קניתי טלויזיה חדשה ואני לא מרוצה
אחרי מספר שבועות של סקירות ובזבוז לא מעט זמן בהסתובבות בין חנויות
החלטתי לרכוש את הפאנסוניק PV80 בגודל של 42 אינץ.
היום הגיעו טכנאים של יורוקום וחיברו לי אותה. אני חייב לומר שהאיכות בSD נמוכה
מכפי שציפיתי ולא מגיעה לרמה של SD בחנות על המדפים.
הטכנאי אמר לי שהממיר של YES שיש לי מיושן, הכבלים הם RCA סיניים באיכות ירודה
אך המליץ לי לחבר את הטלויזיה מScart ל Svideo בכבלים שעולים בסביבות ה150-200 שקלים. האם זה ישפר את האיכות?
בנוסף המליץ לי להחליף לממיר מתקדם יותר, מה שיגרום לאיכות SD לעלות.
כרגע נכנסתי לאתר וראיתי את הממיר החדש של יס..וכתוב בסקירה שיש לו חיבור HDMI.
מה שאומר שאני יצליח להוציא 100 אחוז מהטלויזיה שלי גם בשידורי SD לא?
באמת שכרגע אני לא מרוצה כלל מהטלויזיה ומהשידורים..
מה לעשות? להקשיב לטכנאי לקנות ולהחליף את מה שצריך?
תודה רבה!
החלטתי לרכוש את הפאנסוניק PV80 בגודל של 42 אינץ.
היום הגיעו טכנאים של יורוקום וחיברו לי אותה. אני חייב לומר שהאיכות בSD נמוכה
מכפי שציפיתי ולא מגיעה לרמה של SD בחנות על המדפים.
הטכנאי אמר לי שהממיר של YES שיש לי מיושן, הכבלים הם RCA סיניים באיכות ירודה
אך המליץ לי לחבר את הטלויזיה מScart ל Svideo בכבלים שעולים בסביבות ה150-200 שקלים. האם זה ישפר את האיכות?
בנוסף המליץ לי להחליף לממיר מתקדם יותר, מה שיגרום לאיכות SD לעלות.
כרגע נכנסתי לאתר וראיתי את הממיר החדש של יס..וכתוב בסקירה שיש לו חיבור HDMI.
מה שאומר שאני יצליח להוציא 100 אחוז מהטלויזיה שלי גם בשידורי SD לא?
באמת שכרגע אני לא מרוצה כלל מהטלויזיה ומהשידורים..
מה לעשות? להקשיב לטכנאי לקנות ולהחליף את מה שצריך?
תודה רבה!
הוא צודק שקומפוזיט זה האיכות הכי גרועה שקיימת לממיר, לא בהכרח צודק לגבי כמות הכסף שאתה צריך להשקיע בכבל.
העדיפות היא בעיקרון לסקארט, אבל אין לך בטלוויזיה חיבור אני מניח, אז s-video יהיה יותר טוב. אני לא יודע איך הממיר החדש של Yes, אבל אם הוא באופן בסיסי יותר טוב בSD מהממיר שיש לך, אז הוא גם ייתן איכות יותר טובה דרך HDMI.
העדיפות היא בעיקרון לסקארט, אבל אין לך בטלוויזיה חיבור אני מניח, אז s-video יהיה יותר טוב. אני לא יודע איך הממיר החדש של Yes, אבל אם הוא באופן בסיסי יותר טוב בSD מהממיר שיש לך, אז הוא גם ייתן איכות יותר טובה דרך HDMI.
תודה על התגובה!
אוקיי אבל אנחנו לא יודעים עוד כמה יעלה להזמין את הממיר החדש של יס
ומה שטוב בו שיש יציאה לHDMI שזה ממש קונה אותי..זה ממש להוציא מקסימום מהטלויזיה כל הזמן..זה נשמע תמוהה מעט..
Scart ל S video גם איכות טובה ?
וכמה כסף כדאי לי להשקיע בכבלים אם כבר? ושל איזה חברה?
תודה שוב!
אוקיי אבל אנחנו לא יודעים עוד כמה יעלה להזמין את הממיר החדש של יס
ומה שטוב בו שיש יציאה לHDMI שזה ממש קונה אותי..זה ממש להוציא מקסימום מהטלויזיה כל הזמן..זה נשמע תמוהה מעט..
Scart ל S video גם איכות טובה ?
וכמה כסף כדאי לי להשקיע בכבלים אם כבר? ושל איזה חברה?
תודה שוב!
מהנסיון שלי S-video לא עושה הרבה הבדל בחיבור yes ל PV80 (יש לי כזו בבית רק 50 אינצ'). מציע לך להתחבר ל Max HD או אם לא בא לך יש היום טרנסקודרים גם לקומפוננט וגם ל HDMI. בארמגדון למשל מוכרים טרנסקודר Scart to HDMI ואז תעביר Scart RGB דרך הממיר שלך (בקש מיס ממיר 3100) לטרנסקודר ומשם HDMI לטלוייזיה. 400 ש"ח אם אני זוכר נכון.
sgebay כתב:מהנסיון שלי S-video לא עושה הרבה הבדל בחיבור yes ל PV80 (יש לי כזו בבית רק 50 אינצ'). מציע לך להתחבר ל Max HD או אם לא בא לך יש היום טרנסקודרים גם לקומפוננט וגם ל HDMI. בארמגדון למשל מוכרים טרנסקודר Scart to HDMI ואז תעביר Scart RGB דרך הממיר שלך (בקש מיס ממיר 3100) לטרנסקודר ומשם HDMI לטלוייזיה. 400 ש"ח אם אני זוכר נכון....
במחיר כזה כבר מחליפים לממיר HD. מי צריך את הטרנסקודרים האלה?
אני לא יודע אם יש חיבור אס וידאו בממיר הזה. אם יש רק סקארט צריך לבדוק שיכול לעבור אס וידאו דרך הסקארט. אין לי המלצה לכבל כזה, אני משתמש בסקארט משני הצדדים.loud כתב:אוקיי מה זאת אומרת אם הממיר תומך באס וידאו?
אי אפשר לחבר סקארט לממיר ומהממיר אס וידאו לטלויזיה?
אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על כבלים איכותיים אבל לא במחיר משוגע?
תודה שוב!...
מלאך כתב:יש לך PV80 ואתה לא מרוצה...לא יכול להיות......
גם זה קורה, אני זוכר גם שירשורים על כאלה שלא היו מרוצים מה A450
בכל מקרה, אתה צריך לחכות עם העקיצה עד שהבחור יחליף את הממיר והחיבורים...
נכון, וזה מה שאני הייתי עושה במקומו. ציינתי את זה רק כחלופה אם הוא לא רוצה MAX HD.asaf23 כתב:sgebay כתב:מהנסיון שלי S-video לא עושה הרבה הבדל בחיבור yes ל PV80 (יש לי כזו בבית רק 50 אינצ'). מציע לך להתחבר ל Max HD או אם לא בא לך יש היום טרנסקודרים גם לקומפוננט וגם ל HDMI. בארמגדון למשל מוכרים טרנסקודר Scart to HDMI ואז תעביר Scart RGB דרך הממיר שלך (בקש מיס ממיר 3100) לטרנסקודר ומשם HDMI לטלוייזיה. 400 ש"ח אם אני זוכר נכון....
במחיר כזה כבר מחליפים לממיר HD. מי צריך את הטרנסקודרים האלה?...
אין צורך בטרנסקודר, ממיר שיודע להוציא S VIDEO +כבל SVIDEO יעשו את העבודה, היא ראה את הטלוויזיה בחנות ב SD והיה מרוצה, אין שום סיבה שבבית הוא לא יהיה מרוצה עם החיבורים והממיר הנכונים, בבית התמונה טובה יותר מבחנות עם החיבורים והממיר הנכון.sgebay כתב:נכון, וזה מה שאני הייתי עושה במקומו. ציינתי את זה רק כחלופה אם הוא לא רוצה MAX HD.asaf23 כתב:sgebay כתב:מהנסיון שלי S-video לא עושה הרבה הבדל בחיבור yes ל PV80 (יש לי כזו בבית רק 50 אינצ'). מציע לך להתחבר ל Max HD או אם לא בא לך יש היום טרנסקודרים גם לקומפוננט וגם ל HDMI. בארמגדון למשל מוכרים טרנסקודר Scart to HDMI ואז תעביר Scart RGB דרך הממיר שלך (בקש מיס ממיר 3100) לטרנסקודר ומשם HDMI לטלוייזיה. 400 ש"ח אם אני זוכר נכון....
במחיר כזה כבר מחליפים לממיר HD. מי צריך את הטרנסקודרים האלה?......
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
מלאך כתב:roei_s
לא נורא יש רק אחד שלא מצא חן התמונה של ה PV80 (לי היתה בעייה של השתקפויות)
אבל מה שתגיד.....
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
מצטער, הייתי חייב להגיב לכל עדת מעריצי פנסוניק.
ועכשיו לעניין
להחליף לכבל SCART TO S VIDEO איכותי- ישפר את התמונה אך לא להגזים מעבר ל-250 ש"ח
להחליף לממיר חדש שתומך ב S-VIDEO - ממיר שאינו תומך או ממיר ישן לא יתנו תוצאה טובה
ולדעת שאחרי הכל ישנם תכנים קשים עדיין גם למסך הפנסוניק כמו לאחרים.
למרות שהרבה באתר היללו ושיבחו אותו כעילוי.
ועכשיו לעניין
להחליף לכבל SCART TO S VIDEO איכותי- ישפר את התמונה אך לא להגזים מעבר ל-250 ש"ח
להחליף לממיר חדש שתומך ב S-VIDEO - ממיר שאינו תומך או ממיר ישן לא יתנו תוצאה טובה
ולדעת שאחרי הכל ישנם תכנים קשים עדיין גם למסך הפנסוניק כמו לאחרים.
למרות שהרבה באתר היללו ושיבחו אותו כעילוי.
אז מה שאתה מציע זה לקנות כבל איכותי סקארט (ממיר) לאס וידאו (טלויזיה).
ובנוסף להחליף לממיר חדש ומתקדם.
אבל אם אני כבר מחליף לממיר חדש יש יציאת HDMI..ואז אני יוכל לראות כל הזמן באיכות הכי גבוהה, גבוהה יותר מכבל סקארט לאס וידאו.
ובנוסף להחליף לממיר חדש ומתקדם.
אבל אם אני כבר מחליף לממיר חדש יש יציאת HDMI..ואז אני יוכל לראות כל הזמן באיכות הכי גבוהה, גבוהה יותר מכבל סקארט לאס וידאו.
כשאמרתי ממיר חדש לא התכוונתי ל-HD התכוונתי לחדש רגיל (מדגמים חדשים)
א. בהחלט כן עם ממיר HD תראה יותר טוב.
ב. גם בממיר HD תכני SD נשארים גרועים ואל תשכח שאתה משלם יותר ל- HOT YES.
ג. האם לא קנית פלאזמה כי רצית לראות שידורי SD רגילים.
א. בהחלט כן עם ממיר HD תראה יותר טוב.
ב. גם בממיר HD תכני SD נשארים גרועים ואל תשכח שאתה משלם יותר ל- HOT YES.
ג. האם לא קנית פלאזמה כי רצית לראות שידורי SD רגילים.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תגובה
אשמח לדעת מפותח השרשור מי היו אותם המתקינים (בפרטי כמובן).
כמנהל פרויקטים והתקנות בחברה קבלנית של יורוקום אני חייב לציין שאכן הטכנאים אמרו לך את האמת, אך אני רוצה להסביר לך קצת יותר לגבי כל הנושא של חיבור ממיר למסך.
כיום כפי שאתה יודע מוכרים מסכים כאלה ואחרים אך לא מתחשבים לאיכות השידור בארץ ומה שקורה שאתה משקיע את מיטב כספך על מכשיר שלא נותן לך תמורה.
לגבי ממירים של YES, הם אכן ישנים מאוד (מאווווווודדד) וכל ממיר בעל יציאה SCART יתן לך גם תמיכה בSVIDEO כי כל זה קשור לגרסת תוכנה שצרובה בממיר.
בממיר YES MAX שקיימת יציאת SVIDEO אתה תראה כמעט תוצאה זהה.
למעשה ההבדל היחיד שניתן לראות בברור בין החיבור הCOMPOSITE לבין SVIDEO בממירי YES זה התפריטים והסמל של כל ערוץ בברור בלי "צל" מסביב ובלי "קוביות" מיותרות (נקרא לזה ככה). למעשה זאת תמונה יציבה ולא מרצדת.
שאר התמונות (הסרט, תוכנית ארוח וערוצי המוזיקה וכו') יראו כמעט את אותו הדבר בגלל שהתמונה אינה סטטית.
[interest]
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]
לגבי שאר החיבורים (HDMI, COMPONENT) אין מה לדבר כי כאן הטכנולוגיה שונה וכמו כן תגובות המסך אחרות.
בעיקרון בכדי לעזור בנושא של איכות תמונה ירודה יש כמה פטרונות:
1: לראות רק סרטי DVD ולא ערוצים ה"דיגיטאלים" של הארץ.
2: לקנות רסיבר עם אפשרות UPSCALE לHDMI, בדרך כלל הרסיברים האלה חזקים מאוד (וגם יקרים) והם נותנים המרה מספיק טובה מבלי לעוות את התמונה.
אשמח לעזור בעוד נושאים
כמנהל פרויקטים והתקנות בחברה קבלנית של יורוקום אני חייב לציין שאכן הטכנאים אמרו לך את האמת, אך אני רוצה להסביר לך קצת יותר לגבי כל הנושא של חיבור ממיר למסך.
כיום כפי שאתה יודע מוכרים מסכים כאלה ואחרים אך לא מתחשבים לאיכות השידור בארץ ומה שקורה שאתה משקיע את מיטב כספך על מכשיר שלא נותן לך תמורה.
לגבי ממירים של YES, הם אכן ישנים מאוד (מאווווווודדד) וכל ממיר בעל יציאה SCART יתן לך גם תמיכה בSVIDEO כי כל זה קשור לגרסת תוכנה שצרובה בממיר.
בממיר YES MAX שקיימת יציאת SVIDEO אתה תראה כמעט תוצאה זהה.
למעשה ההבדל היחיד שניתן לראות בברור בין החיבור הCOMPOSITE לבין SVIDEO בממירי YES זה התפריטים והסמל של כל ערוץ בברור בלי "צל" מסביב ובלי "קוביות" מיותרות (נקרא לזה ככה). למעשה זאת תמונה יציבה ולא מרצדת.
שאר התמונות (הסרט, תוכנית ארוח וערוצי המוזיקה וכו') יראו כמעט את אותו הדבר בגלל שהתמונה אינה סטטית.
[interest]
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]
לגבי שאר החיבורים (HDMI, COMPONENT) אין מה לדבר כי כאן הטכנולוגיה שונה וכמו כן תגובות המסך אחרות.
בעיקרון בכדי לעזור בנושא של איכות תמונה ירודה יש כמה פטרונות:
1: לראות רק סרטי DVD ולא ערוצים ה"דיגיטאלים" של הארץ.
2: לקנות רסיבר עם אפשרות UPSCALE לHDMI, בדרך כלל הרסיברים האלה חזקים מאוד (וגם יקרים) והם נותנים המרה מספיק טובה מבלי לעוות את התמונה.
אשמח לעזור בעוד נושאים