קו לבן בחלק עליון של המסך וריצודים בטושיבה 42X3500

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
baraktz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.

אני מבקש עזרה בנושא הבא.
רכשתי טלויזיה TOSHIBA 42X3500 לפני שבוע ויום, ואתמול בערב תוך כדי צפיה פתאום הופיע פס לבן דק ברבע העליון של המסך והתחילו ריצודים בתמונה.

כבר התקשרתי לשירות של ניופאן ושולחים לי מחר טכנאי- אבל אני מקבל את התחושה שהבעיה הזו אינה נדירה.

רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הבעיה? יודע ממה היא נגרמת? האם זו בעיה סדרתית? האם להתעקש שיחליפו את הטלויזיה?

הבעייה מופיע בכל אפשרויות התצוגה ובכל מקורות ה VIDEO.

תודה רבה,

ברק.

baraktz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הגיע טכנאי...

שליחה #2 

טוב אז המשך הסיפור הוא כזה...
הגיעו זוג טכנאים היום בצהריים ואמרו לי שיש שתי אפשרויות:
או שהם לוקחים את הטלויזיה לתיקון או שהם מפנים את הנושא לנהלת ואני צריך לבקש ממנה שיחליפו בטלויזיה חדשה.

יש למישהו נסיון עם השירות לקוחות של ניופאן? אפשר לסמוך עליהם? או שמחכה לי ריב ארוך ועקוב מדם....

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #3 

מהתרשמות אישית ומידע של אחרים מהפורום, אל תצפה הרבה מניופאן...
מאחל לך שאני טועה.

Analizer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
שם מלא: eran
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

יש למישהו ניסיון עם השירות לקוחות של ניופאן? אפשר לסמוך עליהם? או שמחכה לי ריב ארוך ועקוב מדם....
...
למה שלא תנסה לפנות בגישה חיובית ותשאיר בצד את החוויות השונות של חברים בפורום ?
אם אתה במסגרת האחריות אני לא חושב שיש סיבה לא לפנות לשירות , אני יכול לומר לך שלי אישית היה ניסיון מאוד חיובי עם מערך השירות שלהם כשנתקלתי בבעיה מסוימת. לא נתקלתי בהתנגדויות מיותרות לא מצד נציגות ולא מצד מנהלת שחזרה אליי והייתה יותר מבסדר גמור. מה גם שדאגה ליצור איתי קשר מיוזמתה האישית כדי לוודא שאכן טיפלו בי כראויי.
אני חושב שבנושא שירות הכול עניין של גישה , ותסכים איתי שלנו "הישראלים" (אני לא מכליל מבלי לפגוע באף אחד חלילה) בתור לקוחות אנחנו תמיד יוצאים מנקודת הנחה שקודם כול מגיע לנו הכול ולא משנה אם אנחנו צודקים או שלא , הרבה פעמים נוטים להסיק מסקנות ולשחרר קיטור על הנציגה הראשונה שמנסה לעזור לנו מבלי לעצור לשנייה אחת ולחשוב שהיא סה"כ בנאדם שמנסה לעזור ללא שום אינטרס אישי להקשות .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !

baraktz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

עדכון נוסף

שליחה #5 

עדכון נוסף...

אמרו לי שתחזור אלי מנהלת עד יום שישי בצהריים- ומסתבר שזה לא הולך לקרות. בשיחה נוספת הבטיחו מנהלת שתחזור ביום ראשון.

אני מתחיל לפתח רצון להחליף כבר את הדגם לדגם חדש יותר- ובמידה ולא יעזרו לי בשירות הלקוחות כבר דיברתי עם החנות ואין בעייה שאלך ביום ראשון בערב לבצע את ההחלפה (עוד לא עברו שבועיים מיום הקנייה)

האם יש טעם להוסיף עוד כסף ולשדרג ל XV550 או ל RV500?

אני משתמש מאוד ממוצע בטלוזיה- סדרות וסרטים מהממיר ומדי פעם סרטים מהמחשב ב 1080P.

אמשיך לעדכן- ואני מבטיח גישה חיובית עם שירות הלקוחות, הכל במידה ואני לא ארגיש מנסים לעבר אותי..

שבת שלום.

dude69il
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 774
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #6 

מילים כדורבנות analizer
(Y)

baraktz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

סוף הסיפור

שליחה #7 

היום התקשרה המנהלת אודליה, והסכימה להחליף לדגם החדש יותר 42RV500 בתוספת מחיר סמלית.

תודה על העצות.

ברק.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”