איזה כרטיס אשראי להביא?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
באיזה בנק אתה ?
אם אתה מתכנן רכישות בחו"ל כדאי שיהיה לך כרטיס שמכובד בחו"ל (אינטרנט), או כרטיס שמוכר בPayPal.
הבנקים נותנים כל מיני הנחות למיניהן, כדאי לעשות סקר ולבדוק מי נותן לך הכי הרבה בהכי פחות.
עצה שלי כחייל שהשתחרר לפני 9 שנים ולא חסך: שים כסף בצד כל עוד אתה יכול, אחרי חתונה לא נשאר כלום...
אם אתה מתכנן רכישות בחו"ל כדאי שיהיה לך כרטיס שמכובד בחו"ל (אינטרנט), או כרטיס שמוכר בPayPal.
הבנקים נותנים כל מיני הנחות למיניהן, כדאי לעשות סקר ולבדוק מי נותן לך הכי הרבה בהכי פחות.
עצה שלי כחייל שהשתחרר לפני 9 שנים ולא חסך: שים כסף בצד כל עוד אתה יכול, אחרי חתונה לא נשאר כלום...
Vocare Ad Regnum
corporate זה רק דרך קבוצה, כמו במקומות עבודה.yairf כתב:ויזה כאל קורפורייט (Corporate) - התנאים הכי טובים שאני מכיר - בשום אופן לא לקחת Active - זה מלכודת דבש...
אגב, צריך להיזהר מזה כשעוזבים את מקום העבודה. אחרי איזה שנה הם שמים לב ופתאום מחייבים אותך בכל מיני חיובים משונים ומצטברים.
משה
וויתרת להם?moco כתב:corporate זה רק דרך קבוצה, כמו במקומות עבודה.yairf כתב:ויזה כאל קורפורייט (Corporate) - התנאים הכי טובים שאני מכיר - בשום אופן לא לקחת Active - זה מלכודת דבש...
אגב, צריך להיזהר מזה כשעוזבים את מקום העבודה. אחרי איזה שנה הם שמים לב ופתאום מחייבים אותך בכל מיני חיובים משונים ומצטברים....
לא ממשNissim כתב:וויתרת להם?moco כתב:corporate זה רק דרך קבוצה, כמו במקומות עבודה.yairf כתב:ויזה כאל קורפורייט (Corporate) - התנאים הכי טובים שאני מכיר - בשום אופן לא לקחת Active - זה מלכודת דבש...
אגב, צריך להיזהר מזה כשעוזבים את מקום העבודה. אחרי איזה שנה הם שמים לב ופתאום מחייבים אותך בכל מיני חיובים משונים ומצטברים.......
אבל רוב האנשים לא ישימו לב כי רוב האנשים לא מסתכלים בכלל על רשימת החיובים.
בכל מקרה השואל הוא חייל משוחרר. סביר שקורפורייט לא אופציה בשבילו.
משה