ועכשיו לענייננו, אני מעוניין לקנות רמקולים+ רסיבר לקולנוע ביתי, יש לי כבר מקרן ומסך למקרן אז רק צריכים לדאוג לאודיו כי כרגע אני משתמש בSOUNDSTICKS 2.1 של HARMAN KARDON כרמקולים
אני בחרתי כבר רסיבר, AVR255 של HARMON KARDON, זה נראה בדיוק כמו מוצר שאני אוהב- תומך בפורמטים של העתיד במחיר סביר כלומר לא אצטרך להחליפו אחרי חצי שנה.
עכשיו נשאר נושא הרמקולים שאני פחות מבין בו- אמרו לי שעדיף לי אם אני רוצה סאונד נורמלי אצטרך להשתמש ב2 רמקולים קדמיים רצפתיים והשאר לוויניים למרות שאני מעדיף הכל לוויניים כי אני אוהב אלגנטיות וקוטן אבל סבבה לא משנה לי אלא אם כן יש הבדל עצום במחיר.
בעקרון רציתי שכל העניין יישאר מתחת ל5000 שקל מבחינת הכל, כלומר AVR255 זה 3200 בערך יוצא אז רציתי רמקולים ב1500-2000 שקל ושיהיו 5.1 כי אין לי ממש צורך ל7.1 כי זה לא חדר כזה גדול.
השאלה אם אפשר להמליץ לי על רמקולים טובים במחיר כזה, כן אני יודע צריך לשמוע בעצמי אבל אני מעדיף לבוא עם נגיד 3-4 המלצות על עסקאות טובות ואותן לשמוע כי אני לא אחד שיחרוש 20 חנויות ואין לי ידע גם לברור בין הזבל אז אם מישהו יוכל לתת טיפים זה יהיה ממש טוב.
השימושים העיקריים שלי יהיו 75% קולנוע וסדרות, ואחרי זה בערך בתיקו 12.5%
משחקים נגיד בXBOX 360 או PS3 ומוסיקה
כלומר מוסיקה זה חשוב לי אבל אם זה ידרוש יותר מדי שינויים דרסטיים בסוג הרמקולים לא דחוף.
כל עצה תתקבל בברכה.
תודה מראש על כל תגובה.