עזרה בבחירת כבל רשת ל TVIX
CAT 5 הכי זול ופשוט שיש יעשה את העבודה בצורה טובה.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Re: עוד שאלה
בשביל מה לך להסתבך עם זה? חבר גם את ה router, המחשב והסטרימר עם סוויטש שעולה כמה עשרות שקלים.EyalAmit כתב:אם אני קונה כבל רשת "מוצלב" על מנת שישמש אותי גם מחיבור ה PC ישירות לסטרימר, האם הוא גם יכול לשמש מה ROUTER לסטרימר למרות שהוא מוצלב?...
לא מדוייק נושא כבל הרשת...
כדי שתוכל להנות מזרימה חלקה של התוכן למכשיר - הייתי ממליץ להשחיל ישר CAT7 - גם לעתיד לבוא וגם הפרש המחירים לא משמעותי,
אתה מקבל כבל איכותי שלא מושפע מרעשי רקע למינהם (הפרעות סטטיות וכו' 0 אפילו ברמת מכשירי חשמל לייד).
לי היה בבית כבליה של CAT5E, TVIX שמוגדר על 1000MB, וממתג (3COM עולה כ250 ש"ח) של 10/100/1000 ועדיין ריפים של בלוי ריי גמגמו לי - עד שעברתי לCAT7...
אם תרצה מתקין שלח לי ה"פ ואני אתן לך את מי שעשה לי את העבודה (ואני קפדן גדול - כך שכשאני ממליץ על מישהו הוא באמת מוצלח...
)
גיא
כדי שתוכל להנות מזרימה חלקה של התוכן למכשיר - הייתי ממליץ להשחיל ישר CAT7 - גם לעתיד לבוא וגם הפרש המחירים לא משמעותי,
אתה מקבל כבל איכותי שלא מושפע מרעשי רקע למינהם (הפרעות סטטיות וכו' 0 אפילו ברמת מכשירי חשמל לייד).
לי היה בבית כבליה של CAT5E, TVIX שמוגדר על 1000MB, וממתג (3COM עולה כ250 ש"ח) של 10/100/1000 ועדיין ריפים של בלוי ריי גמגמו לי - עד שעברתי לCAT7...
אם תרצה מתקין שלח לי ה"פ ואני אתן לך את מי שעשה לי את העבודה (ואני קפדן גדול - כך שכשאני ממליץ על מישהו הוא באמת מוצלח...
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
זה משהו זמני
אני גר בדירה שכורה וזה משהו זמני עד שאעבור לדירה חדשה בשנה הבאה, שם כבר יושחלו בקירות כבלים איכותיים מראש בשלב הבנייה...
בינתיים אני בעיקר צופה בתכני 720P (עד להחלפת הפלזמה בפנסוניק החדשה...), כך שנראה לי שהקצב יספק
תודה רבה בינתיים
בינתיים אני בעיקר צופה בתכני 720P (עד להחלפת הפלזמה בפנסוניק החדשה...), כך שנראה לי שהקצב יספק
תודה רבה בינתיים