוט עצום, הסאונד הפך לצלול, מפורט מאוד ופתאום הכל התהדק.
היו לי בעבר הרחוק (מאוד) מגברים של MF, ADCOM, ROTEL אך המגבר הזה לטעמי טוב יותר בכמה דרגות.
שלב הבא הוא להוסיף פרה מתאים.
השיפור בסאונד לעומת ה LX70 הוא פשוט עצום, הסאונד הפך לצלול, מפורט מאוד ופתאום הכל התהדק.
היו לי בעבר הרחוק (מאוד) מגברים של MF, ADCOM, ROTEL אך המגבר הזה לטעמי טוב יותר בכמה דרגות.
שלב הבא הוא להוסיף פרה מתאים.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
תתחדשyarino כתב:אתמול התחלתי בתהליך של שדרוג המערכת בכך שהוספתי פאוור של Meridian שמשודך זמנית לרסיבר Pionner LX70 ול Paradigm Studio 100.
שלב הבא הוא להוסיף פרה מתאים....
האם ההוספה של הפאוור הינה אך ורק עבור סטריאו/מוסיקה או שאתה מוצא גם יתרון עבור ק"ב ?
שי
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
תתחדש ותהנה
.בעבר ניסיתי לעבוד עם רסיבר במקום PRE .התוצאה לא היתה טובה (בלשון המעטה)
חזרתי מהר מאד ל-PRE .עם כבר רכשת מגבר כמו ה-Meridian הייתי ממליץ לך לנסות ולעבור לPRE של Meridian שיכול לעבוד גם בקולנוע ביתי כדוגמאת Meridian 561 surround processor (יש כזה מכשיר שמסתובב בלוחות במחיר של 5000 ש"ח)לדעתי התוצאה שתקבל תהיה מעולה.אין מה להשוות בין הפיוניר שיש לך לבין ה-Meridian.לשיקולך....... 
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה,
המודל הוא 557, המטרה שלי היתה לשפר את הדו ערוצי ולכן לא חשבתי ללכת על פאוור לקולנוע בייתי.
אני לא חושב שחסר לי כח כמו לקדמיים, העלתי מעט את העוצמה בערוץ של הסנטר , נראה אולי בעתיד אני אוסיף הגברה נפרדת לסנטר.
בסה"כ התוצאה גם בק"ב מדהימה.
המודל הוא 557, המטרה שלי היתה לשפר את הדו ערוצי ולכן לא חשבתי ללכת על פאוור לקולנוע בייתי.
אני לא חושב שחסר לי כח כמו לקדמיים, העלתי מעט את העוצמה בערוץ של הסנטר , נראה אולי בעתיד אני אוסיף הגברה נפרדת לסנטר.
בסה"כ התוצאה גם בק"ב מדהימה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אתה צודק בהחלט, אבל אני לא הייתי משדרג היום ל-SSP ללא כניסות HDMI אם משתמשים בו גם לק"בgo_go כתב:תתחדש ותהנה.בעבר ניסיתי לעבוד עם רסיבר במקום PRE .התוצאה לא היתה טובה (בלשון המעטה)
חזרתי מהר מאד ל-PRE .עם כבר רכשת מגבר כמו ה-Meridian הייתי ממליץ לך לנסות ולעבור לPRE של Meridian שיכול לעבוד גם בקולנוע ביתי כדוגמאת Meridian 561 surround processor (יש כזה מכשיר שמסתובב בלוחות במחיר של 5000 ש"ח)לדעתי התוצאה שתקבל תהיה מעולה.אין מה להשוות בין הפיוניר שיש לך לבין ה-Meridian.לשיקולך.......
...