התחלת שדרוג המערכת

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
yarino פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3436
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 220 פעמים

שליחה #1 

אתמול התחלתי בתהליך של שדרוג המערכת בכך שהוספתי פאוור של Meridian שמשודך זמנית לרסיבר Pionner LX70 ול Paradigm Studio 100.
השיפור בסאונד לעומת ה LX70 הוא פשוט עצום, הסאונד הפך לצלול, מפורט מאוד ופתאום הכל התהדק.

היו לי בעבר הרחוק (מאוד) מגברים של MF, ADCOM, ROTEL אך המגבר הזה לטעמי טוב יותר בכמה דרגות.
שלב הבא הוא להוסיף פרה מתאים.

nirses
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1143
שם מלא: ניר שמשון
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #2 

תתחדש ותהנה yarino . (f)
לו הייתי רוטשילד ...

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #3 

yarino כתב:אתמול התחלתי בתהליך של שדרוג המערכת בכך שהוספתי פאוור של Meridian שמשודך זמנית לרסיבר Pionner LX70 ול Paradigm Studio 100.
השיפור בסאונד לעומת ה LX70 הוא פשוט עצום, הסאונד הפך לצלול, מפורט מאוד ופתאום הכל התהדק.

היו לי בעבר הרחוק (מאוד) מגברים של MF, ADCOM, ROTEL אך המגבר הזה לטעמי טוב יותר בכמה דרגות.
שלב הבא הוא להוסיף פרה מתאים.
...
תתחדש (Y)

האם ההוספה של הפאוור הינה אך ורק עבור סטריאו/מוסיקה או שאתה מוצא גם יתרון עבור ק"ב ?
שי

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #4 

תתחדש ותהנה (Y) .בעבר ניסיתי לעבוד עם רסיבר במקום PRE .התוצאה לא היתה טובה (בלשון המעטה) (n) חזרתי מהר מאד ל-PRE .עם כבר רכשת מגבר כמו ה-Meridian הייתי ממליץ לך לנסות ולעבור לPRE של Meridian שיכול לעבוד גם בקולנוע ביתי כדוגמאת Meridian 561 surround processor (יש כזה מכשיר שמסתובב בלוחות במחיר של 5000 ש"ח)לדעתי התוצאה שתקבל תהיה מעולה.אין מה להשוות בין הפיוניר שיש לך לבין ה-Meridian.לשיקולך....... :idea:

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #5 

תתחדש ותהנה (Y) (b) .
ממליץ בחום חיפוש אחרי PRE מנורות עם ביצים שידע להוציא את הכוח הרב שיש במגבר הזה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

תתחדש!
תמונות?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

yarino פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

תודה לכולם,
אני מודע לזה שהרסיבר מוריד לי המון ושלא יהיה מנוס ואני אצטרך להוסיף פרה, זאת גם היתה כוונתי כשחשבתי על שדרוג.

תמונות בהמשך...

yarino פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

Shayosef
גם בקולנוע הביתי ישנו שיפור גדול בסאונד.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #9 

תתחדש! מה המודל של מגבר הכח שהוספת ומדוע לא הוספת מגבר כח של ק"ב X5 האם אתה לא מרגיש שלסנטר אין כח כמו לקדמיים?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

yarino פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

תודה,
המודל הוא 557, המטרה שלי היתה לשפר את הדו ערוצי ולכן לא חשבתי ללכת על פאוור לקולנוע בייתי.
אני לא חושב שחסר לי כח כמו לקדמיים, העלתי מעט את העוצמה בערוץ של הסנטר , נראה אולי בעתיד אני אוסיף הגברה נפרדת לסנטר.
בסה"כ התוצאה גם בק"ב מדהימה.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #11 

go_go כתב:תתחדש ותהנה (Y) .בעבר ניסיתי לעבוד עם רסיבר במקום PRE .התוצאה לא היתה טובה (בלשון המעטה) (n) חזרתי מהר מאד ל-PRE .עם כבר רכשת מגבר כמו ה-Meridian הייתי ממליץ לך לנסות ולעבור לPRE של Meridian שיכול לעבוד גם בקולנוע ביתי כדוגמאת Meridian 561 surround processor (יש כזה מכשיר שמסתובב בלוחות במחיר של 5000 ש"ח)לדעתי התוצאה שתקבל תהיה מעולה.אין מה להשוות בין הפיוניר שיש לך לבין ה-Meridian.לשיקולך....... :idea:
...
אתה צודק בהחלט, אבל אני לא הייתי משדרג היום ל-SSP ללא כניסות HDMI אם משתמשים בו גם לק"ב

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”