עזרה בחיבור הטלוויזיה למדיה סנטר
לילה טוב לכולם
חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה.
אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה פרימיום, יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג winfast 1800
כאשר אני מפעיל את התוכנה של כרטיס הטלוויזיה במחשב אני רואה ושומע את הטלוויזיה
אבל כאשר אני מנסה להגדיר דרך המדיה סנטר את הטלוויזיה, אני עובר את כל השלבים, כגון איזור , סוג אנטנה(כבלים לווין וכדו'), ממיר אינטרקטיבי, ואז אני מגיע למסך של בחירת שידור טלוויזיה תקין ושם מתחילה הבעיה.
המסך שאני רואה הוא שחור, התחושה היא כאילו הוא כן תופס את שידור הטלוויזיה שלי אך הוא לא מראה לי כלום, מיותר לציין שבהמשך ההגדרות הוא מתייחס להכל כאילו אני כבר רואה שידור טלוויזיה תקין. אני מחובר לממיר של הוט, דרך יציאה של tv out עם כבל rca שמתחבר לשלוש כניסות rca שמחוברות לכניסת s- video ישירות אל כרטיס הטלוויזיה במחשב, ניסיתי הכל כבר אפילו בעזרה של מדיה סנטר כל הזמן רושמים שאם אין אות דיגיטלית להיכנס אל "הגדרות" ואז "טלוויזיה" ואז " עוצמת אות של טלוויזיה דיגיטלית"
אז דבר ראשון אין לי בכלל את השורה של "עוצמת אות טלוויזיה דיגיטלית" ודבר שני איך יכול להיות שאני רואה טלוויזיה דרך התוכנה עצמה ודרך המדיה סנטר אני לא מצליח.לפעמים הוא פשוט במקום מסך שחור רושם "אובדן שידור, windows media center הפסיק...".מה אפשר לעשות אני כבר ממש מיואש....
אני באמת מבקש שאולי מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה הזאת....
תודה מראש , אביעד
חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה.
אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה פרימיום, יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג winfast 1800
כאשר אני מפעיל את התוכנה של כרטיס הטלוויזיה במחשב אני רואה ושומע את הטלוויזיה
אבל כאשר אני מנסה להגדיר דרך המדיה סנטר את הטלוויזיה, אני עובר את כל השלבים, כגון איזור , סוג אנטנה(כבלים לווין וכדו'), ממיר אינטרקטיבי, ואז אני מגיע למסך של בחירת שידור טלוויזיה תקין ושם מתחילה הבעיה.
המסך שאני רואה הוא שחור, התחושה היא כאילו הוא כן תופס את שידור הטלוויזיה שלי אך הוא לא מראה לי כלום, מיותר לציין שבהמשך ההגדרות הוא מתייחס להכל כאילו אני כבר רואה שידור טלוויזיה תקין. אני מחובר לממיר של הוט, דרך יציאה של tv out עם כבל rca שמתחבר לשלוש כניסות rca שמחוברות לכניסת s- video ישירות אל כרטיס הטלוויזיה במחשב, ניסיתי הכל כבר אפילו בעזרה של מדיה סנטר כל הזמן רושמים שאם אין אות דיגיטלית להיכנס אל "הגדרות" ואז "טלוויזיה" ואז " עוצמת אות של טלוויזיה דיגיטלית"
אז דבר ראשון אין לי בכלל את השורה של "עוצמת אות טלוויזיה דיגיטלית" ודבר שני איך יכול להיות שאני רואה טלוויזיה דרך התוכנה עצמה ודרך המדיה סנטר אני לא מצליח.לפעמים הוא פשוט במקום מסך שחור רושם "אובדן שידור, windows media center הפסיק...".מה אפשר לעשות אני כבר ממש מיואש....
אני באמת מבקש שאולי מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה הזאת....
תודה מראש , אביעד
נערך לאחרונה על ידי aviad022 ב 24/04/2009 0:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם ענית ב"כן" כשהוא שאל אותך אם יש ברשותך ממיר (Set Top Box)?
כנראה שענית ב"לא", ואז הגעת למסך של סריקת תדרים אנלוגיים ולא למסך של בחירת חיבור Compsosite/S-Video מהממיר.
כמו כן, האם יש לך ערכת אינפרה אדום הכוללת IR Blaster? אתה חייב כזאת כדי לעבוד עם ממיר בויסטה מדיה סנטר.
נסה לפעול במדוייק על פי המדריך הזה:
http://www.hometheater.co.il/article01454
כנראה שענית ב"לא", ואז הגעת למסך של סריקת תדרים אנלוגיים ולא למסך של בחירת חיבור Compsosite/S-Video מהממיר.
כמו כן, האם יש לך ערכת אינפרה אדום הכוללת IR Blaster? אתה חייב כזאת כדי לעבוד עם ממיר בויסטה מדיה סנטר.
נסה לפעול במדוייק על פי המדריך הזה:
http://www.hometheater.co.il/article01454
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ניסית במסך ההוא עם החלון השחור במקום תמונה לבחור בין הסוגים שונים של הכניסה (יש שם בד"כ Composite 2, Composite 1 וכו)?
האם הכרטיס שלך תואם "ויסטה מדיה סנטר" ולא רק "ויסטה"?
האם הכרטיס שלך תואם "ויסטה מדיה סנטר" ולא רק "ויסטה"?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נסה להוריד מהאתר של לידטק את הדרייברים העדכניים לויסטה עבור הכרטיס שיש לך.