איך נחשבת ה LCD של Samsung דגם LA40R51B.. גודל 40'
הלכתי היום לחנות כדי לראות מסכי פלזמה.. והמוכר האדיב הראה לנו מסך LCD של סמסונג בגודל 40 אינץ' דגם LA40R51B..
המפרט:
http://www.homecinema.co.il/prodactTofs.asp?id=196
מחירה בסביבות ה20,000
יחסית זול לעומת מסכי הLCD האחרים..
רציתי לדעת איך הLCD הזה נחשב לעומת הפלזמות פיוניר 435 והנק XR3... (שגם אותן ראיתי בחנות)
חוץ מכך הופתעתי לראות שרואים מצויין בLCD וגם המחיר לא בשמיים בשביל מסך מסוג זה..
האם יש סיבה לכך שהמסך זול יחסית?
אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם בקשר למסך הLCD וגם בהשוואה למסכי הפלזמה שציינתי למעלה..
תודה!
המפרט:
http://www.homecinema.co.il/prodactTofs.asp?id=196
מחירה בסביבות ה20,000
יחסית זול לעומת מסכי הLCD האחרים..
רציתי לדעת איך הLCD הזה נחשב לעומת הפלזמות פיוניר 435 והנק XR3... (שגם אותן ראיתי בחנות)
חוץ מכך הופתעתי לראות שרואים מצויין בLCD וגם המחיר לא בשמיים בשביל מסך מסוג זה..
האם יש סיבה לכך שהמסך זול יחסית?
אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם בקשר למסך הLCD וגם בהשוואה למסכי הפלזמה שציינתי למעלה..
תודה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני שוקל גם פלזמות וגם את הLCD
ך LCD חדות הרבה יותר גבוהה, צבעים הרבה יותר עמוקים וראליסטיים.. בד"כ הם עולים יותר כסף..
לכן אני שואל פה.. מה עדיף...
לכן אני שואל פה.. מה עדיף...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא בדיוק, בפלזמות רואים יותר טוב מ LCD בשידורי טלוויזיה, ובפלזמות EDTV רואים טוב יותר בשידורי טלוויזיה מפלזמות HD. כמובן שהכל נאמר באופן גורף אבל כמובן שיש דגמים מומלצים , כרגע ה LCD שנותנת את הפתרון הכי טוב בשידורי טלוויזיה זו הפיליפס ( יש עליה סקירה באתר )
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Re: בכל מקרה
לא קראת את המאמרים בנושא?avizov2 כתב:LCD לא נחשבות לטובות יותר מפלזמות?
וגם המחירים שלהם בד"כ הרבה יותר גבוההים...
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
avizov2,
אני לא מכיר שום דגם שנמכר בארץ של סמסונג שנותן תמונה טובה יותר מהפיוניר 435,ההשוואה בכלל לא במקום.
אני ממליץ לך לראות את הסמסונג מחוברת לYES ולהחליט בעצמך,אני מבטיח לך שהפיוניר תתן תמונה טובה בהרבה.
מצטרף למרטין בנוגע ההמלצה לקרוא את המאמרים על ההבדלים בין פלאסמות לLCD בהשוואה להרגלי הצפייה שלך לפני קניה.
אני לא מכיר שום דגם שנמכר בארץ של סמסונג שנותן תמונה טובה יותר מהפיוניר 435,ההשוואה בכלל לא במקום.
אני ממליץ לך לראות את הסמסונג מחוברת לYES ולהחליט בעצמך,אני מבטיח לך שהפיוניר תתן תמונה טובה בהרבה.
מצטרף למרטין בנוגע ההמלצה לקרוא את המאמרים על ההבדלים בין פלאסמות לLCD בהשוואה להרגלי הצפייה שלך לפני קניה.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
אין ספק הפיוניר 435 יותר טובה
ואפילו שלסמסונג יש מסכי LCD מעולים (לא אלו שנמכרים בארץ)
התמונה בפלאזמה טובה וטבעית יותר ובוודאי בשידורי לווין
תוסיף קצת כסף ותקנה את הפיוניר -זו עצתי
התמונה בפלאזמה טובה וטבעית יותר ובוודאי בשידורי לווין
תוסיף קצת כסף ותקנה את הפיוניר -זו עצתי