האם יש אפשרות להשתמש במחשב ישן כסטרימר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בד"כ דווקא עדיף שהמחשב החלש הוא זה שיאחסן את התכנים, כי מי שמתאמץ זה המחשב שמנגן את התכנים.
יש תוכנה שנקראת TVersity שרצה על מחשב חזק ויודעת לעשות Transcoding עבור מחשב אחר. התוכנה מיועדת בעיקר לבעלי קונסולות משחקים שרוצים לצפות בעזרתן בסרטים שהפורמטים שלהם לא נתמכים על ידן.
אבל dudib צודק. כדאי שתציין מפרטים ספציפיים, כדי שנוכל להעריך מהן האפשרויות העומדות בפניך.
יש תוכנה שנקראת TVersity שרצה על מחשב חזק ויודעת לעשות Transcoding עבור מחשב אחר. התוכנה מיועדת בעיקר לבעלי קונסולות משחקים שרוצים לצפות בעזרתן בסרטים שהפורמטים שלהם לא נתמכים על ידן.
אבל dudib צודק. כדאי שתציין מפרטים ספציפיים, כדי שנוכל להעריך מהן האפשרויות העומדות בפניך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ולמה אתה לא מחליף בינהם? אם לא משחקים בחזק אולי שווה להלחיף
בנוסף - אולי שווה לעבור לכרטיס התומך בפענוח HD בחומרה שיכול לעזור.
בנוסף - אולי שווה לעבור לכרטיס התומך בפענוח HD בחומרה שיכול לעזור.
מחשב חלש הכוונה ל
P4 1.6
768 זכרון, ו כ.מסך רדאון 9800 (או אנוידיה 6200)
זה המחשב הישן שלי שהעברתי לסלון. אבל הוא לא מריץ HD
ועכשיו יש לי טלויזיה FHD ואני רוצה לנצל אותה.
המחשב החזק הוא המחשב שנמצא אצלי בחדר ואני משתמש בו הרבה יותר, ולכן אין סיכוי שהוא יעבור לסלון. הוא:
pentium D 2.8G
3Gb זכרון
2Tb כונן קשיח (עם המון סרטים)
וכ.מסך אנוידיה 9800GT
(שוב, אין סיכוי שהוא יגיע לסלון.)
והוא מצליח להריץ HD
הכוונה שלי היא לשים עליו תוכנה עם סרבר-קליינט ברשת הביתית ולראות במחשב למטה את התכנים מהמחשב הזה.
התוכנה TVersity עונה על השאלה?
P4 1.6
768 זכרון, ו כ.מסך רדאון 9800 (או אנוידיה 6200)
זה המחשב הישן שלי שהעברתי לסלון. אבל הוא לא מריץ HD
ועכשיו יש לי טלויזיה FHD ואני רוצה לנצל אותה.
המחשב החזק הוא המחשב שנמצא אצלי בחדר ואני משתמש בו הרבה יותר, ולכן אין סיכוי שהוא יעבור לסלון. הוא:
pentium D 2.8G
3Gb זכרון
2Tb כונן קשיח (עם המון סרטים)
וכ.מסך אנוידיה 9800GT
(שוב, אין סיכוי שהוא יגיע לסלון.)
והוא מצליח להריץ HD
הכוונה שלי היא לשים עליו תוכנה עם סרבר-קליינט ברשת הביתית ולראות במחשב למטה את התכנים מהמחשב הזה.
התוכנה TVersity עונה על השאלה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא בטוח שהמחשב החזק שלך מספיק חזק בשביל TVersity.
אני הייתי שוקל החלפת כרטיס מסך במחשב החלש, ואז תוכל לנגן את רוב תכני ה-HD (אלה שמקודדים כמו שצריך) בפענוח חומרה של H.264 עם מדיה פורטל והקודקים של MPC (יש מדריכים של staticx איך מתקינים ומגדירים בשרשור המדריכים בראש הפורום). יש יותר פרטים בשרשור המפרטים והשדרוגים המומלצים בראש הפורום.
אני הייתי שוקל החלפת כרטיס מסך במחשב החלש, ואז תוכל לנגן את רוב תכני ה-HD (אלה שמקודדים כמו שצריך) בפענוח חומרה של H.264 עם מדיה פורטל והקודקים של MPC (יש מדריכים של staticx איך מתקינים ומגדירים בשרשור המדריכים בראש הפורום). יש יותר פרטים בשרשור המפרטים והשדרוגים המומלצים בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"