חנות תקליטים יד-שניה ביפו

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
dragon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

האם מישהו מכיר / הכיר חנות של תקליטים משומשים בשם REKLAME באזור שוק הפשפשים ביפו? לא בטוח שזה שמה, אבל זה מה שרשום על מדבקות המחירים שלה (מדבקות צהובות עם כיתוב אדום).

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

אני לא יודע על חנות כזו ביפו, שמתמחה בתקליטים, לפי השם, חנות הקשורה אולי למגזר הרוסי (פרסומת ברוסית REKLAMA).
The Black Wax

barvfr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

יש חנות תקליטים באחד הרחובות הפנימים ובחלק העליון של השוק.
לצערי אני לא זוכר את הכתובת המדוייקת.

יש להם מבחר לא קטן, אך האיכיות של התקליטים די בעייתית
וגם העטיפות במצב די עלוב. הרוב בארגזים על הרצפה.

צריך הרבה סבלנות ולבקר אותה די בתכיפות בשביל למצוא מציאות שוות.

MASTERMIX
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2297
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

לפני שבועיים ככה סיירתי בשוק ונכנסתי לחנות שלא בדיוק מצויין בה שהיא מוכרת תקליטים המוכר הפנה אותי לדלת אחורית שם סיירתי בין 6-8 מדפים לאורך ורוחב החנות מלאים בתקליטים, אולי התכוונו לזה אין לי מושג, אך לא ראיתי איזה שהוא שלט שמסגיר זאת.
החנות ממוקמת באיזור העליון של השוק למי שמחפש לאתרה אך אני לא חושב שלזה התכוון המשורר.

לדעתי בגדול שווה בדיקה לשם שהוזכר REKLAMA
מי שמוצא שיעדכן בבקשה.... (f)
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .

http://mastermix-production.blogspot.com/

המשך גלישה נעימה .. (f)

dragon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #5 

לא בטוח שהחנויות שהזכרתם הן זו שאני מחפש. אני מדבר על חנות שהייתי וקניתי בה פעמיים או שלוש לפני מספר שנים, ובכל הפעמים הגעתי אליה בפוקס (כלומר בלי לחפש אותה). לצערי אני לא זוכר את הכתובת, אבל זו היתה חנות די גדולה (עם מיזוג אויר!) עם הרבה תקליטים, מבחר גדול של קלאסיים אבל גם בכל הז'אנרים האחרים. התקליטים שם דווקא היו עטופים בניילון בד"כ והיו בהחלט עותקים במצב טוב ואף למעלה מזה. למוכר, שהיה לדעתי גם בעל החנות, היה מבטא אנגלו סאקסי. כשהייתי שם הוא קיטר על העיריה שעושה צרות עם המיסים וכד'. בשנתיים האחרונות חיפשתי אותה מספר פעמים, ולא הצלחתי לאתרה מחדש. עד לאחרונה גם לא זכרתי את שמה, אבל עברתי על התקליטיה לפני כמה ימים ואז מצאתי תקליטים שקניתי שם ועל מדבקת המחיר שלהם מודפס REKLAME ומכאן הנחתי שזה השם. האמת נראה לי שהיא נסגרה. אבל אם מישהו יודע אחרת - אשמח לשמוע.

barvfr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #6 

dragon כתב:לא בטוח שהחנויות שהזכרתם הן זו שאני מחפש. אני מדבר על חנות שהייתי וקניתי בה פעמיים או שלוש לפני מספר שנים, ובכל הפעמים הגעתי אליה בפוקס (כלומר בלי לחפש אותה). לצערי אני לא זוכר את הכתובת, אבל זו היתה חנות די גדולה (עם מיזוג אויר!) עם הרבה תקליטים, מבחר גדול של קלאסיים אבל גם בכל הז'אנרים האחרים. התקליטים שם דווקא היו עטופים בניילון בד"כ והיו בהחלט עותקים במצב טוב ואף למעלה מזה. למוכר, שהיה לדעתי גם בעל החנות, היה מבטא אנגלו סאקסי. כשהייתי שם הוא קיטר על העיריה שעושה צרות עם המיסים וכד'. בשנתיים האחרונות חיפשתי אותה מספר פעמים, ולא הצלחתי לאתרה מחדש. עד לאחרונה גם לא זכרתי את שמה, אבל עברתי על התקליטיה לפני כמה ימים ואז מצאתי תקליטים שקניתי שם ועל מדבקת המחיר שלהם מודפס REKLAME ומכאן הנחתי שזה השם. האמת נראה לי שהיא נסגרה. אבל אם מישהו יודע אחרת - אשמח לשמוע.
...
:oops:
לא, זאת לא החנות שאני מדבר עליה.
לא מזמן הזוגה שלי גררה אותי ליום כייף בשוק, נראה לי שאין פינה שלא עברנו בה,
ואני לא זוכר חנות כזאת.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”