את זה אתה יכול כרגע לעשות. הם מדברים על דילוג אוטומטי על פרסומות בדומה לתוכנה של TIVO.singera כתב:אתם רוצים להגיד לי שנגיד הקלטתי סרט במגי'ק או בMAX איני יכול לעשות SKIP כדי לדלג על פרסומות או להגיע לקטע מסויים בסרט?
בכל מקרה טוב שאינני מנוי במקליטים הנ"ל ומשתמש בHTPC...
YES -חוצפה - דרוש עו"ד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הכוונה היא שב-TIVO (אגב, אני לא בטוח שבממירים שיש בהם DVR יש כזו יכולת) יש יכולת לקפוץ 30 שניות קדימה. מרבית הפרסומות הן בדיוק 30 שניות ולכן אפשר לקפוץ פרסומת קדימה.
-
tristan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 203
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
.
אולי בארה"ב זמן הפרסומת הוא קבוע וכך ניתן לדלג על הפרסומת בשיטה זו .
לפי מה שהסבירו לי שהיה לי אחד כזה המכשיר מקבל אות אחר או שיש לו Q וכך הוא יודע להבדיל .
בכל מקרה בארץ המצב הוא שחברות הכבלים למינהם עוברות באופן קבוע את הזמן המוקצה לפירסומות וגם נקנסות על כך היות והרוחים גבוהים (יש חוק לקמות הפרסומות והזמן שיש להן)
לפי מה שהסבירו לי שהיה לי אחד כזה המכשיר מקבל אות אחר או שיש לו Q וכך הוא יודע להבדיל .
בכל מקרה בארץ המצב הוא שחברות הכבלים למינהם עוברות באופן קבוע את הזמן המוקצה לפירסומות וגם נקנסות על כך היות והרוחים גבוהים (יש חוק לקמות הפרסומות והזמן שיש להן)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
tristan,
זה בוודאות לא מה שקורה ב-TIVO. הקפיצה היא לא מדוייקת מעל פרסומת אלא של זמן קבוע.
קפיצה לפי זיהוי לוגו או אופי הוידאו קיימת רק במערכות הקלטה לינוקס בסגנון MYTH.
זה בוודאות לא מה שקורה ב-TIVO. הקפיצה היא לא מדוייקת מעל פרסומת אלא של זמן קבוע.
קפיצה לפי זיהוי לוגו או אופי הוידאו קיימת רק במערכות הקלטה לינוקס בסגנון MYTH.