יש דרך לשמוע כניסה אנלוגית בזמן צפייה של כניסה אחרת בימאהה?
-
ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
בZ7 ואולי גם ב3900, אני מנסה לראות מחשב/כבלים/PS3 שמחוברים לרסיבר שלי Z7 בHDMI ולשמוע רדיו או CD במקביל.
ברגע שאני מעביר לאחת מהכניסות (רדיו או CD) אני מקבל את תמונת השומר מסך. אין אפשרות לבחור מחשב לדוגמא ואז להעביר לרדיו ולהישאר על מסך המחשב?
ברגע שאני מעביר לאחת מהכניסות (רדיו או CD) אני מקבל את תמונת השומר מסך. אין אפשרות לבחור מחשב לדוגמא ואז להעביר לרדיו ולהישאר על מסך המחשב?
ishaked, גם אני חיפשתי דרך לעשות זאת ברסיבר 3900 ולא מצאתי,
dudib, זה לא קשור לאזורים השונים שיש ברסיבר.
לא נראה לי שזה אפשרי כי ברגע שמעבירים את הרסיבר ל- INPUT מסויים אז האודיו והוידאו שמחוברים לאותו INPUT מקושרים אחד לשני ולא מצאתי שום דרך להפריד בניהם.
היצרן היה צריך להוסיך אפשרות כזו- למשל, שיהיה ניתן לצפות בוידאו של INPUT- CBL/SAT תוך כדי האזנה לאודיו של INPUT- CD , אופצייה כזו ברסיבר הייתה שימושית מאוד, לפחות בשבילי.
dudib, זה לא קשור לאזורים השונים שיש ברסיבר.
לא נראה לי שזה אפשרי כי ברגע שמעבירים את הרסיבר ל- INPUT מסויים אז האודיו והוידאו שמחוברים לאותו INPUT מקושרים אחד לשני ולא מצאתי שום דרך להפריד בניהם.
היצרן היה צריך להוסיך אפשרות כזו- למשל, שיהיה ניתן לצפות בוידאו של INPUT- CBL/SAT תוך כדי האזנה לאודיו של INPUT- CD , אופצייה כזו ברסיבר הייתה שימושית מאוד, לפחות בשבילי.
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- תגובות: 239
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
ברסיברים מהסדרות הקודמות ללא HDMI ניתן היה לעשות זאת.ishaked כתב:מישהו מכיר דרך?...
פשוט לבחור כניסה שאיננה מסוג וידאו לאחר בחירת כניסת הוידאו.
הרסיבר משאיר את מיתוג התמונה האחרון שיש לו ומעביר את האודיו לכניסה החדשה (מסוג CD או TUNER)
מה שאולי יעבוד:
תנסה לחבר לאותו INPUT וידאו שבו אתה רוצה לצפות גם חיבור אנאלוגי בנוסף, ולבחור עם כפתור ה AUDIO את כניסת האודיו האנאלוגית במקום מצב AUTO.
אם לא עובד תנסה ליצור דימוי של רסיבר מדור קודם- תוסיף שימוש בכניסת וידאו שבה תחבר בקומפוננט ולא ב HDMI. יתכן והרסיבר יאפשר השארת תמונה לאחר מעבר לכניסת אודיו בלבד (מסוג CD או TUNER).
עדכן.
-
ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
אצל חבר עם 3800 זה עדיין אפשרי..צלילים-ירוקים כתב:ברסיברים מהסדרות הקודמות ללא HDMI ניתן היה לעשות זאת.ishaked כתב:מישהו מכיר דרך?...
הרסיבר משאיר את מיתוג התמונה האחרון שיש לו ומעביר את האודיו לכניסה החדשה (מסוג CD או TUNER)
מה שאולי יעבוד:
תנסה לחבר לאותו INPUT וידאו שבו אתה רוצה לצפות גם חיבור אנאלוגי בנוסף, ולבחור עם כפתור ה AUDIO את כניסת האודיו האנאלוגית במקום מצב AUTO.
אם לא עובד תנסה ליצור דימוי של רסיבר מדור קודם- תוסיף שימוש בכניסת וידאו שבה תחבר בקומפוננט ולא ב HDMI. יתכן והרסיבר יאפשר השארת תמונה לאחר מעבר לכניסת אודיו בלבד (מסוג CD או TUNER).
עדכן....
בכל מקרה אני אנסה את 2 הדרכים שהצעת ואדווח.
תודה.
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- תגובות: 239
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
ב 3800 עובד כמו בליינים הקודמים. ניסיתי הרגע.ishaked כתב:אצל חבר עם 3800 זה עדיין אפשרי..צלילים-ירוקים כתב:ברסיברים מהסדרות הקודמות ללא HDMI ניתן היה לעשות זאת.ishaked כתב:מישהו מכיר דרך?...
מה שאולי יעבוד:
עדכן....
בכל מקרה אני אנסה את 2 הדרכים שהצעת ואדווח.
תודה....
אם אצלך לא עובד תנסה את מה שהצעתי.