שידרגתי את ה HTPC מה אתם אומרים

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
צפיד פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #1 

הHTPC הקודם שלי היה בהחלט לא רע....
מעבד Q6600
לוח GIGABYTE G33 שהתעדכן ל P45 החדש
4 GB RAM של GSKILL
שני הארדיסקים 500GB של WD
מארז LANBOX של טרמלטק
ועוד...

היה לי חבר ששיגע אותי למכור לו את המחשב כבר חצי שנה הוא באמת באמת עבד כמו מטוס ושקט מאוד...אז צצה הזדמנות מצויינת וקניתי חדש ....די ספונטני האמת:

מעבד Q9550 עם 12 מגהקאש קירור:‏Blue Orb II Silent
8 GB של RAM של GSKILL בתדר 1066
שני הארדיסקים 1 TRB של WD
לוח P45 של ג'יגה בייט
כרטיס קול ‏ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe 7.1
מארז LANBOX אבל הפעם אחד שכולו אלומיניום
ספק של ENMERX 500W
צורב DVD (לא שאני צריך) של LG

השימושים שלי- צפייה בסרטי HD ,שאיפה לקבל סטיראו איכותי מהכרטיס הזה (יחובר ל DAC חיצוני) .
משחקים כבדים .

עכשיו ללבטים :
1.יש לי כרטיס EVGA 88000 GTS שכרגע אין מה לעשות איתו וחשבתי לשים אותו ,אני בטוח שהוא חזק משמעותית מהכרטיס הOB אבל השאלה בהקשר לצפייה ב HD אני לא בטוח ....האם הוא אמור להתחבר לכרטיס קול ומשם החוצה לרסיבר?
2.אני מעוניין לנצל את RAM שיש לי וחשבתי לשים ויסטה 64 ביט האם עדיין אין תמיכה מלאה בכל הנוגע לצפייה ב HD?
אני יודע שהכרטיס קול נתמך האם מישהו התנסה עם ויסטה 64 ביט עם הכרטיס הזה?בעיות?
3.קודקים- האם לדעתכם יש צורך בגירסא החדשה של COREAVC (שמאיצה כרטיסי NVIDIA)?או פשוט ללכת על FFDSHOW יחד עם HALLI וזהו?
איך אני מוציא מהכרטיס הזה את הפורמטים החדשים דרך היציאות האנלוגיות האם יש מישהו שכבר התנסה בזה ?
4.היות ואני עובד עם קבצים ענקיים האם לדעתכם כדאי לשים את שני הדיסקים ב RAID 0?אין לי בעיה עם אמינות (כל הדברים החשובים מגובים במקומות אחרים)האם זה תצורה כזאת בהקשר HTPC זאת ברכה לבטלה?

אודה לעיצתכם תמונות יעלו היום בערב...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

תתחדש ותיהנה! (Y)
תמונות?

1. תישאר עם הכרטיס הזה, הוא אמור להיות מצויין. אתה צריך לשרשר את המוצא שלו דרך כרטיס הקול שלך - חבר כבל DVI ל-HDMI ממנו אל ה-Asus Xonar, וכבל HDMI ל-HDMI מה-Asus Xonar אל הרסיבר שלך (מניח שיש לך רסיבר עם פענוח מלא של כניסות HDMI).
2. תלוי עם איזו תוכנה אתה רוצה לעבוד. staticx דווקא עובד עם ויסטה 64 ביט ומדיה פורטל ועובד לו מצויין ומנגן לו הכל כולל הכל, אבל ב-VMC 64 קשה מאוד להגדיר שינגן קבצי MKV. אני הייתי הולך על 32 ביט ומסתפק בזיהוי 3.5 ג'יגה, אבל זה רק אני כנראה... ;)
3. יש לך מעבד מפלצת... אין לך צורך ב-CoreAVC. לך על FFDShow. ה-Haali יעבוד לך רק בויסטה 32 ביט. בשביל ה-64 ביט צריך Gabest, שיש לו גירסה ל-64 ביט, או פשוט להתקין את חבילת הקודקים היחסית מינימלית של SHARK 007.
4. תצורת RAID 0 בהחלט חשובה ומומלצת בתצורה של מעבד כזה חזק ומחשב שהוא לא רק HTPC, ושבה אתה עושה דברים כבדים כמו עריכות וידאו. שוב, אל תאחסן על צמד ה-RAID0 קבצים חשובים, כי ברגע שנדפק דיסק אחד כל המידע על שני הדיסקים האלה הולך... כמובן שאם זה רק HTPC, אז זה קצת overkill ואולי אף מיותר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

צפיד פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #3 

תודה רבה pixies,
תמונות היום בערב...

אין לי צורך בVMC ,ככל הנראה אני אשים מדיה פורטל.

אם תוכל למקד אותי יותר לגבי קודקים שיעבדו בויסטה 64 ביט ...אני לא מכיר את ה GABEST או אתה החבילה השנייה שהזכרת.
לגבי שרשור הכרטיס (אני מניח שאתה מתכוון ל8800) שאני חושב על זה אין לי צורך בכך היות ואין לי לבינתיים רסיבר שמפענח את הפורמטים החדשים....
עכשיו שאני חושב על זה...עם הכרטיס הזה האם בכלל יהיה לי צורך ברסיבר חדש ? :roll:
האם חיבור היציאות האנלוגיות יחד עם ה FFDSHOW TRYOUT החדש יתן לי מענה מלא לפורמטים החדשים?
האם מישהו יכול להגיד שהכרטיס הזה יכול לתת מענה איכותי בסטיראו כמו כרטיס קול אודיופילי?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

יש במדריך לסדר התקנה מומלץ בראש הפורום לינקים והסברים לחבילה הזאת של SHARK 007 עבור משתמשי ויסטה 64.
קנית את ה-DELUXE, שיש לו פענוח מלא ויציאות אנלוגיות, כך שעקרונית אתה יכול לחבר אותו ישירות למגבר אנלוגי איכותי אם אין לך רסיבר עם כניסות HDMI.
פורמטים חדשים תוכל לנגן רק עם ה-ArcSoft TMT שמגיע עם הכרטיס.
לגבי השאלה האחרונה, קטונתי...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”