בעיה MediaBrowser-סרטים מתחילים מיד
אני עובד ביחד עם MetaBrowser ואני אתן דוגמא לבעיה, למשל:
יש לי תקיה --סדרות---אבודים---עונה 5---(ואז לכל פרק תקיה)
הורדתי את המידע עם META ושם הכל נראה תקין, לכל פרק תקציר תמונות וכו...
שאני נכנס לMediaBrowser ומגיע לעמוד שמולי כל תקיות הפרקים, ברגע שאני נכנס לתקיה זה בעצם מםעיל את הפרק. אני רוצה להכנס לתקיה לראות את התקציר ואז ללחוץ על הקובץ שיתחיל לעבוד.
זה היה בסדר, הורדתי פרקים חדשים ואז זה קרה.
בסרטים שלי למשל הכל ע ד י ן תקין.
אשמח לעזרה.
יש לי תקיה --סדרות---אבודים---עונה 5---(ואז לכל פרק תקיה)
הורדתי את המידע עם META ושם הכל נראה תקין, לכל פרק תקציר תמונות וכו...
שאני נכנס לMediaBrowser ומגיע לעמוד שמולי כל תקיות הפרקים, ברגע שאני נכנס לתקיה זה בעצם מםעיל את הפרק. אני רוצה להכנס לתקיה לראות את התקציר ואז ללחוץ על הקובץ שיתחיל לעבוד.
זה היה בסדר, הורדתי פרקים חדשים ואז זה קרה.
בסרטים שלי למשל הכל ע ד י ן תקין.
אשמח לעזרה.
אצלי הכל תקין ועשיתי כך: בתקיה של "סרטים שלי" יצרתי תקיה נוספת בשם "סדרות טלויזיה" (רשמתי באנגלית כן) ובתוך התקיה יצרתי עוד תיקיה שנקראת LOST ושם אני שם את כל הפרקים של LOST וזה מסודר בצורה מצוינת. תראה שים בתו התחלה פרק אחד של LOST כנס ל MetaBrowser אתה תראה כנראה 2 נקודות אדומות שאומרות שאין אינפורמציה על התקיה החדשה עכשיו שאתה עומד על LOST לא על הפרק עצמו תמשוך נתוני והוא יתן לך נתונים על הסדרה עצמה בכלליות מה זה LOST אז תשמור אחר כך תסמן את התת תפריט שזה בעצם הפרק עצמו ותוודא שהוא רשום בצורה נכונה לדוגמה: lost.s05.e13 ואז תמשוך עליו נתונים ואתה תראה שאתה מקבל ספציפית על הפרק הזה את כל הנתונים ותוכל גם לשים תמונה של אותו פרק אחרי שסיימת תשמור הכל צא וכנס ל MediaBrowser אתה תראה את תיקיית הסדרות טלביזה בפנים אתה תראה את הפוסטר והעטיפה של lost תלחץ על העטיפה ואתה תכנס לפרק עצמו אם כל הסיקור וכל העיניים האלה וזהו. אחר כך כל פרק של LOST פשוט תשים אותו בתיקייה של LOST ביחד אם הפרק הנוכחי וה MediaBrowser יעשה בשבילך כבר את כל העבודה . מקווה שהסתדר לך זה ממש נראה יפה בסוף
קודם כל תודה רבה על התגובה.
מסודר אצלי בדיוק כמו שאמרת, וגם עבד אצלי טוב ונראה נהדר.
אבל באופן פתאומי שאני נכנס לתקיה של LOST דרך המדיהברוזר אני רואה את כל הפרקים מסודרים מולי, אבל שאני נכנס למשל לתקיה של פרק1 במקום להכנס לתקיה ולהראות לי את התקציר של הפרק ורק אז אני פעיל אותו(וזה היה ככה) זה מפעיל ישר את הפרק.
בכל מקרה תודה רבה רבה על המאמץ, אבל נראה לי שאני מפספס כאן משהו קטן.
מסודר אצלי בדיוק כמו שאמרת, וגם עבד אצלי טוב ונראה נהדר.
אבל באופן פתאומי שאני נכנס לתקיה של LOST דרך המדיהברוזר אני רואה את כל הפרקים מסודרים מולי, אבל שאני נכנס למשל לתקיה של פרק1 במקום להכנס לתקיה ולהראות לי את התקציר של הפרק ורק אז אני פעיל אותו(וזה היה ככה) זה מפעיל ישר את הפרק.
בכל מקרה תודה רבה רבה על המאמץ, אבל נראה לי שאני מפספס כאן משהו קטן.