הרחבת אחריות לטושיבה האם כדאי
שלום לכולם
רכשתי לפני שנה מניופאן lcd c3500 42 אינץ' אחריות מלאה לשנה +5 שנים למסך
אתמות התקשרו אלי מהחברה ואמרו שהאחריות המלאה הסתיימה ,ואם אני רוצה לעוד 3 שנים אחריות מלאה המחיר הוא :2,100 ש"ח .
מה דעתכם ?
רכשתי לפני שנה מניופאן lcd c3500 42 אינץ' אחריות מלאה לשנה +5 שנים למסך
אתמות התקשרו אלי מהחברה ואמרו שהאחריות המלאה הסתיימה ,ואם אני רוצה לעוד 3 שנים אחריות מלאה המחיר הוא :2,100 ש"ח .
מה דעתכם ?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יקירי - אני מוכר חוזי שירות למערכות שעולות 7000 דולר (!!!) וזה לא עולה על 600 דולר לשנה, זה פחות מ10%, אין שום סיבה בעולם שיעלה כל כך הרבה.
קח סיכון (לדעתי) ואם היא מתקלקלת - תקנה חדשה, בקצב שהטכנולוגיה מתקדמת תוכל לקנות אחת דומה בסכום של 4000-5000, וזה יהיה עם אחריות לשלוש שנים או יותר...
קח סיכון (לדעתי) ואם היא מתקלקלת - תקנה חדשה, בקצב שהטכנולוגיה מתקדמת תוכל לקנות אחת דומה בסכום של 4000-5000, וזה יהיה עם אחריות לשלוש שנים או יותר...
Vocare Ad Regnum
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אז אם אני מבין נכון, הנציגה בעצם ניסתה לשכנע אותך שהסבירות שב 3 השנים הבאות תתקלקל לך הטלוויזיה ושעלות התיקון תהייה גבוהה יותר מ 1800+250 ש"ח (איך בדיוק זה אמור להיות מחושב, שתי תקלות שבכל אחת מהן יחליפו גם לוח?) היא 100% ולכן כדאי לך לשלם מראש על תקלה אחת ולקבל את השניה בחינם.
ידידי, מסך כזה שתוך 3 שנים מתקלקל כל כך הרבה פעמים אני מחליף לחדש בתקלה הראשונה.
ידידי, מסך כזה שתוך 3 שנים מתקלקל כל כך הרבה פעמים אני מחליף לחדש בתקלה הראשונה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.