VOD ביתי.
אני רוצה לתכנן לחדר השינה מחשב (כבר יש לי) שישמש כ-VOD.
כשאני אומר VOD, אני מתכוון צפייה בתכנים דרך קטגוריות, אפשרות המשכה מאותה נקודה בעת יציאה מהמערכת ועוד פיצ'רים נחמדים...
אני צריך המלצה לתוכנה שתיתן לי לשלוט בכל המערכת...
אם יש אפשרות אני אשמח גם לסקין דומה ל-VOD של הוט.
תודה מראש.
כשאני אומר VOD, אני מתכוון צפייה בתכנים דרך קטגוריות, אפשרות המשכה מאותה נקודה בעת יציאה מהמערכת ועוד פיצ'רים נחמדים...
אני צריך המלצה לתוכנה שתיתן לי לשלוט בכל המערכת...
אם יש אפשרות אני אשמח גם לסקין דומה ל-VOD של הוט.
תודה מראש.
נערך לאחרונה על ידי hareldv ב 21/04/2009 20:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
הוא רוצה במלים אחרות HTPC, זה מה שמתשמע לפחות...
מה שאתה מחפש זה את התוכנה הזאת:
http://www.hometheater.co.il/article01472
אם המחשב שלך אכן עומד בדרישות...
בהצלחה
מה שאתה מחפש זה את התוכנה הזאת:
http://www.hometheater.co.il/article01472
אם המחשב שלך אכן עומד בדרישות...
בהצלחה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
הכותרת כמו שהיא עכשיו מאוד מתאימה לשאלה לדעתי. למעשה לכל מי שמשתמש בתוכנת מדיה סנטר יש בעצם VOD פרטי בבית...
כמו ש-vivi ציין, התוכנה שנקראת מדיה פורטל (או ה-XBMC שהיא קלה יותר להתקנה) תתאים לך מאוד.
כמו ש-vivi ציין, התוכנה שנקראת מדיה פורטל (או ה-XBMC שהיא קלה יותר להתקנה) תתאים לך מאוד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
pixies - באותה מידה אתה יכול להגיד שכל מי שמחזיק אוסף קלטות וידאו / DVD או BD משתמש ב VOD, פשוט כשרוצים לראות סרט מורידים אותו מהמדף ומכניסים לקורא (לא משנה אם זה וידאו, נגן DVD או בלוריי).
אני חולק על ההגדרה הזו, כי ב VOD התכנים אינם שלך, והשימוש שלך בהם בד"כ דורש חיוב מסוים (אלא אם מדובר בתכנים חינמיים), כאשר המשיכה היא מרחוק.
אולי ההגדרה הזו מכסה השכרת סרטים מבלוקבסטר - אבל לי לפחות יש קצת בעיה עם ההגדרה שלה בהתייחס לדיסק קשיח לוקלי.
אני חולק על ההגדרה הזו, כי ב VOD התכנים אינם שלך, והשימוש שלך בהם בד"כ דורש חיוב מסוים (אלא אם מדובר בתכנים חינמיים), כאשר המשיכה היא מרחוק.
אולי ההגדרה הזו מכסה השכרת סרטים מבלוקבסטר - אבל לי לפחות יש קצת בעיה עם ההגדרה שלה בהתייחס לדיסק קשיח לוקלי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

VOD = Video On Demand, כלומר וידאו לפי דרישה. זה לא אומר בהכרח שיש על זה תשלום. בהוט VOD, למשל, יש תכנים רבים שהם חינמיים באופן קבוע, כמו כל הסדרות של BBC, כל הסדרות של הוט 3, וכו.
בתוכנת מדיה סנטר, בניגוד לעבודה עם DVD-ים וקלטות, כל המידע מאוחסן בהארד דיסקים בבית באופן נגיש וזמין מהשלט רחוק ללא צורך לקום מהכורסא. כלומר, בתור משתמש, אתה לא ממש חייב לדעת שהתכנים מאוחסנים אצלך ומישהו מהבית הכין ותיחזק לך אותם (למשל, אוסף של תוכניות שהכנת לילדים). לכן, זהו בהחלט "VOD ביתי".
בתוכנת מדיה סנטר, בניגוד לעבודה עם DVD-ים וקלטות, כל המידע מאוחסן בהארד דיסקים בבית באופן נגיש וזמין מהשלט רחוק ללא צורך לקום מהכורסא. כלומר, בתור משתמש, אתה לא ממש חייב לדעת שהתכנים מאוחסנים אצלך ומישהו מהבית הכין ותיחזק לך אותם (למשל, אוסף של תוכניות שהכנת לילדים). לכן, זהו בהחלט "VOD ביתי".
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
טוב, בוא נסכים שאנו לא מסכימים...
ציינתי למעלה שיש גם תכנים חינמיים - אבל יש לי בעיה עם ההגדרה VOD ביתי עבור תוכנת מדיה סנטר...
באותה מידה אפשר להגיד שכל תוכנת מדיה היא גם VOD (היא מנגנת וידאו, מהדיסק הקשיח) - אבל עזוב, זה באמת דיון עקר.
ציינתי למעלה שיש גם תכנים חינמיים - אבל יש לי בעיה עם ההגדרה VOD ביתי עבור תוכנת מדיה סנטר...
באותה מידה אפשר להגיד שכל תוכנת מדיה היא גם VOD (היא מנגנת וידאו, מהדיסק הקשיח) - אבל עזוב, זה באמת דיון עקר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ב-Media Portal אפשר לעשות קטגוריות ותתי-קטגוריות?
לדוגמא:
ילדים ---> דורה
יובל המבולבל
פסטיגל
סרטים ---> חטופה
באטמן ----> באטמן: האביר האפל
סדרות ---> צ'אק ---> עונה 1
עונה 2
נמלטים ---> עונה 1
וכן הלאה...
ועוד דבר...יש אפשרות להריץ את מדיה פורטל גם על לינוקס?
יש למישהו סקין מומלץ (לא משהו כהה במיוחד)?
לדוגמא:
ילדים ---> דורה
יובל המבולבל
פסטיגל
סרטים ---> חטופה
באטמן ----> באטמן: האביר האפל
סדרות ---> צ'אק ---> עונה 1
עונה 2
נמלטים ---> עונה 1
וכן הלאה...
ועוד דבר...יש אפשרות להריץ את מדיה פורטל גם על לינוקס?
יש למישהו סקין מומלץ (לא משהו כהה במיוחד)?