מהי כמות התכנים בYES HD?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
שאלת תם - נניח שאני כיום לקוח חדש שמתעניין בהצטרפות לחבילת ה HD של YES, אפא אני יכול למצוא מידע מדוייק על איזה תוכן אקבל בתור לקוח (איזה סדרות בדיוק לדוגמא). ראיתי פה המון דיונים על מחירים, התחיבויות, איכויות שידר ומוזר לי שאף אחד לא טרח לברר דבר כ"כ בסיסי כמו כמות התוכן המוצעת.
אני אקח את עצמי כדוגמא. כיום אני משיג את התוכן HD שלי (סדרות וסרטים) מהרשת, מה שאומר שיש לי X סדרות קבועות בהן אני צופה כמעט במקביל עם שידורם בחו"ל. האם בהצטרפות ל YES HD אקבל את אותן סדרות או שאיאלץ לוותר על חלקן? איך אני יכול לברר את זה מראש?
אני אקח את עצמי כדוגמא. כיום אני משיג את התוכן HD שלי (סדרות וסרטים) מהרשת, מה שאומר שיש לי X סדרות קבועות בהן אני צופה כמעט במקביל עם שידורם בחו"ל. האם בהצטרפות ל YES HD אקבל את אותן סדרות או שאיאלץ לוותר על חלקן? איך אני יכול לברר את זה מראש?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
יש הרבה סדרות שמשודרות ב- HD (כמעט הכל), חוץ מקומדיות שכרגע הפסיקו לשדר בכלל ב- HD (נכון לרגע זה). אם תתן לי רשימה של סדרות שמעניינות אותך ושמשודרות ב- yes, אני יכול להגיד לך אם הן ב- HD או לא...
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
אין דרך אחרת? אין מקום בו מפורט מה הם בדיוק משדרים? איך לקוח פוטנציאלי אמור לעשות את השיקול לפני הצטרפות אם הוא לא יכול לקבל מידע על התכנים המשודרים? מוזר... לא?
- smallville4r
- חבר ותיק

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
לגבי קומדיות, זה ממש מבאס, אני מקווה שהם יטפלו בזה.
אני חובב גדול של BIG BANG THEORY וחבל שזה לא יהיה ב-HD. גם שני גברים וחצי זה שווה ביותר ב-HD.
אני חובב גדול של BIG BANG THEORY וחבל שזה לא יהיה ב-HD. גם שני גברים וחצי זה שווה ביותר ב-HD.
- smallville4r
- חבר ותיק

עפר, הטיפול בקומדיות ב- HD כרוך באחד משניים:
1) במידה ולתוכן מסויים אין זכות לשידור ב- HD ומשודר תוכן חליפי בערוץ ה- HD (טרם נתקלתי במקרה כזה, אבל מי יודע לגבי העתיד) אז ייתכן (לא מובטח שום דבר) שהיא תוחלף בקומדיה. בגלל שזה בלתי צפוי וידוע מראש אין פה יכולת לשדר במקביל - משהו ש- yes דוגלת בו לגבי הסדרות בחצי שנה האחרונה ובטח מעכשיו, כשהשידור הוא מקביל באופן מוחלט.
2) שכפול ערוץ yes stars Comedy באותו אופן שבוצע ל- Drama ו- Action, אך זה כרוך בהעלאת ערוץ סדרות HD נוסף, מה שכרגע לא בתוכניות שלהם כנראה.
גם אני אוהב את TBBT ואת שני גברים וחצי וגם את איך פגשתי את אמא והייתי רוצה לראות את שלושתם ב- HD. חבל, שבשלב הזה הם לא משודרים ב- HD ב- yes.
1) במידה ולתוכן מסויים אין זכות לשידור ב- HD ומשודר תוכן חליפי בערוץ ה- HD (טרם נתקלתי במקרה כזה, אבל מי יודע לגבי העתיד) אז ייתכן (לא מובטח שום דבר) שהיא תוחלף בקומדיה. בגלל שזה בלתי צפוי וידוע מראש אין פה יכולת לשדר במקביל - משהו ש- yes דוגלת בו לגבי הסדרות בחצי שנה האחרונה ובטח מעכשיו, כשהשידור הוא מקביל באופן מוחלט.
2) שכפול ערוץ yes stars Comedy באותו אופן שבוצע ל- Drama ו- Action, אך זה כרוך בהעלאת ערוץ סדרות HD נוסף, מה שכרגע לא בתוכניות שלהם כנראה.
גם אני אוהב את TBBT ואת שני גברים וחצי וגם את איך פגשתי את אמא והייתי רוצה לראות את שלושתם ב- HD. חבל, שבשלב הזה הם לא משודרים ב- HD ב- yes.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
דיברנו על הנושא במפגש היום.
הם כרגע לא רוכשים תוכן של קומדיה ב-HD, יתכן שזה יהיה בעתיד, אך הם רוצים לתת את האימפקט איפה שהוא הכי מורגש (קרי: דרמה ואקשן).
הם כרגע לא רוכשים תוכן של קומדיה ב-HD, יתכן שזה יהיה בעתיד, אך הם רוצים לתת את האימפקט איפה שהוא הכי מורגש (קרי: דרמה ואקשן).
- smallville4r
- חבר ותיק

תודה על התשובה. אני אישית מאוכזב, כי באותה מידה הם יכלו לא לרכוש את זה ב- SD. הרי הם קונים קלטות HD, לא
לא נורא, בסדרות אלה נעבור לאלטרנטיבה הפחות נוחה ואהובה עלי
לא נורא, בסדרות אלה נעבור לאלטרנטיבה הפחות נוחה ואהובה עלי