תוכנה טובה ללכידת וידאו+אודיו
שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב שמשמש אותי במקום טלוויזיה(גם ככה המסך מספיק גדול לטעמי ככה שלמה לא להשתמש בו כטלוויזיה)
עכשיו אני משתמש בו על מנת לצפות בערוצים דרך ממיר של יס שמחובר אליו בקומפוננט והסאונד מהממיר מחובר לLINE IN של הכרטיס קול וככה אני שומע ורואה..
אבל בהקלטה אין לי שום אפשרות להקליט בWIDE(יש לי אפשרות לצפות בWIDE אבל לאחר הקלטה אין לי אפשרות לצפות בהקלטה ביחס של 16:10/9...
לכן אני מבקש תוכנת VIDEO CAPTURE עדכנית שיודעת להקליט בWIDE(אפילו ממקור שלא משדר ב16:10) וגם יודעת לקחת את האודיו מהLINE IN של הכרטיס טלוויזיה(כן - יש גם אחד כזה)
עכשיו אני משתמש בו על מנת לצפות בערוצים דרך ממיר של יס שמחובר אליו בקומפוננט והסאונד מהממיר מחובר לLINE IN של הכרטיס קול וככה אני שומע ורואה..
אבל בהקלטה אין לי שום אפשרות להקליט בWIDE(יש לי אפשרות לצפות בWIDE אבל לאחר הקלטה אין לי אפשרות לצפות בהקלטה ביחס של 16:10/9...
לכן אני מבקש תוכנת VIDEO CAPTURE עדכנית שיודעת להקליט בWIDE(אפילו ממקור שלא משדר ב16:10) וגם יודעת לקחת את האודיו מהLINE IN של הכרטיס טלוויזיה(כן - יש גם אחד כזה)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מהו דגם כרטיס הטלוויזיה שלך?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

למה שלא תצפה בהקלטות של ה-WinDVR עם תוכנת צפייה כלשהי, כמו למשל BSPlayer? ניתן למתוח שם את התמונה על כל המסך.
ה-WinDVR מפיק הקלטות יפות מאוד, חבל לוותר עליו.
ה-WinDVR מפיק הקלטות יפות מאוד, חבל לוותר עליו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נסה קודם BSPlayer בלי להתקין שום דבר נוסף, ובחר שם ב-Aspect Ratio-Anamorphic.
אם זה לא ילך, תתקין FFDShow, ותאפשר פענוח MPEG2 בתפריט ה-codecs ב-FFDShow Video decoder configuration. נסה את שני המקודדים האפשריים שם.
אם זה לא ילך, תתקין FFDShow, ותאפשר פענוח MPEG2 בתפריט ה-codecs ב-FFDShow Video decoder configuration. נסה את שני המקודדים האפשריים שם.