מחפש רמקולים לקולנוע ביתי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום, קודם כל אני רוצה להגיד תודה לבעלי האתר הנהדר הזה שבלעדיו רוב הסיכויים שהייתי טובע בים המידע בנוגע לקולנוע ביתי :wink:

ועכשיו לענייננו, אני מעוניין לקנות רמקולים+ רסיבר לקולנוע ביתי, יש לי כבר מקרן ומסך למקרן אז רק צריכים לדאוג לאודיו כי כרגע אני משתמש בSOUNDSTICKS 2.1 של HARMAN KARDON כרמקולים :D
אני בחרתי כבר רסיבר, AVR255 של HARMON KARDON, זה נראה בדיוק כמו מוצר שאני אוהב- תומך בפורמטים של העתיד במחיר סביר כלומר לא אצטרך להחליפו אחרי חצי שנה.
עכשיו נשאר נושא הרמקולים שאני פחות מבין בו- אמרו לי שעדיף לי אם אני רוצה סאונד נורמלי אצטרך להשתמש ב2 רמקולים קדמיים רצפתיים והשאר לוויניים למרות שאני מעדיף הכל לוויניים כי אני אוהב אלגנטיות וקוטן אבל סבבה לא משנה לי אלא אם כן יש הבדל עצום במחיר.
בעקרון רציתי שכל העניין יישאר מתחת ל5000 שקל מבחינת הכל, כלומר AVR255 זה 3200 בערך יוצא אז רציתי רמקולים ב1500-2000 שקל ושיהיו 5.1 כי אין לי ממש צורך ל7.1 כי זה לא חדר כזה גדול.
השאלה אם אפשר להמליץ לי על רמקולים טובים במחיר כזה, כן אני יודע צריך לשמוע בעצמי אבל אני מעדיף לבוא עם נגיד 3-4 המלצות על עסקאות טובות ואותן לשמוע כי אני לא אחד שיחרוש 20 חנויות ואין לי ידע גם לברור בין הזבל אז אם מישהו יוכל לתת טיפים זה יהיה ממש טוב.
השימושים העיקריים שלי יהיו 75% קולנוע וסדרות, ואחרי זה בערך בתיקו 12.5%
משחקים נגיד בXBOX 360 או PS3 ומוסיקה
כלומר מוסיקה זה חשוב לי אבל אם זה ידרוש יותר מדי שינויים דרסטיים בסוג הרמקולים לא דחוף.
כל עצה תתקבל בברכה.
תודה מראש על כל תגובה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

אני חושב שאתה צריך לחשוב מה בדיוק אתה עושה.
כי אם זה הכסף שתשאיר לרמקולים - לא תוכל לקנות איזה משהו שלדעתי מתאים ליכולת של הרסיבר.
ממליץ לך גם לחפש שרשורים עליו - היו לא מעט תלונות ובעיות איתו.
יש לקליפש את הסדרה QUITNET (אם אני לא טועה זה השם) שהם סט סטליטים דיי מומלצים כאן.
אני הייתי הולך לחנויות המתמחות (ר' אינדקס קישורים) ובודק למי יש משהו שיוכלו להציע לך בסדרי גודל המחירים שלך.
במסגרת ההאזנה - הייתי שוקל להאזין גם לרצפתיים שיתאימו לך מבחינת מחיר - ולרכוש רמקולים נוספים בהמשך

extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

הממ, ראיתי שהיו תלונות אבל תמיד אנשים מגיבים ואומרים שבסך הכל החוויה של אנשים הייתי חיובית ממנו...
הבעיה שהONKYO 606 שנראה מאוד מתחרה בו עולה כמעט אלף שקל יותר... אם יש לך הצעות למשהו אחר אתה מוזמן להגיב
תשמע זה אפשרי בתכלס להעלות את המחיר אבל כמה כבר אצטרך? אני לא אודיופיל אני פשוט מחפש חוייה טובה של קולנוע ביתי, אם צריך וזה באמת יהיה נוראי בלי זה אז אשקיע יותר ברמקולים נגיד 2500-3000 זה יספיק?
פשוט מנסה למצוא שילוב ראוי, לא חייב להיות HIGH END או משהו.
עריכה:
ואם אתה חושב שפשוט סטלייטיים זה יספיק ואחרת זה יעלה פי 2-3 יותר רק להשיג קדמיים ראויים אז לא משנה, אני מניח שהם מספיקים לקולנוע ביתי...

reuveney
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1830
נתן תודות: 0

שליחה #4 

למה לא תלך על יד שניה?
שם תוכל לרכוש סט נורמלי במחיר הזה.
יש אנשים ששומרים מאד על המוצרים שהם רוכשים וזה ממש כמו לקנות חדש רק בחצי מחיר ואפילו פחות :)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

רוב האנשים בתחום הזה שומרים על הציוד
מה שכן - רצוי לבדוק אם יש ילדים באיזור ;)

בכל אופן - תשמע - אפשר להנות עם כל דבר
הכל שאלה של מה ומי ומו... וכמובן כמה כסף אפשר להשקיע - וכמה מקום יש בשביל לשים את הרמקולים.
אין מה לעשות - צריך להזיז את הרגליים.
שים קטעי מוזיקה שאתה אוהב - ותבקש שיעבירו לך בין רמקולים סטליטים לרצפתיים/מדפיים - לא HIGH END אלא פשוטים - ותראה עד כמה אתה מרגיש בהבדל - ועד כמה זה משמעותי לך.

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #6 

האונקיו 606 עולה בסביבות ה-3000 ש"ח, כזכור לי זאפ זה לא דוגמא.

ויש את ה-Denon 1909, שעולה אפילו באינטרנט כמו ההרמן
http://pompa.co.il/pl_product~AVR1909~64~194.htm

extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

רוב הסיכויים שאני לא אדע לבדוק אם רמקול מסויים טוב... מישהו הציע לי עכשיו 2 רמקולים של B&W 603 ב2000 שקל טוען ללא שריטה.
מאיפה אני יודע לבדוק? יכול להיות שמבפנים הכל עשוי מקלקר, אני לא אתחיל לפתוח את זה.
אני תמיד מעדיף יד ראשונה כי האמת אני לא סומך על אנשים פה, כולם מספרים סיפורים ובסוף אתה נתקע עם משהו דרג ז'.
אם אני אקנה זוג מדפיים+ 3 או 4 (לאידע אם חייבים לקנות בזוגות) סאטליטים זה יהיה בסדר?
עריכה:
איפה אפשר למצוא את ה606 ב3000? אני פשוט לא מכיר...
מה נחשב להכי טוב מבין השלושה?
אהה ואין ילדים.
תשמעו אני יכול לסנג'ר חבר שלי שמבין ברמקולים ללכת איתי לבדוק 1 או 2 אבל הוא גר רחוק אז אי אפשר כל פעם ככה וגם זה לא פרקטי, הלוואי שהייתי אחד מאלה שיודעים מספיק כדי להעריך את האיכות של סחורה יד שנייה אבל זה פשוט לא המצב מבחינת רמקולים.
נערך לאחרונה על ידי extremeblizz ב 23/04/2009 12:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”