בעיה מוזרה ב Mortal Kombat vs. DC Universe PS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
shmil_y פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 411
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

קניתי את המשחק חדש מקורי - Mortal Kombat vs. DC Universe ל PS3, וכשאני משחק יש סאונד (במצב מלחמה) אבל בקטעי מעבר של הסיפור אין סאונד בכלל. הגברתי שם בהגדרות את הווליום למקסימום בכל הפרמטרים ועדיין אין סאונד רק תמונה בקטעי וידאו. המשחק איזור 2 וה PS3 הוא של ישפאר. באף משחק אחר לא נתקלתי בבעיה הזו. הוא גם עידכן לי גירסה למשחק לפני ההתקנה.
מישהו נתקל ויודע מה הפיתרון? הבעיה היא במשחק או ב PS3?

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

לא נתקלתי בבעיה.
המחשבה היחידה שעולה לי היא אולי הגדרת הסרטים ב PS3 (settings). אולי צריך להגדיר יציאת סאונד.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #3 

מה שיכול להיות - שיש איזה פורמט קול שהם משתמשים בו בסרטים הללו (נניח AAC) שכתבת שהרסיבר שלך תומך - אבל הוא למעשה לא - ולכן אין סאונד.
אם סימנת באמת באפשרויות הסאונד של הPS3 - AAC - כדי לבטל - אני לא בטוח שיש איזשהו רסיבר שתומך בזה.

shmil_y פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תודה על העזרה. (Y)
שיניתי את הגדרות הסאונד ל HDMI (שמחובר ישירות לטלוויזיה) ובאמת יש סאונד עכשיו בקטעי וידאו (לפחות אני יודע שהבעיה לא במשחק).
עדיין לא הצלחתי שזה יעבוד עם הרסיבר (הורדתי את ה-AAC ועדיין לא עובד). יש לי רסיבר דנון 1705 מחובר בכבל אופטי.

shmil_y פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

בסוף מה שפתר את הבעיה, ועכשיו המשחק עובד עם הרסיבר זה שהורדתי בהגדרות הסאונד את ה dolby digital. מוזר כי אין לי בעיה עם משחקים אחרים ב dolby והרסיבר תומך ב dolby.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”