חברת ניו-פאן, שרות ותגובה מעניינת

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #21 

התקנות המתפרסמות באתר המועצה לצרכנות קובעות מספר מוגבל של מוצרים שחובה להחזיק עבורם חלקי חילוף (מקלט טלוויזיה הוא אחד מהם) ומשך הזמן הוא 7 שנים שמהם שנה אחת היא שנת האחריות: http://www.consumers.org.il/files/files ... craiot.doc
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #22 

אני לא רואה מכשירי DVD ברשימה :(

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #23 

אני חושב שהכוונה של התקנה היא להבטיח אספקה סדירה של חלקי שירות למשך חייו של המוצר. לכן יש הגיון במתן תקופה של 7 שנים למוצרים שבדרך כלל לא מחליפים לעיתים קרובות אבל אין הגיון להבטיח אחזקת חלקי שירות לתקופות ארוכות עבור מוצרים אחרים שהוצאת הרכישה עבורם היא לא משמעותית או שאורך חייהם הצפוי קצר יחסית. אחרת זה היה גורם לעלייה בלתי סבירה בהוצאות השירות של המפיצים וכולנו היינו מרגישים את זה בכיס.

לפחות זו ההשערה שלי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

motico פותח השרשור
כתב
כתב
תגובות: 1510
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #24 

עפר

אז ראשית, אני האשם בשיבוש שם החברה. ראיתי את השם כתוב כ- 'ניו-פאן' באיזה מקום וזה נתקע לי בראש. אתה צודק ובאמת השם הנכון הוא 'ניופאן'.

את השרשור פתחתי רק עקב המשפט המהולל שאמרה לי בטלפון נציגת השרות של ניופאן. בלי זה לא הייתי מטריח את חברי הפורום בנושא זה כי זכותה של החברה לא לתקן מכשיר שאחריותו נגמרה ללא תשלום. כמובן שאם זו תקלה סדרתית ציפיתי להתייחסות שונה.

כמו שכתבתי, כשפניתי עם תעודת האחריות היחס בחברה היה טוב וגם התקשורת עם המעבדה היה אישי והיא התנהגה כמו שחברה שחורטת על דגלה את התפיסה ש"הלקוח הוא המלך" אמורה לנהוג.
כאמור, לבסוף קיבלתי כסף ולא תלושים שזו עוד פעולה חיובית.

מכיוון שלא נתקלתי בהרבה חברי האתר שהתלוננו על חוסר בחלפים בחברת ניופאן, אני מקווה שהמקרה שלי הוא נקודתי כי הייתי מעדיף תיקון על פני החזרת הכסף.
מוטי

motico פותח השרשור
כתב
כתב
תגובות: 1510
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #25 

Catskinner

אני חושב שמה שכתבת נכון, גם לי זכור משהו על 7 שנות חלפים.
מוטי

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”