שלום
אני מתכונן להתקנה נקייה של המחשב.
החומרה היא:
P4 2.6
2GB RAM
כרטיס ATI 9250
כרטיס PVR 150
כרטיס קול קריאטיב 5.1
אני רוצה את ה MCE2005 ואולי גם את ה Media Portal מכיוון שהוא מקליט TV הרבה יותר טוב.
שליטה ע"י שלט של MCE וע"י מקלדת MCE אלחוטית, כולל IR BLASTER.
צפייה ב TV חשובה ביותר.
צפייה ב DIVX למיניהם, ותכני HD 264.
מוזיקה/תמונות וכו דרך הרשת מהמחשב הראשי שלי (דרך WIFI).
אשמח לקבל קצת מידע (מעבר למדריכים שבנעוץ) מה כדאי להתקין ומה סדר ההתקנה המומלץ?
כרגע יש לי בלגן אטומי עם המקודדים לאחר שהסרתי את מה שהיה לי והתקנתי את ה FFD וההאלי וזאת הסיבה העיקרית לפירמוט.
כמו כן, האם ישנה תוכנה יותר טובה להקלטה מאשר ה MP? איך ה GPVR?
תודה
מוטי
מתכונן להתקנה מחודשת של המחשב.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
היי פרגית (מוטי) (בדיוק אכלתי אחת בחאזן
)
לא רשמת אבל אני מניח שאתה מתקין XP SP3
תוכנות המדיה סנטר למיניהן בד"כ לא מתקינות קודקים שמבלגנים לך את המערכת, כיוון שהן משתמשות בקודקים שכבר קיימים במערכת או שבאות כבר בילט אין עם כמה.
לדעתי תתקין לפי המדריך של מדיה פורטל המעודכן לגרסה 1.0.1, -כולל התקנת ה TV SERVER היות ואתה רוצה להקליט.
לגבי הסקין - לא רשמת איזו רזולוציה אתה צופה, אבל אם היא קטנה מ 1920X1080 אני ממליץ לך להשתמש בסקין אחר שמתאים ולא ב SPINSAFE שנמצא במדריך.
תמשיך בכך שתעשה את שני המדריכים של מדיה פורטל של האצת הכתוביות וקצב הרענון
אחרי זה תעדכן לך את כל הפלגינים לפי הקבצים של EREZR ו HEX0R - זה קיים גם בדביק תחת עדכונים למדיה פורטל.
בכל מקרה אם משהו ישתמש, תמיד תוכל לעשות את סדר התקנת הקודקים לפי המדריך של PIXIES ובכך להשתמש ב COREAVC או FDSHOW, זה לא יבלגן לך ולא יפגע בביצועי המערכת.
כמו כן אם תרצה להסיר משהו, קודק או תוכנה, עשה זאת באמצעות REVO UNINSTALLER - גגל את זה אם אתה לא מכיר.
בהצלחה
נעמוד לרשותך בכל תקלה אם תהיה.
לא רשמת אבל אני מניח שאתה מתקין XP SP3
תוכנות המדיה סנטר למיניהן בד"כ לא מתקינות קודקים שמבלגנים לך את המערכת, כיוון שהן משתמשות בקודקים שכבר קיימים במערכת או שבאות כבר בילט אין עם כמה.
לדעתי תתקין לפי המדריך של מדיה פורטל המעודכן לגרסה 1.0.1, -כולל התקנת ה TV SERVER היות ואתה רוצה להקליט.
לגבי הסקין - לא רשמת איזו רזולוציה אתה צופה, אבל אם היא קטנה מ 1920X1080 אני ממליץ לך להשתמש בסקין אחר שמתאים ולא ב SPINSAFE שנמצא במדריך.
תמשיך בכך שתעשה את שני המדריכים של מדיה פורטל של האצת הכתוביות וקצב הרענון
אחרי זה תעדכן לך את כל הפלגינים לפי הקבצים של EREZR ו HEX0R - זה קיים גם בדביק תחת עדכונים למדיה פורטל.
בכל מקרה אם משהו ישתמש, תמיד תוכל לעשות את סדר התקנת הקודקים לפי המדריך של PIXIES ובכך להשתמש ב COREAVC או FDSHOW, זה לא יבלגן לך ולא יפגע בביצועי המערכת.
כמו כן אם תרצה להסיר משהו, קודק או תוכנה, עשה זאת באמצעות REVO UNINSTALLER - גגל את זה אם אתה לא מכיר.
בהצלחה
נעמוד לרשותך בכל תקלה אם תהיה.