קניתי טלויזיה חדשה ואני לא מרוצה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #21 

מלאך כתב:roei_s
לא נורא יש רק אחד שלא מצא חן התמונה של ה PV80 (לי היתה בעייה של השתקפויות)
אבל מה שתגיד..
...
האמת שאמרת שאתה גם לא מרוצה מהתמונה.
בכל אופן הסיפורים שלכם לא באמת דומים כי השתקפות אי אפשר לתקן (אי אפשר להחליף את הזכוכית לזכוכית של פנסוניק), שחורים אי אפשר לשפר (ככה זה סמסונג), צבעים לא מדוייקים אי אפשר לתקן, פירוט לתמונה אי אפשר להוסיף מעבר ליכולות המסך, מול כל אלה עומדת הבעיה של הבחור כאן שאותה דווקא ניתן לפתור בקלות ע"י החלפת ממיר לממיר שיודע להוציא S VIDEO, ורכישת כבל איכותי, ואז הוא יראה לפחות טוב כמו שהוא ראה בחנות, מקווה שהבנתם (Y)
האמת שכל הדיון הזה משעשע, איך אפשר להשוות מסך שנבחר למסך הכי מומלץ, מהחברה מס' 1 בעולם לפלזמות, שקיבל ציונים יותר טובים ממסכים הרבה יותר יקרים ממנו, למסך שנחשב כ"כ בינוני כמו הסמסונג 450? ה PV8 קיבלה ציון בבדיקות כמו של הפלזמה 650 של סמסונג, ההשוואה של ה PV80 (שאפילו טובה יותר מהPV8) ל 450 זו בדיחה עצובה.
נערך לאחרונה על ידי roei_s ב 25/04/2009 12:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

Re: תגובה

שליחה #22 

JEXY כתב: בעיקרון בכדי לעזור בנושא של איכות תמונה ירודה יש כמה פטרונות:
1: לראות רק סרטי DVD ולא ערוצים ה"דיגיטאלים" של הארץ.
2: לקנות רסיבר עם אפשרות UPSCALE לHDMI, בדרך כלל הרסיברים האלה חזקים מאוד (וגם יקרים) והם נותנים המרה מספיק טובה מבלי לעוות את התמונה.

אשמח לעזור בעוד נושאים
...
לגבי 2, רק לציין מתגובות פה בפורום (וגם מנסיוני באונקיו 606 עם 1080i) - המגברים בטווח המחירים האמצעי בתחום לא ממש עושים עבודה מרשימה עם ה UPSCALE - בזמנו רציתי להחליף ל HK255 שעושה UPSCALE ל 1080P ומהתגובות פה בפורום הבנתי שלא מורגש...

dude69il
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 774
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #23 

בעיקרון בכדי לעזור בנושא של איכות תמונה ירודה יש כמה פטרונות:
1: לראות רק סרטי DVD ולא ערוצים ה"דיגיטאלים" של הארץ.
2: לקנות רסיבר עם אפשרות UPSCALE לHDMI, בדרך כלל הרסיברים האלה חזקים מאוד (וגם יקרים) והם נותנים המרה מספיק טובה מבלי לעוות את התמונה
...
.

בנאדם קנה טלוויזיה ועוד מעט תמליץ לו לכבות את הטלוויזיה ולנסוע לחו"ל.
איזה עצות אחיתופל :lol:
כל רסיבר עם UPSCALE נורמאלי יעלה לך הרבה כסף ובסופו של דבר עדיין בשידורים גרועים תשאר עם אותה תוצאה.
תחליף כבל וממיר ואין שום סיבה בעולם שלא תראה טוב ב-90% מהתכנים

בהצלחה

loud פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #24 

קודם כל תודה רבה לכולם=]
אחלה פורום, כולם באמת עושים עבודתם נאמנה ומנסים לעזור.
בשביל לא למרוח יותר מדי את השרשור.
לאיזה ממיר של יס כדאי לי להחליף ואיזה כבל עליי לקנות
על מנת להוציא מקסימום הנאה מהמסך שקניתי?
תודה לכולם שוב!

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #25 

roei_s כתב:
sgebay כתב:
asaf23 כתב:
sgebay כתב:מהנסיון שלי S-video לא עושה הרבה הבדל בחיבור yes ל PV80 (יש לי כזו בבית רק 50 אינצ'). מציע לך להתחבר ל Max HD או אם לא בא לך יש היום טרנסקודרים גם לקומפוננט וגם ל HDMI. בארמגדון למשל מוכרים טרנסקודר Scart to HDMI ואז תעביר Scart RGB דרך הממיר שלך (בקש מיס ממיר 3100) לטרנסקודר ומשם HDMI לטלוייזיה. 400 ש"ח אם אני זוכר נכון.
...

במחיר כזה כבר מחליפים לממיר HD. מי צריך את הטרנסקודרים האלה?
...
נכון, וזה מה שאני הייתי עושה במקומו. ציינתי את זה רק כחלופה אם הוא לא רוצה MAX HD.
...
אין צורך בטרנסקודר, ממיר שיודע להוציא S VIDEO +כבל SVIDEO יעשו את העבודה, היא ראה את הטלוויזיה בחנות ב SD והיה מרוצה, אין שום סיבה שבבית הוא לא יהיה מרוצה עם החיבורים והממיר הנכונים, בבית התמונה טובה יותר מבחנות עם החיבורים והממיר הנכון.
...
אצלי הפלזמה מחוברת עם טרנסקודר שקניתי ביד שניה ב 200 ש"ח ורואים מצוין.
לא חייבים לקנות טרנסקודר חדש.
ארז

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”