התייאשתי מה-6500, מישהו יכול בבקשה להמליץ על סטרימר אחר?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
לפני מספר שבועות פתחתי כאן אשכול בנוגע לבעיות חמורות שהתגלו בהפעלת ה- 6500:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=785537
תחילה סברתי שהבעיות האלה מופיעים בגלל העדכון הלא רשמי (גרסת אלפא), לכן נבהלתי ועברתי לעדכון הרשמי האחרון ביותר.
כשראיתי שזה לא עוזר והבעיה נמשכת, פניתי לחנות שבו רכשתי את המוצר, והמוכר ברוב אדיבותו הסכים לבצע החלפה למכשיר אחר שהיה אצלו בתצוגה , שלפי דבריו הוא חדש כמעט לגמרי.
אחרי שצפיתי ב3-4 סרטים עם המכשיר החדש, ולא הופיע שום תקלה, התחלתי כבר להאמין שכל הבעיות האלה כבר מאחורי.
אלא שאז אתמול בלילה צפיתי בסרט נוסף ופתאום OUT OF THE BLUE לקראת אמצע הסרט, שוב הופיע אותה הפרעה לבנה שבעקבותיה התמונה נעלמה לגמרי והיה רק סאונד.
ביצעתי כיבוי, וניסיתי להריץ את הסרט מאותה נקודה שבו הפסקתי ( באמצעות לחצן ה-BOOKMARK). בפעם הראשונה, קיבלתי שוב מסך שחור, אך לאחר ניסיון נוסף (שבמהלכו ביצעתי שוב כיבוי) הסרט עלה בצורה תקינה, והצלחתי לצפות בו כשורה עד לסיומו.
אני לא מומחה גדול במכשירים האלה, אבל נראה לי שזה מבטל את האפשרות שמדובר בקובץ פגום, כי אם כך היה דבר, הרי שגם כעבור מאה ניסיונות לא הייתי מצליח לצפות בסרט עד לסיומו, בצורה תקינה.
קראתי באשכול אחר שמישהו המליץ בחום על ה- 6500, כי לדבריו זהו הסטרימר היחידי עם אחוז תקלות אפסי. אז כעת לאחר הניסיון המר שיש לי עם שני מכשירים, אני יכול להגיד שזה פשוט בדיחה עצובה!!!
המזל שלי שעליתי על התופעה כעת, כי כבר שקלתי לרכוש מכשיר 6500 נוסף עבור חברה שלי!
לכן אני מבקש אם תוכלו בבקשה להמליץ על סטרימר אחר, שהוא באמת בעל אחוז תקלות אפסי, וזאת גם על סמך ניסיון שלכם, וגם אולי על סמך סטטיסטיקות שפורסמו...
תודה רבה
תחילה סברתי שהבעיות האלה מופיעים בגלל העדכון הלא רשמי (גרסת אלפא), לכן נבהלתי ועברתי לעדכון הרשמי האחרון ביותר.
כשראיתי שזה לא עוזר והבעיה נמשכת, פניתי לחנות שבו רכשתי את המוצר, והמוכר ברוב אדיבותו הסכים לבצע החלפה למכשיר אחר שהיה אצלו בתצוגה , שלפי דבריו הוא חדש כמעט לגמרי.
אחרי שצפיתי ב3-4 סרטים עם המכשיר החדש, ולא הופיע שום תקלה, התחלתי כבר להאמין שכל הבעיות האלה כבר מאחורי.
אלא שאז אתמול בלילה צפיתי בסרט נוסף ופתאום OUT OF THE BLUE לקראת אמצע הסרט, שוב הופיע אותה הפרעה לבנה שבעקבותיה התמונה נעלמה לגמרי והיה רק סאונד.
ביצעתי כיבוי, וניסיתי להריץ את הסרט מאותה נקודה שבו הפסקתי ( באמצעות לחצן ה-BOOKMARK). בפעם הראשונה, קיבלתי שוב מסך שחור, אך לאחר ניסיון נוסף (שבמהלכו ביצעתי שוב כיבוי) הסרט עלה בצורה תקינה, והצלחתי לצפות בו כשורה עד לסיומו.
אני לא מומחה גדול במכשירים האלה, אבל נראה לי שזה מבטל את האפשרות שמדובר בקובץ פגום, כי אם כך היה דבר, הרי שגם כעבור מאה ניסיונות לא הייתי מצליח לצפות בסרט עד לסיומו, בצורה תקינה.
קראתי באשכול אחר שמישהו המליץ בחום על ה- 6500, כי לדבריו זהו הסטרימר היחידי עם אחוז תקלות אפסי. אז כעת לאחר הניסיון המר שיש לי עם שני מכשירים, אני יכול להגיד שזה פשוט בדיחה עצובה!!!
המזל שלי שעליתי על התופעה כעת, כי כבר שקלתי לרכוש מכשיר 6500 נוסף עבור חברה שלי!
לכן אני מבקש אם תוכלו בבקשה להמליץ על סטרימר אחר, שהוא באמת בעל אחוז תקלות אפסי, וזאת גם על סמך ניסיון שלכם, וגם אולי על סמך סטטיסטיקות שפורסמו...
תודה רבה
עדיין אל תשלול את האפשרות של הקובץ.
תנסה לנגן את הקובץ במכשיר אחר, מדגם אחר, חברה אחרת או בכל מיני דרכים כמו דרך הרשת או דרך HDD או DOK.
תנסה לנגן את הקובץ במכשיר אחר, מדגם אחר, חברה אחרת או בכל מיני דרכים כמו דרך הרשת או דרך HDD או DOK.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מוזמן לקפוץ לחנות עם ה TVIX והקובץ התקול ונשמח לעזור.bariko כתב:שלום רב,
תודה רבה...
אריה רוטמן
העולם הדיגיטלי
אוסישקין 26 רמת השרון
טל 03-5499242
אני עובד בשעות אחה"צ ובימי שני ושישי בבוקר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

קודם כל תודה לכולם על התגובות. אשתדל להשיב כאן במרוכז:
1. לקראת סוף השבוע אני אשתדל לצפות בסרט פעם נוספת, אצל החברה שלי, באמצעות הנגן של WD. אבל אני כבר אומר מראש שאין לי ציפיות, מכיוון שהיה כבר מקרה קודם שבו סרט שקרס אצלי על ה-6500, נוגן ללא שום תקלה על הנגן "המעפן" של WD. ככה שאני לא חושב שמדובר בקובץ פגום
.
2. אני מחובר באמצעות כבל HDMI המקורי שסופק יחד עם המכשיר.
3. אריה, בהחלט נחמד מצידך על ההזמנה. לצערי אני מתגורר בחיפה, ואין לי שום אפשרות להגיע לחנותך שברמת השרון. מה שכן, אני יכול להביא את הקובץ לחנות בחיפה שבו רכשתי את המכשיר, ואולי הם יוכלו להעבירו אליך . בכל אופן אני מאוד ספקני לגבי תוצאות הבדיקה בגלל מה שציינתי בסעיף הראשון.
4. המכשיר על מצב PAL/NTSC ומוגדר על רזולוציה קבועה של 1080p
5. לגבי השרשור, זה לא בדיוק אותו הדבר. אצלי הבעיה מתרחשת עם קבצי MKV (בלו ריי מלא בכלל לא ניסיתי), והתמונה לא מקרטעת, אלא בהתחלה מופיע מן סוג של שלג לבן שמכסה את התמונה, ואז היא נעלמת לגמרי ויש רק סאונד.
אני יכול להעביר ל- NTSC ולבדוק מה קורה אז, למרות שדי קשה לי להאמין שזה מה שיפתור את הבעיה.
כמובן שלנסות תמיד אפשר, בטוח שזה לא יכול להזיק
האם גם אצלכם התופעה הזו מתרחשת? האם זה קורה גם בסטרימרים אחרים?
אני עדיין בדעה שמדובר במוצר פגום, ולכן אני חוזר על שאלתי, האם קיים סטרימר של יצרן אחר, שבו לפי הדיווחים, אחוז התקלות הינו באמת שואף לאפס...
1. לקראת סוף השבוע אני אשתדל לצפות בסרט פעם נוספת, אצל החברה שלי, באמצעות הנגן של WD. אבל אני כבר אומר מראש שאין לי ציפיות, מכיוון שהיה כבר מקרה קודם שבו סרט שקרס אצלי על ה-6500, נוגן ללא שום תקלה על הנגן "המעפן" של WD. ככה שאני לא חושב שמדובר בקובץ פגום
.
2. אני מחובר באמצעות כבל HDMI המקורי שסופק יחד עם המכשיר.
3. אריה, בהחלט נחמד מצידך על ההזמנה. לצערי אני מתגורר בחיפה, ואין לי שום אפשרות להגיע לחנותך שברמת השרון. מה שכן, אני יכול להביא את הקובץ לחנות בחיפה שבו רכשתי את המכשיר, ואולי הם יוכלו להעבירו אליך . בכל אופן אני מאוד ספקני לגבי תוצאות הבדיקה בגלל מה שציינתי בסעיף הראשון.
4. המכשיר על מצב PAL/NTSC ומוגדר על רזולוציה קבועה של 1080p
5. לגבי השרשור, זה לא בדיוק אותו הדבר. אצלי הבעיה מתרחשת עם קבצי MKV (בלו ריי מלא בכלל לא ניסיתי), והתמונה לא מקרטעת, אלא בהתחלה מופיע מן סוג של שלג לבן שמכסה את התמונה, ואז היא נעלמת לגמרי ויש רק סאונד.
אני יכול להעביר ל- NTSC ולבדוק מה קורה אז, למרות שדי קשה לי להאמין שזה מה שיפתור את הבעיה.
כמובן שלנסות תמיד אפשר, בטוח שזה לא יכול להזיק
האם גם אצלכם התופעה הזו מתרחשת? האם זה קורה גם בסטרימרים אחרים?
אני עדיין בדעה שמדובר במוצר פגום, ולכן אני חוזר על שאלתי, האם קיים סטרימר של יצרן אחר, שבו לפי הדיווחים, אחוז התקלות הינו באמת שואף לאפס...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי
אנסה להעביר ל- NTSC
אבל רגע אחד, שאלת הבהרה:
בהגדרה של TV STANDARD שמתי על NTSC
אבל מה לגבי ההגדרה AUTO SWITCH?
יש שם 4 אופציות:
OFF
NTSC/PAL
NTSC/24HZ
NTSC/PAL/24HZ
דרך אגב, תיקון קטן למה שכתבתי בהודעת הפתיחה של האשכול:
אמנם צפיתי ב 3-4 סרטים שעברו ללא תקלה, אך את כולם ראיתי בהמשכים, כלומר לא ב"מכה אחת"
הסרט של אתמול בלילה היה הראשון שבו צפיתי מההתחלה ועד הסוף בבת אחת.
כנראה שעבור המכשיר, זה כבר היה יותר מדי "לסחוב" כמעט שעתיים רצופות, בלי שום פגם...
אבל רגע אחד, שאלת הבהרה:
בהגדרה של TV STANDARD שמתי על NTSC
אבל מה לגבי ההגדרה AUTO SWITCH?
יש שם 4 אופציות:
OFF
NTSC/PAL
NTSC/24HZ
NTSC/PAL/24HZ
דרך אגב, תיקון קטן למה שכתבתי בהודעת הפתיחה של האשכול:
אמנם צפיתי ב 3-4 סרטים שעברו ללא תקלה, אך את כולם ראיתי בהמשכים, כלומר לא ב"מכה אחת"
הסרט של אתמול בלילה היה הראשון שבו צפיתי מההתחלה ועד הסוף בבת אחת.
כנראה שעבור המכשיר, זה כבר היה יותר מדי "לסחוב" כמעט שעתיים רצופות, בלי שום פגם...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

עדכון נוסף:
כרגע צפיתי בסרט אחר לגמרי, ושוב אותה הבעיה צצה כעבור כרבע שעה.
הפעם, לאחר שהתמונה נעלמה, לפתע גם מכשיר הטלוויזיה כבה (האור הצהוב התחלף לאדום), ואז נדלק מעצמו.
האם יכול להיות שבכלל מדובר בבעיה של הטלוויזיה???
בצפייה בשידורים של הוט, אף פעם לא התרחשה תופעה מהסוג הזה.
עם המדיה סנטר( בחיבור לכניסתHDMI השנייה של הטלוויזיה) יש לפעמים בעיות, אבל הכשל נובע מהמחשב שמבצע ריסטרטים בלתי צפויים.
הבעיה נפתרה כאשר ביצעתי פרמוט והתקנה מחדש של ווינדוס, אך צצה מחדש כעבור מספר חודשים.
(המסקנה: אם הבעיה הייתה בטלוויזיה, ההתקנה המחודשת של וינדוס לא הייתה עוזרת)
אגב מדובר בטלוויזיית SHARP FULL HD 42"
כרגע צפיתי בסרט אחר לגמרי, ושוב אותה הבעיה צצה כעבור כרבע שעה.
הפעם, לאחר שהתמונה נעלמה, לפתע גם מכשיר הטלוויזיה כבה (האור הצהוב התחלף לאדום), ואז נדלק מעצמו.
האם יכול להיות שבכלל מדובר בבעיה של הטלוויזיה???
בצפייה בשידורים של הוט, אף פעם לא התרחשה תופעה מהסוג הזה.
עם המדיה סנטר( בחיבור לכניסתHDMI השנייה של הטלוויזיה) יש לפעמים בעיות, אבל הכשל נובע מהמחשב שמבצע ריסטרטים בלתי צפויים.
הבעיה נפתרה כאשר ביצעתי פרמוט והתקנה מחדש של ווינדוס, אך צצה מחדש כעבור מספר חודשים.
(המסקנה: אם הבעיה הייתה בטלוויזיה, ההתקנה המחודשת של וינדוס לא הייתה עוזרת)
אגב מדובר בטלוויזיית SHARP FULL HD 42"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נראה לי שכדאי שתלך לבלות בחנות או אצל מישהו קצת זמן - או שתתן את המכשיר למישהו שישחק איתו - ותראה מה הוא אומר.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
צור קשר עם העולם הדיגיטלי ברמת השרון ותבדוק איתם איך הם יכולים לעזור.
מהיכרות עם האנשים, הם לא ישאירו אותך ללא פתרון ראוי ומלא לבעיה שלך.
מהיכרות עם האנשים, הם לא ישאירו אותך ללא פתרון ראוי ומלא לבעיה שלך.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

Itay_Pollak
קצת בלתי ישים לעשות את מה שאתה מציע. אם התקלה הייתה מופיעה כל הזמן, היה הכי קל. אז באמת הייתי יכול לקחת את המכשיר לחנות , ולחבר אותו למסכים שונים.
אבל כפי שאני מציין כל הזמן, התקלה הזו יכולה לצוץ רק אחרי רבע שעה, אחרי שעה וחצי, או יכולה שלא להופיע בכלל. אני הרי לא יכול לשבת בחנות במשך זמן כה רב.
לכן אני שואל שוב, האם יתכן שמדובר בתקלה של הטלוויזיה? מדובר במכשיר ה- LCD הראשון שלי, כך שאין לי ניסיון בדברים כאלה.
האם יתכן שהטלוויזיה תעשה בעיות כאשר מתקבל שידור דרך כניסת HDMI, ולעומת זאת היא תהיה תקינה לגמרי בשידורי הוט או DVD המגיעים מכניסות אחרים?
sam22
זה בדיוק מה שעשיתי, אך כנראה לא כל יום חנוכה
קצת בלתי ישים לעשות את מה שאתה מציע. אם התקלה הייתה מופיעה כל הזמן, היה הכי קל. אז באמת הייתי יכול לקחת את המכשיר לחנות , ולחבר אותו למסכים שונים.
אבל כפי שאני מציין כל הזמן, התקלה הזו יכולה לצוץ רק אחרי רבע שעה, אחרי שעה וחצי, או יכולה שלא להופיע בכלל. אני הרי לא יכול לשבת בחנות במשך זמן כה רב.
לכן אני שואל שוב, האם יתכן שמדובר בתקלה של הטלוויזיה? מדובר במכשיר ה- LCD הראשון שלי, כך שאין לי ניסיון בדברים כאלה.
האם יתכן שהטלוויזיה תעשה בעיות כאשר מתקבל שידור דרך כניסת HDMI, ולעומת זאת היא תהיה תקינה לגמרי בשידורי הוט או DVD המגיעים מכניסות אחרים?
sam22
זה בדיוק מה שעשיתי, אך כנראה לא כל יום חנוכה
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אולי יציעו לו לשלוח את המכשיר, יבדקו, וימצאו לנכון לשלוח לו אחד חדש.sam22 כתב:כבר הציעו לו עזרה למעלה
הוא מחיפה...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הצעה קצת משוגעת אני יודע - אבל לך לחבר/בן משפחה עם טלויזיה - ותראו אצלו סרט/שניים
רוצה באמת להשתגע - תשאיר לו את המכשיר שיראה הרבה סרטים
רוצה תעודת שיגעון - תן אותו למישהו מהאתר - שגם מכיר ויודע לחרוש כמו שצריך את המכשיר
רוצה באמת להשתגע - תשאיר לו את המכשיר שיראה הרבה סרטים
רוצה תעודת שיגעון - תן אותו למישהו מהאתר - שגם מכיר ויודע לחרוש כמו שצריך את המכשיר