מוסיקה אלקטרנת
-
cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני ממש מבאין במוסיקה אלקטרנית זה התחום שלי ואני גם יוצר כלו מי שרוצה אלבום יפה וכל מה שקושר לזה יוכל לפנות אלי לפרטי ואני יאזור לו הרבה אנשים חשובים שהמוזיקה המרכבת הזאות וזה לא כמו שחושבים בום בום זה מוזיקה מאוד מרכבת צריךלהיות ממש גאון בשויל להבאין את המסיקה יאלה קרחנה עם בכלל יש משהו ששומע את זה בפורום
נדב מורדכייב לומד סאונד מקצוי ויוצר
מוסיקה אלכטרונית, הא?
אלקטרונית זה מוסג קצת מרוח מידאי, לא? ז'אן מישל ז'אר זה גם אלקטרוני, גם קראפטוורק וגם דפש מוד( הגב, אף אחד לא מגיב להמלצה שלי על הדיסק החדש שלהם, אז בטח לא ממש מקשיבים להם פה). סרווין בטח מתקוון לטראנס וחאוס למיניהם, וזה נחמד כל עוד לא הופכים את זה לMTV HITS.
אכשיו, שאלה לסרווין: אתה שומעה גם FUTURE POP? זה סיגנון די חדש וממש מסגסג בארופה, ומעניין לדעת מה חושבים עליו חברה צאירים שמעדיפים טראנס בארץ.
אכשיו, שאלה לסרווין: אתה שומעה גם FUTURE POP? זה סיגנון די חדש וממש מסגסג בארופה, ומעניין לדעת מה חושבים עליו חברה צאירים שמעדיפים טראנס בארץ.
I will never be free
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace
And keep me from peace
future pop זה מין שילוב שמבוסס על synthpop ו electropop, ועל זה המון פיצ'רים של טכנו, חאוס וטראנס.
המובילים בסיגנון כוים הם:
Apoptygma Berzerk (אלבום מומלץ ביותר :Welcome To Earth ) להקה עם זיקה לרוק גיטרות מלודי בעיבודים אלקטרוניים אגרסיביים.
Colony5 (אלבום מומלץ ביותר: Colonisation ) , עושים synthpop נחמד ורומנתי בביטים של טכנו חאוס.
והכי חזקים (לטעמי) VNV nation, כל האלבומים פיצוץ, אבל אולאי כדאי להתחיל מ Futureperfect. להקה שמתאימה לא לכל אחד, מאופיינת במוסיקה אגרסיבית מאוד, מצויינת לרחבות הריקודים (במסיבות של אנשים מתאימים, כמובן), אם תקסטים עמוקים ויפים שמוגשים בקול מונוטוני. אותי אישית פשוט סחב מהרגע הראשון.
כמו כן, המלצה לשיר אחד של פרויקט קטן שכבר נסגר : Numnumbulu, השיר נקרא memories, והוא פשוט להית לכל דבר. כל אחד ששמע אותו נדהם.
המובילים בסיגנון כוים הם:
Apoptygma Berzerk (אלבום מומלץ ביותר :Welcome To Earth ) להקה עם זיקה לרוק גיטרות מלודי בעיבודים אלקטרוניים אגרסיביים.
Colony5 (אלבום מומלץ ביותר: Colonisation ) , עושים synthpop נחמד ורומנתי בביטים של טכנו חאוס.
והכי חזקים (לטעמי) VNV nation, כל האלבומים פיצוץ, אבל אולאי כדאי להתחיל מ Futureperfect. להקה שמתאימה לא לכל אחד, מאופיינת במוסיקה אגרסיבית מאוד, מצויינת לרחבות הריקודים (במסיבות של אנשים מתאימים, כמובן), אם תקסטים עמוקים ויפים שמוגשים בקול מונוטוני. אותי אישית פשוט סחב מהרגע הראשון.
כמו כן, המלצה לשיר אחד של פרויקט קטן שכבר נסגר : Numnumbulu, השיר נקרא memories, והוא פשוט להית לכל דבר. כל אחד ששמע אותו נדהם.
I will never be free
And keep me from peace
And keep me from peace
-
cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

future pop אני אוהב את הסגנון זה אני לא שמוע אותו הרבה הסגנון האוהב אלי זה dark פינים וקצת קצת full on זה התראנס אני גם אוהב צליאוט ועד הרבה הרבה מי שרוצה דסקים המלצאות אני פה
המשתמש הוא לא שלי הוא של חבר ..!
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
-
cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

נכון חבר אני מאוד אוהב תראנס וסרווין ויגה נותנים לי כוח לשמוע עודcombina22 כתב:לפי הכינוי שלך על סרווין-ווגה רואים שאתה חובב מושבע של מוסיקה אלקטרונית
...
-
cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

lirnok לבקשתך הינה כמה דסקים יפים:Psychedelic Tuning 2
SIRIUS SHOW CART
Global Psychedelic Trance Compilation (CD)
והדיסק שאני אוהב מכול
Dark Soho:
Combustion
SIRIUS SHOW CART
Global Psychedelic Trance Compilation (CD)
והדיסק שאני אוהב מכול
Dark Soho:
Combustion
peter פופ העתיד זה סיגנון די חמוד שילוב חזק אך עדין לפי דעתי לא משתווה לטראנס כי בטראנס יש את הדארק שזה סיגנון אלוף ושלא נדבר עם סיגנון של הסקנדינבים כמו אטליה שהם משלבים טראנס פסיכודאלי עם ג'אז וזה קשה אבל יוצא משהוא עצבני בארץ אומנם יש כאלו ששומעים טראנס אבל טראנס שאותי אפילו מגעיל ישראלים חוץ מפול און לא מבינים בגרוש בטראנס בארץ חושבים שטיאסטו זה טראנס למרות שזה קלאב ביכלל בארץ לא יודעים להעריך בכלל מוזיקה אלקטרונית וזה חבל אין להם מושג כמה המוזיקה הזאת מורכבת וזה מוזיקה שמתפתחת מיום ליום אני אגב גם חובב דיפ האוס בטח אתה מכיר כמו סאשה ואת האוסף האנדרגרונד הנהדר שלו ואני שומע גם אמבינאט וניו יורק האוס שהשולט בניהם זה לפי דעתי פיטר ראופר
עם כבר פיוצר פופ אלו גם אחלה Eccentric Empire שמע עליהם ממליץ ועל VNV Nation התותחים וזה לא קשור לסיגנון הזה אבל אני חייב לציין שגם Paul Okenflod יש לו כמה טובים
עם כבר פיוצר פופ אלו גם אחלה Eccentric Empire שמע עליהם ממליץ ועל VNV Nation התותחים וזה לא קשור לסיגנון הזה אבל אני חייב לציין שגם Paul Okenflod יש לו כמה טובים
לeliran-m
אינ בא לפיוצ'ר פופ מקיוון אחר קצת... אני מעריץ מושבא של depeche mode, וכל הדברים הסובבים. כל העסק של synthpop ו electropop, מקרפטוורק ועד פט שופ בויז, דרך eurodance ו italo pop של מודרן טוקינג ופאנסי. בקיצור כל ה80'. ונדהמתי להבין בזמנו שהדברים האלו התפתחו והתחברו להם עם תרבות הגוט'ית החוגגת אכשיו באירופה. יש היום מלא סגנונות שמבוססים על synthpop, בכל הקשת: מרומנתי ושקט(de/vision) ועד לאגרסיבי ביותר(oomph!).
המלצה סינט'פופית חמה ביותר בתקופה אחרונה זה , כמובן, melotron הגרמנים. לוקח זמן להתרגל לשירה הגרמנית(למרות שאחרי ראמשטיין קבר רגילים) ומגלים רומנטיקנים חדישים, מלודיות יפות ביותר ושירים שפשוט תופסים אתך מהרגע הראשון! (כדאי להתחיל משיר Manchmal, ("לפעמים", בתרגום חופשי) מאלבום המוצלך ביותר Sternenstaub)
וכן גם המלצה על תופעה אמריקאית לא צפויה - הם לא חזקים ממש בטחום עם כל הMTV שלהם- IRIS עם אלבום Awakening המדהים. סינט'פופ במיטבו.
המלצה סינט'פופית חמה ביותר בתקופה אחרונה זה , כמובן, melotron הגרמנים. לוקח זמן להתרגל לשירה הגרמנית(למרות שאחרי ראמשטיין קבר רגילים) ומגלים רומנטיקנים חדישים, מלודיות יפות ביותר ושירים שפשוט תופסים אתך מהרגע הראשון! (כדאי להתחיל משיר Manchmal, ("לפעמים", בתרגום חופשי) מאלבום המוצלך ביותר Sternenstaub)
וכן גם המלצה על תופעה אמריקאית לא צפויה - הם לא חזקים ממש בטחום עם כל הMTV שלהם- IRIS עם אלבום Awakening המדהים. סינט'פופ במיטבו.
I will never be free
And keep me from peace
And keep me from peace
- parvin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
DJ Shadow הוא אחד היוצרים החשובים של השנים האחרונות. לא לכבודו להיות באותו שרשור של טראנס, Industrial ואחרים.lironk כתב:אני יותר בכיוון של D J SHADOW מי שמכיר ....
מצד שני שילמדו כל אותם חובבי בומים מהי מוזיקה אלקטרונית איכותית באמת.
parvin
בפורום הזה נהוג לכבד דעות של אחרים. בשניה פגעתה בשני ציבורים שלמים, של אוהבי טראנס ושל אוהבי תעשייתי וסינט'פופ! גם אני יכול להגיד שבזמן שיוצרים כמו דפש מוד מוצאים אלבומים אין מקום לשום דבר אחר בסצנה האלקטרונית, ושמה שכל השער עושים פשוט מבייש את הסינטזתורים שלהם
אבל במקום זה, היום אני אלך לבדוק מי זה הDJ SHADOW הזה.
I will never be free
And keep me from peace
And keep me from peace
lironk: תודה על ההמלצה! אני בטח אשיג את האלבומים האלו תוך יומיים -שלושה... ומבטיח לשתף בהיתרשמותי
אביעד, אני חושב שהשירשור הזה הפך ל"דביק" שלם, מה דעתך? אולאי כדאי לטת במא גם לאלקטרוניקה בפורום הזה?
אביעד, אני חושב שהשירשור הזה הפך ל"דביק" שלם, מה דעתך? אולאי כדאי לטת במא גם לאלקטרוניקה בפורום הזה?
I will never be free
And keep me from peace
And keep me from peace
-
cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

אלי ראיתה מזה מצתי אנשים שאוהבים את המוזיקה שלנו במחשב אה חחחח רק שתדו dark וסגדינבים שולט וקצת goa ישראלים תפנימו תראנס זה לא פול און פול און שווה ארסים טראנס באמת זה מה שאני ואחי שומעים ומה שנטים שומעים גם חח אלי בוא הבית נעשה מסיבה לחיי הטארנס והצלחה שלו בעולם ובישויל הפורם הטוב הזה
נערך לאחרונה על ידי cerwin-vega-IS-GOOD ב 26/01/2006 2:54, נערך פעם 1 בסך הכל.