כפי שכתבתי, המעבר לקומפוננט הוא לצורך בדיקה בלבד וכן אתה חייב לשנות ל 1080i.bariko כתב:תודה אריה,
אז רגע בהגדרות המצב כרגע זה על 1080p , אז במידה ואחבר בקומפוננט, האם לשנות ל- 1080i?
אגב, לגבי מה שאמרת קודם בקשר ליחידת ה HDMI תקולה בטלוויזיה- זה לא נראה כל כך הגיוני כי אני מחבר את המדיה סנטר גם כן ב- HDMI, ושם התמונה לא נעלמת.
אז נכון שבמחשב יש בעיה אחרת של ריסטרטים שמטרידה אותי כבר המון זמן, אבל אני לא סבור שיש לכך קשר ליחידת ה HDMI בטלוויזיה, כי הרי המחשב הוא זה שמוציא סיגנל למסך ולא ההפך.
zeev1001
זה נכון מה שאריה אומר.
כרגע אין לי כוונה למכור את המכשיר, אבל אם זה ימשיך לעשות לי בעיות, מכירה יכולה להיות אופציה ריאלית, אלא שאז כבר לא בטוח שאתה עוד תהיה מעוניין![]()
Sam22
כן, מדובר בלא מעט כסף, אבל לא הייתי מתלונן אם הייתי מרגיש שקיבלתי את התמורה המלאה לכך.
אתה יודע, אני קורא את הביקורות באתר על הסטרימר הזה וסטרימרים אחרים, מפרקים אותם שם לגורמים, ומפרטים את כל מה שהם מסוגלים לעשות.
ומה אני בסך הכול מצפה? ריבונו של עולם, לראות סרט מהתחלה ועד הסוף, בלי שהתמונה תעלם, ובלי הפרעות וקרטועים. ואת הדבר הבסיסי ביותר הזה, אני לא מצליח להפיק מהמכשיר!
והאבסורד הוא שדווקא הנגן "הצנוע" של WD (למרות שגם הוא לא נקי מבעיות), שנמצא אצל החברה שלי, כן נותן את הדבר הבסיסי הזה, ובצורה שבהחלט מעוררת כבוד......
שרגא, אם ה WD מספק אותך אתה מוזמן להחזיר את ה TVIX, אני אסגור את זה עם ישראל, או לחלופין למכור את המכשיר לחבר אחר באתר שבמקרה זה ימשיך ליהנות מאחריות מלאה.
אני יכול לציין שהמכשירים הללו נמכרים למעלה משנה ואחרי המעבר לVER A
נדיר מאד שמכשיר סתם כך מתקלקל, לעתים נדירות יש להחליף כבל SATA פנימי או לאפס את המכשיר בצורה מעט אלימה,כיבוי מתח בזמן העלאת גרסה ואז שיחזור באמצעות USB KEY לא מומלץ לבצע לבד!!!
להזכירך שהמכשיר תומך ב HDMI1.3 ובכל זאת מדובר בפרוטוקול דו כיווני ולעתים יש מכשירי טלויזיה שיש להם באג ואז הפתרון הוא חיבור בקומפוננט.