שאלה בקשר לשלט מיקרוסופט
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה שלט "דור 2" שיוצר עבור מיקרוספט על ידי חברת פיליפס. אני לא חושב שתמצא אותו בארץ. דף המוצר נמצא כאן: http://www.remotecontrol.philips.com/index.cfm?id=1336
אין הבדל בתפעול שלו מהשלט שתמצא בערכת ה MCE Remote של מיקרוסופט הנמכרת בארץ ויש חלופות הרבה יותר טובות ממנו בשוק.
אין הבדל בתפעול שלו מהשלט שתמצא בערכת ה MCE Remote של מיקרוסופט הנמכרת בארץ ויש חלופות הרבה יותר טובות ממנו בשוק.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אפשרות ראשונה, ובדרך כלל גם בררת המחדל, הוא השלט הסטנדרתי של מיקרוסופט שמוכרים בערכה עם ה מקלט ה IR ושני blaster קטנים כדי לשלוח פקודות לממיר.
מי שצריך קצת יותר, כמו שליטה על יותר ממכשיר נוסף, בדרך כלל מחליף את השלט הזה בשלט חכם ויש לא מעט אפשרויות, החל משלטים יחסית טיפשים, דרך השלטים שך Logitech או ה Pronto של פיליפס ועד למפלצות כמו השלטים מסדרת MX של URC. זה הכל שאלה של נכונות להשקיע כסף וזמן ללמוד לתכנת את השלטים.
מי שצריך קצת יותר, כמו שליטה על יותר ממכשיר נוסף, בדרך כלל מחליף את השלט הזה בשלט חכם ויש לא מעט אפשרויות, החל משלטים יחסית טיפשים, דרך השלטים שך Logitech או ה Pronto של פיליפס ועד למפלצות כמו השלטים מסדרת MX של URC. זה הכל שאלה של נכונות להשקיע כסף וזמן ללמוד לתכנת את השלטים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ממליץ לבדוק אפשרות של לקנות מebay.
אני בזמנו קניתי שלט + מקלט של חברת HP (מתאים לכל מחשב רגיל עם Vista Media Center)
גם עלה גרושים. כל שלט 35 שקל וכל מקלט 60 שקל.
וגם העיצוב יותר יפה מאשר של השלט הכסוף שמוכרים בארץ.
אני בזמנו קניתי שלט + מקלט של חברת HP (מתאים לכל מחשב רגיל עם Vista Media Center)
גם עלה גרושים. כל שלט 35 שקל וכל מקלט 60 שקל.
וגם העיצוב יותר יפה מאשר של השלט הכסוף שמוכרים בארץ.