ערוצי HD חדשים ביס - הביט רייט ירד עוד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מעניין מהו הביטרייט של ערוצי ה-HD של הוט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
- מנהל

זה כיווץ סטטיסטי, אז מה המספרים הללו שצויינו, ממוצע? צריך לראות מה הטווח.
ראיתי כמה תכנים אתמול ולא הרגשתי ירידה באיכות. מוזר.
זה יוצא בערך כפול ביטרייט מ mkv.
נראה לי שהירידה היא בשביל שהמקס החדש לא יתמלא מהר מדי...
נראה לי שהירידה היא בשביל שהמקס החדש לא יתמלא מהר מדי...
עופר שלום,oferlaor כתב:זה כיווץ סטטיסטי, אז מה המספרים הללו שצויינו, ממוצע? צריך לראות מה הטווח.
נראה לי שהירידה היא בשביל שהמקס החדש לא יתמלא מהר מדי......
ראשית אני חייב להתנצל שוב בפנך ובפני " חלק "מגולשי הפורום, על כך שאני חייב לכתוב שוב . אני יודע משכבר כי נמסתי עלך........, אך על צדקתי הרבה ....., אנני יכול שלא לכתוב ........ ,
אני רק מקווה כי אתה והמנהלים האחרים של הפורום תבינו אותי ....
למרות " הכיסוי " לדבר מדברך בשרשור
אתה יכול ליראות ע"פ " מביני דבר " כאן בנושא - " השקה של ערוצים חדשים בחברת יס " ..... ?!!! , את חוסר הרצינות בדבר, והפעם מצד חברת יס ! (החברה אשר אתה מחובר לה גם , עד כמה שאני יודעה ) .
נו , מה אפשר לעשות , שוב כנראה אנחנו המינויים שפני הניסיונות ,והפעם של יס
כתבתי את זה אין ספור פעמים בפורום לגבי שתי החברות ! - " אנחנו לא שפני הניסיונות של שתי החברות יס והוט "
את " הפילוט "הזה יכלו לעשות-לפנכן במתקנים שלהם לפני היציאה למינויים !
בתקווה שהגולשים בפורום " הנוגעים בדבר " גם יבינו את הנושא !!!
מצער !
אני גם מתנצל על כתיבת שורת אלה............. כמתבקש.......
ושלא יומרו עוד גם כל הזמן כי אני רק נגד חברת הוט !
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
Are you always on?puca כתב:עופר שלום,oferlaor כתב:זה כיווץ סטטיסטי, אז מה המספרים הללו שצויינו, ממוצע? צריך לראות מה הטווח.
ראשית אני חייב להתנצל שוב בפנך ובפני " חלק "מגולשי הפורום, על כך שאני חייב לכתוב שוב . אני יודע משכבר כי נמסתי עלך........, אך על צדקתי הרבה ....., אנני יכול שלא לכתוב ........ ,
אני רק מקווה כי אתה והמנהלים האחרים של הפורום תבינו אותי ..... (למרות ש יודעה אני במפורש כי כאן זה לא המקום, וכפי שהערתה לי על זה גם לא פעם........! ) !!!
למרות " הכיסוי " לדבר מדברך בשרשור!? ..., באשר אני מודה כי אינני מבין בזה דבר וגם לא מתיימר להבין - וגם לא מחובר ליס .
אתה יכול ליראות ע"פ " מביני דבר " כאן בנושא - " השקה של ערוצים חדשים בחברת יס " ..... ?!!! , את חוסר הרצינות בדבר, והפעם מצד חברת יס ! (החברה אשר אתה מחובר לה גם , עד כמה שאני יודעה ) .
נו , מה אפשר לעשות , שוב כנראה אנחנו המינויים שפני הניסיונות ,והפעם של יס.
כתבתי את זה אין ספור פעמים בפורום לגבי שתי החברות ! - " אנחנו לא שפני הניסיונות של שתי החברות יס והוט ", אנחנו משלמים את מיטב כספנו עבור " המוצרים וגם עבור השרותים "שמקבלים מהם !!!
את " הפילוט "הזה יכלו לעשות-לפנכן במתקנים שלהם לפני היציאה למינויים !![]()
מצער !
...
שי
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
איך זה הגיוני? אני "חי" על MKV ורב הסדרות שאני רואה הם בביטרייט של 7-9, אז איך זה כפול?oferlaor כתב:זה יוצא בערך כפול ביטרייט מ mkv.
ד"א - יצא לי לראות HD של YES ב 2 מקומות שונים (אצל מכר ובחנות שמוכרת מסכים) ואני חייב לציין שלטעמי האיכות של שידורי ה HD ב YES נמוכה יותר מתכני ה HD שאני מוריד מהרשת.
עוד הפעם התבלבלת בצבע?puca כתב:עופר שלום,oferlaor כתב:זה כיווץ סטטיסטי, אז מה המספרים הללו שצויינו, ממוצע? צריך לראות מה הטווח.
אני רק מקווה כי אתה והמנהלים האחרים של הפורום תבינו אותי ..... (למרות ש יודעה אני במפורש כי כאן זה לא המקום, וכפי שהערתה לי על זה גם לא פעם........! ) !!!
למרות " הכיסוי " לדבר מדברך בשרשור!? ..., באשר אני מודה כי אינני מבין בזה דבר וגם לא מתיימר להבין - וגם לא מחובר ליס .
נו , מה אפשר לעשות , שוב כנראה אנחנו המינויים שפני הניסיונות ,והפעם של יס.
כתבתי את זה אין ספור פעמים בפורום לגבי שתי החברות ! - " אנחנו לא שפני הניסיונות של שתי החברות יס והוט ", אנחנו משלמים את מיטב כספנו עבור " המוצרים וגם עבור השרותים "שמקבלים מהם !!!
את " הפילוט "הזה יכלו לעשות-לפנכן במתקנים שלהם לפני היציאה למינויים !![]()
מצער !
...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
קצב של 6.3Mbps הוא בערך כמו הקצב של סרט 720P ב MKV שם הווידאו הוא בסביבות ה 4-5Mbps והאודיו עוד 1.5Mbps. סרטים ברזולוציה של 1080P הרוזים ב MKV נדגמים בדרך כלל ב 8-12Mbps.
פרקים של סדרות באמת משתמשים בקצבי דגימה נמוכים יותר וב 720P אפשר למצוא לא מעט חומר שנדגם ב 3-4Mbps.
פרקים של סדרות באמת משתמשים בקצבי דגימה נמוכים יותר וב 720P אפשר למצוא לא מעט חומר שנדגם ב 3-4Mbps.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Huber
- חבר במועדון HT

Catskinner - מוזר. אני זוכר אחרת אבל בהחלט יכול להיות שאני טועה ולכן אני מבטיח לוודא היום בבית ולעדכן 
- Huber
- חבר במועדון HT

אני מניח שאתה מחזק את הטענה שלי שהאיכות ב YES HD נמוכה יותר מ MKV ממוצע? אם ככה אני שמח לשמוע שאני לא הוזה/מדמייןי-א כתב:ללא ספק ירודה יותר....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה לא בהכרח טועה, זה משתנה מאוד בין סדרה לסדרה ובין קבוצות הקידוד. יש כאלה שמשתמשות בקצבי דגימה גבוהים יותר ואחרות שלא.Huber כתב:Catskinner - מוזר. אני זוכר אחרת אבל בהחלט יכול להיות שאני טועה ולכן אני מבטיח לוודא היום בבית ולעדכן...
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
מה הביט רייט של SD ב YES?
- oferlaor
- מנהל

אני מדבר כרגע על ממוצעים (היופי של H264 הוא בכך שאם אין תזוזה, הוא מסוגל להתמודד יפה מאוד עם רזולוציה גם בקצב נתונים נמוך מאוד).
MKV של סדרה בת 42 דקות היא לרוב 1.14G = שזה 3.7Mbps
איך 6Mbps נמוך יותר מ-MKV?
מה שברור - אין ספק שזה צעד בכיוון מאוד לא טוב עבורינו.
MKV של סדרה בת 42 דקות היא לרוב 1.14G = שזה 3.7Mbps
איך 6Mbps נמוך יותר מ-MKV?
מה שברור - אין ספק שזה צעד בכיוון מאוד לא טוב עבורינו.
אני חייב להזכיר לכם שכשעלה לאוויר עמוס 3 וכולם חשבו שהנה הולכים לקבל עוד 100 ערוצים ביס כי הרי יהיה יותר מקום, כבר אז אמרתי שזה לא אפשרי.
יס עובדים בתחום ה KU BAND בקוטביות V בלבד ובתחום הנמוך בלבד מה שנותן להם רק רבע מיכולת שידור מלאה של לווין. לכן איך שלא יהפכו את זה הם יהיו מוגבלים מאד במספר הערוצים (או רוחב הפס) שעומד לרשותם.
יס עובדים בתחום ה KU BAND בקוטביות V בלבד ובתחום הנמוך בלבד מה שנותן להם רק רבע מיכולת שידור מלאה של לווין. לכן איך שלא יהפכו את זה הם יהיו מוגבלים מאד במספר הערוצים (או רוחב הפס) שעומד לרשותם.
- oferlaor
- מנהל

י-א,
לפי מה שאני מבין הם מתכננים להוריד משמעותית את מספר הערוצים המוקדשים ל-DVD BOX ולכן יתפנה להם לא מעט מקום בלויין.
וחוץ מזה, אם יהיה מספיק תוכן, זה לא כזה סיפור להוסיף LNB נוסף לצלחת...
לפי מה שאני מבין הם מתכננים להוריד משמעותית את מספר הערוצים המוקדשים ל-DVD BOX ולכן יתפנה להם לא מעט מקום בלויין.
וחוץ מזה, אם יהיה מספיק תוכן, זה לא כזה סיפור להוסיף LNB נוסף לצלחת...