העליון קובע נגד הכבלים והלווין בעיניין התחמנות בערוץ 5
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
לא נראה לי שיתרחש שינוי מהותי בתוכנית השידורים של ערוץ 5, הצ'מפיונס והליגות האירופאיות לא יעברו לערוץ החינמי בכל אופן.
ליגת העל בכדורסל גם ככה משודרת שם כמו משחקי טניס והפורמולה אחת, אולי יזרימו מספר משחקי N.B.A וגם את המשחק של יום שישי בליגה בכדורגל, טורנירים גדולים יישארו נחלתם של המשלמים.
מה שכן משה אנחנו עדיין מחכים להכרעה בנוגע לשידורי המונדיאל, אתה עדיין חושב שנראה את המשחקים בחינם?
ליגת העל בכדורסל גם ככה משודרת שם כמו משחקי טניס והפורמולה אחת, אולי יזרימו מספר משחקי N.B.A וגם את המשחק של יום שישי בליגה בכדורגל, טורנירים גדולים יישארו נחלתם של המשלמים.
מה שכן משה אנחנו עדיין מחכים להכרעה בנוגע לשידורי המונדיאל, אתה עדיין חושב שנראה את המשחקים בחינם?
אף פעם לא כתבתי "חינם", אלא מחיר סביר לרוב האוכלוסיה(נניח 200 ש"ח) ונמוך בהרבה מה1000 ש"ח או דומה שדיברו עליו.
זה כמובן רק ניחוש המבוסס על מה שקרה במונדיאל הקודם ועל הנחתי שב1000 ש"ח, הם פשוט יפסידו כי הלקוחות לא יעמדו בזה ויוותרו. אני גם חושב שזה ייקבע זמן קצר לפני המונדיאל כשיראו מה הציבור יכול לספוג.
אל תתבסס על ניחושיי כמובן
זה כמובן רק ניחוש המבוסס על מה שקרה במונדיאל הקודם ועל הנחתי שב1000 ש"ח, הם פשוט יפסידו כי הלקוחות לא יעמדו בזה ויוותרו. אני גם חושב שזה ייקבע זמן קצר לפני המונדיאל כשיראו מה הציבור יכול לספוג.
אל תתבסס על ניחושיי כמובן
משה
הלוואי והיו משדרים פורמולה 1. לצערי הרב הם שכחו מזמן את הצופים המכורים (והלא מעטים אגב) של הענף הזה...d-tox כתב:לא נראה לי שיתרחש שינוי מהותי בתוכנית השידורים של ערוץ 5, הצ'מפיונס והליגות האירופאיות לא יעברו לערוץ החינמי בכל אופן.
מה שכן משה אנחנו עדיין מחכים להכרעה בנוגע לשידורי המונדיאל, אתה עדיין חושב שנראה את המשחקים בחינם?...
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
מסקרן אותי לדעת משהו.... אם בסופו של דבר ערוץ 1 לא ישדר מונדיאל, וזה יישאר בתשלום, אני מן הסתם אנסה לראות בערוצים אחרים. מעניין אותי לדעת אם הם יחשיכו מסכים, כמו שקרה במיקרים אחרים בעבר...
הערוץ NBA היה לתפארת הטלויזיה, גם אני לא זוכר למה הוא התאדה... כמו כל דבר בא"י, דברים טובים נמשכים יומיים...
הערוץ NBA היה לתפארת הטלויזיה, גם אני לא זוכר למה הוא התאדה... כמו כל דבר בא"י, דברים טובים נמשכים יומיים...
איזה יופי...
סוף סוף!!!
מרוב צפייה במירוצים ב-RTL התחלתי כבר להבין גרמנית
(נקווה רק שיביאו צוות שידור איכותי )
אני הולך לכתוב מכתב תודה לערוץ הספורט ...
התפתחות: http://tinyurl.com/nx7tf
זול משמעותית מ1000, אך עדיין יקר.
אני מהמר שיהיה מחיר עוד יותר זול.
זול משמעותית מ1000, אך עדיין יקר.
אני מהמר שיהיה מחיר עוד יותר זול.
משה
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני מצטט מילה במילה ממסקנות ה-'צוות המיוחד' של משרד התקשורת:
"עמדת משרד האוצר היא כי אין להעביר תקציבים ציבוריים לצורך שידור משחקים בערוץ הראשון".
צוות מיוחד עאלק..........
בשביל זה צריך להקים צוות? חבר'ה רק בשביל לעצבן אתכם, אתם יודעים מה התקציב השנתי של הערוץ הראשון?
900 מיליון שקלים!! או בעברית:
ססאמק זה כמעט מיליארד שקל!!!! אבל כסף לקנות משחקים אין להם. ה-'צוות לעניין' הפרטצ' הזה שהקים הירשזון גם נלחם שהכבלים והלווין לא ישדרו את המשחקים ויגבו 800 ש"ח מהצופים.
ואני שואל שוב פעם בשביל מה אנחנו צריכים את הערוץ הראשון? למה לעזאזל יש לו תקציב כזה? מה עושים עם הכמעט מליארד שקל השנתיים האלו?
תנו לי מיליארד שקל כל שנה אתם תראו כל פיסת ספורט אפשרית, ממונדיאל ועד לבדמינגטון.
אבל מי אני בכלל.....
העיקר שיש תמורה בעד האגרה.......
"עמדת משרד האוצר היא כי אין להעביר תקציבים ציבוריים לצורך שידור משחקים בערוץ הראשון".
צוות מיוחד עאלק..........
בשביל זה צריך להקים צוות? חבר'ה רק בשביל לעצבן אתכם, אתם יודעים מה התקציב השנתי של הערוץ הראשון?
900 מיליון שקלים!! או בעברית:
ססאמק זה כמעט מיליארד שקל!!!! אבל כסף לקנות משחקים אין להם. ה-'צוות לעניין' הפרטצ' הזה שהקים הירשזון גם נלחם שהכבלים והלווין לא ישדרו את המשחקים ויגבו 800 ש"ח מהצופים.
ואני שואל שוב פעם בשביל מה אנחנו צריכים את הערוץ הראשון? למה לעזאזל יש לו תקציב כזה? מה עושים עם הכמעט מליארד שקל השנתיים האלו?
תנו לי מיליארד שקל כל שנה אתם תראו כל פיסת ספורט אפשרית, ממונדיאל ועד לבדמינגטון.
אבל מי אני בכלל.....
העיקר שיש תמורה בעד האגרה.......
- keyser
- עוסק בתחום

moco
צודק
אבל לא התכוונתי להרחיב, פשוט שמעתי את זה בחדשות הספורט ומיד העליתי את זה לכאן...
d-tox
תתמודד- אני אתמוך בך (בעיקר כי אני רוצה לצפות בשידורי בדמינגטון
)
יושבים שם, איך אומר רון קופמן? אוסף של כלום ושום דבר, וזורקים את הכסף לאף מקום....
הברדק חוגג חברים.
צודק
d-tox
תתמודד- אני אתמוך בך (בעיקר כי אני רוצה לצפות בשידורי בדמינגטון
יושבים שם, איך אומר רון קופמן? אוסף של כלום ושום דבר, וזורקים את הכסף לאף מקום....
הברדק חוגג חברים.
בעיניין המונדיאל, חשוב שגם מי שמתעתד לשלם את סכום הכסף המבוקש, שיעשה את זה ממש ברגע האחרון.
אין שום יתרון בתשלום מוקדם (הסחורה לא תיגמר
) וצריך להלחיץ את צ'רלטון עד הסוף כדי שישברו וימכרו את הכל לאחד הערוצים הציבוריים.
אין שום יתרון בתשלום מוקדם (הסחורה לא תיגמר
משה
- keyser
- עוסק בתחום

אם כולם יתאגדו באמת, אבל באמת, ויחכו לרגע האחרון, זה בהחלט עשוי להביא להוזלה לדעתי.
אם הם צופים שכ- 300 אלף בתי אב לפחות- יתחברו בחבילה הזו,
והם יגיעו ליישורת האחרונה ויראו שהתחברו רק 150 אלף (תמיד יש את אלה שמפחדים לחכות או שאין להם סבלנות לדברים האלה),
זה ירידה מהצפי בכ- 7 מיליון ש"ח..... זה אמור לעשות את העבודה...
השאלה היא באמת, איך עושים כזו התארגנות.
אני בכל אופן, מתחבר שעה לפני משחק הפתיחה.
אם הם צופים שכ- 300 אלף בתי אב לפחות- יתחברו בחבילה הזו,
והם יגיעו ליישורת האחרונה ויראו שהתחברו רק 150 אלף (תמיד יש את אלה שמפחדים לחכות או שאין להם סבלנות לדברים האלה),
זה ירידה מהצפי בכ- 7 מיליון ש"ח..... זה אמור לעשות את העבודה...
השאלה היא באמת, איך עושים כזו התארגנות.
אני בכל אופן, מתחבר שעה לפני משחק הפתיחה.