מה דעתכם על HITACHI 32 L32S02A
-
vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר את הטלוויזיה הזאת מקרוב?
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FTL32A02A
ומה המחיר הסביר שאפשר לקנות אותה?
הייתי השבוע בחנות BEST BUY בירושלים ולפי המלצת המוכרים הטלוויזיה הזאת היא החזקה בתחומה, יותר מה LG ומה ה SAMSUNG 451, המוכר אמר שיש לטלוויזיה מעבד חזק ומרשים יותר שמצליח להוציא תמונה יפה יותר...
האמת שבתצוגה שלהם זה באמת היה נראה כאילו היא האיכותית ביותר, השאלה היא מה אתם חושבים ואם ממליצים? תודה ויום טוב...
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FTL32A02A
ומה המחיר הסביר שאפשר לקנות אותה?
הייתי השבוע בחנות BEST BUY בירושלים ולפי המלצת המוכרים הטלוויזיה הזאת היא החזקה בתחומה, יותר מה LG ומה ה SAMSUNG 451, המוכר אמר שיש לטלוויזיה מעבד חזק ומרשים יותר שמצליח להוציא תמונה יפה יותר...
האמת שבתצוגה שלהם זה באמת היה נראה כאילו היא האיכותית ביותר, השאלה היא מה אתם חושבים ואם ממליצים? תודה ויום טוב...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אל תבדוק טלוויזיות בחנות כמו בסט-ביי בירושלים.
בפעם אחרונה שהייתי שם, הם חיברו חלק מהטלווזיות שלהם בקומפוזיט וחלק היה מצגת מטופשת של פיליפס (או משהו כזה)
וסלח לי, המוכרים שם מבינים מקסימום בטוסטר, אין להם מושג בטלוויזיות (אבל הם יודעים לשנן את המפרט היטב ולזבל בשכל)
בפעם אחרונה שהייתי שם, הם חיברו חלק מהטלווזיות שלהם בקומפוזיט וחלק היה מצגת מטופשת של פיליפס (או משהו כזה)
וסלח לי, המוכרים שם מבינים מקסימום בטוסטר, אין להם מושג בטלוויזיות (אבל הם יודעים לשנן את המפרט היטב ולזבל בשכל)
-
vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
זה היה ברור לי שאין להם טיפת מושג בגלל זה אני מתייעץ פה... הלכתי אליהם כי הייתי באיזור ורציתי לראות רק את הטלווזיה...
השאלה בכל זאת מה הדעה לגבי הדגם הזה?
השאלה בכל זאת מה הדעה לגבי הדגם הזה?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
הכוונה שלי, למרות שאתה מתייעץ בפורום, תלך לחנות עם שירות טוב ותצוגה טובה.vivi כתב:זה היה ברור לי שאין להם טיפת מושג בגלל זה אני מתייעץ פה... הלכתי אליהם כי הייתי באיזור ורציתי לראות רק את הטלווזיה...
השאלה בכל זאת מה הדעה לגבי הדגם הזה?...