מסך LCD 32-37 היודע לטפל בצורה טובה בעיקר בתכני SD
חברים שלום.
עומד לפני רכישת טלוויזיה לחדר השינה.
מרחק צפייה 3 מטרים, ובכל מקרה אין מקום למסך הגדול מ37".
השימוש היחיד במסך יהיה צפייה בתכני SD.
התקציב 3000-4000 ש"ח.
חשוב לציין כי אין מדובר בצורך במסך פרימיום שכן כל התכלית תהיה צפייה לפני השינה, אך עם זאת אשמח לשמוע האם יש דגם כלשהו המומלץ כנותן תמורה טובה ביותר ביחס לעלות.
תודה,
אלעד
עומד לפני רכישת טלוויזיה לחדר השינה.
מרחק צפייה 3 מטרים, ובכל מקרה אין מקום למסך הגדול מ37".
השימוש היחיד במסך יהיה צפייה בתכני SD.
התקציב 3000-4000 ש"ח.
חשוב לציין כי אין מדובר בצורך במסך פרימיום שכן כל התכלית תהיה צפייה לפני השינה, אך עם זאת אשמח לשמוע האם יש דגם כלשהו המומלץ כנותן תמורה טובה ביותר ביחס לעלות.
תודה,
אלעד
חבל שאתה סתם מטעה אנשים...Traklin כתב:32A450 של סמסונג יתן לך תמורה גבוהה יחסית למחיר...
A450 הוא דגם גרוע, ולמרות שהוא זול עכשיו לא מומלץ להתקרב אליו, האודיו נוראי (אין עוצמה לרמקולים), והתמונה בלווין היא פשוט נוראית.
אם קונים היום סמסונג אז זה רק A550 ומעלה.
אני בכלל הכי ממליץ על LG.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
קראת את הצורך שלו ? זה SD, הדגם A550 נוראית בתמונה של SD. אם זה בשביל משהו לפני השינה אין שום בעיה לחסוך. אם אתה רוצה להוציא ויכול להוציא עוד כמה שקלים יש את הD44 של שארפ שלא מעט אומרים שהיא סבבה.indego כתב:חבל שאתה סתם מטעה אנשים...Traklin כתב:32A450 של סמסונג יתן לך תמורה גבוהה יחסית למחיר...
A450 הוא דגם גרוע, ולמרות שהוא זול עכשיו לא מומלץ להתקרב אליו, האודיו נוראי (אין עוצמה לרמקולים), והתמונה בלווין היא פשוט נוראית.
אם קונים היום סמסונג אז זה רק A550 ומעלה.
אני בכלל הכי ממליץ על LG....
אני לא חסיד של LG. גם לא של סמסונג, אבל הם די הוגנים בקטע של תמורה עבור כסף בתחום ה32 אינץ'.
התכוונתי בכלליות לגודל 37,
לא במיוחד לתוכן השידור.
A550 הרבה יותר טובה מA450 (וכמובן שA650 זה כבר ליגה אחרת).
A550 הרבה יותר טובה מA450 (וכמובן שA650 זה כבר ליגה אחרת).
לא יודע אם הדגם "גרוע" הוא בוודאי יותר טוב ממותגי ה"***"A450 הוא דגם גרוע, ולמרות שהוא זול עכשיו לא מומלץ להתקרב אליו, האודיו נוראי (אין עוצמה לרמקולים), והתמונה בלווין היא פשוט נוראית....
השרפ היא בוודאי טובה יותר אך גם יקרה יותר