PS3 מוזל בחנויות שונות בארץ,אך עם אחריות של החנות עצמה,שווה?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 256
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום,אני חשבתי על להביא דרך חבר מכשיר מחול אבל מעדיף מכשיר עם אחריות מקומית.
ישנם חנויות אשר מוכרות את המכשיר עם אחריות שלא של ניופאן..האם זה סיכון לקנות עם אחריות לא מקורית??מישהו יודע האם יש הבדל חשוב ומשמעותי בין אחריות מקורית של ניופאן לזו הניתנת ע"י החנות עצמה?
תודה :D
נערך לאחרונה על ידי lilbiggie ב 19/04/2009 11:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

באופן אישי צפיתי בשני אנשים בפורום - אחד שעבר מסכת לא פשוטה עד שקיבל מכשיר חדש (לא אחריות של ישפאר) ואחד שקנה עם אחריות ישפאר, נכנס ויצא עם מכשיר חדש (חד משמעי חדש ולא מחודש).
אם ההבדל עומד על 300 שקלים ואולי קצת יותר - לך על אחריות מקורית של ישפאר. הם לא מתעסקים עם תיקונים בישראל ולכן הם נותנים מכשיר חדש (תלוי בחומרת הנזק) ושולחים את שלך לחו"ל. הנזק היחיד הוא השמירות ושאר המידע שיש לך על המכשיר, אבל את זה אפשר לגבות אחד לכמה זמן.
על מנת לא להאמין לי על "עיוור" - חפש בפורום לגבי תקלות של סוני 3, יש שני שרשורים מהחודשיים האחרונים.
Vocare Ad Regnum

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #3 

חשוב לציין שמה שאנשים לא מבינים - הכסף הגדול שמוציאים - הוא לא ברכישה של המכשיר - אלא בהמשך.
עוד משחקים - עוד שלטים, אביזרים וכו'....

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

lawpower כתב:חשוב לציין שמה שאנשים לא מבינים - הכסף הגדול שמוציאים - הוא לא ברכישה של המכשיר - אלא בהמשך.
עוד משחקים - עוד שלטים, אביזרים וכו'....
...
נכון, נכון, נכון. (Y)
שלטים ושאר אביזרים ומשחקים שותים הרבה כסף. לא כדאי "לשחק" על האחריות.

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אני עדיין חושב על להביא דרך חבר מכשיר מחול.. (אנגליה- PS3 חדש עם קילזון 2 וGTA4 ב2000 שח,או 1600 מארה"ב) . להוציא 2500 עליו,כשאפשר להשיג אותו בהרבה פחות זה מעצבן,אבל ממש לא בא לי לשבור את הראש במקרה של תקלה...באסה.
מישהו יודע טווח מחירים של מכשיר עם אחריות מקורית?כל החיפושים בזאפ בעיקר מובילות אותי לחנויות עם אחריות משלהם על הPS3....

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

יש הפתעות לפעמים ב"באג" וגם ל"טויס אר אס" יש יציאות.
אני באופן אישי מכיר את "מדיה גיים" בגבעתיים אבל במה פתוחה לכוווולם לתת עוד שמות.
לא להתפתות לכמה שקלים פחות, גם לא לחו"ל - זה אפשרי לשלוח מכשיר תקול (לא שהם מקלקלים מהר) אבל זה סיפור. לגבי חנות שעושה ייבוא אישי, הכל טוב ויפה, השאלה מה קורה כשיש בעיה - כמה זמן תגובה, לפעמים גם תגובות הן לא לעניין (עיין ערך: "אתה באמת צריך שיהיה לך רשת אלחוטית ?").
Vocare Ad Regnum

lilbiggie פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

טוב..תודה רבה לכולם... :)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #8 

אני הבאתי מכשיר מצרפת...
טפו טפו טפו הכל היה בסדר (עכשיו בערך נגמרה השנה)
בעיקרון - היו אנשים שהתווכחו עם ישפאר ותיקנו להם את המכשיר שנקנה בחו"ל...
אבל זה שמועות ולא ברור עד כמה נכון.
אם אתה מוצא אחריות ישפאר במחיר קרוב למחיר חו"ל... תהנה. השקט הנפשי שווה את זה

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #9 

דבר אחד כולכם שוכחים - האחריות היא לשנה הראשונה בלבד, ורובם המכריע של האנשים שנתקלים בבעייה נתקלים בה אחרי שנת האחריות, ככה שאני אישית לא רואה שום יתרון מעשי בשנת האחריות הראשונה שניתנת. קראתי מספיק ת'רדים פה ובפורומים אחרים בעולם על PS3 תקולים (שזה לא ישמע לא נכון, הרבה יחסית, קרי מספיק בשביל להסיק מסקנה מלומדת, לא הרבה יחסית לכמות המכשירים שנמכרו) וברובם המכריע התקלות קרו אחרי השנת אחריות (לרב הרבה אחרי).

נכון, זה לא אומר שלא יקרה שום דבר למכשיר בשנה הראשונה, אבל זה כן אומר שהסיכוי לכך זניח מאוד.

Traklin
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 190
שם מלא: ליאור א.
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #10 

TANDBERG כתב:באופן אישי צפיתי בשני אנשים בפורום - אחד שעבר מסכת לא פשוטה עד שקיבל מכשיר חדש (לא אחריות של ישפאר) ואחד שקנה עם אחריות ישפאר, נכנס ויצא עם מכשיר חדש (חד משמעי חדש ולא מחודש).
אם ההבדל עומד על 300 שקלים ואולי קצת יותר - לך על אחריות מקורית של ישפאר. הם לא מתעסקים עם תיקונים בישראל ולכן הם נותנים מכשיר חדש (תלוי בחומרת הנזק) ושולחים את שלך לחו"ל. הנזק היחיד הוא השמירות ושאר המידע שיש לך על המכשיר, אבל את זה אפשר לגבות אחד לכמה זמן.
על מנת לא להאמין לי על "עיוור" - חפש בפורום לגבי תקלות של סוני 3, יש שני שרשורים מהחודשיים האחרונים.
...

זה ההבדל בין אחריות של מקום מסודר לבין אחריות פרללית עם יבוא אישי של חנויות..
טרקלין חשמל באינטרנט
www.traklin.co.il

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #11 

Huber כתב:דבר אחד כולכם שוכחים - האחריות היא לשנה הראשונה בלבד, ורובם המכריע של האנשים שנתקלים בבעייה נתקלים בה אחרי שנת האחריות, ככה שאני אישית לא רואה שום יתרון מעשי בשנת האחריות הראשונה שניתנת. קראתי מספיק ת'רדים פה ובפורומים אחרים בעולם על PS3 תקולים (שזה לא ישמע לא נכון, הרבה יחסית, קרי מספיק בשביל להסיק מסקנה מלומדת, לא הרבה יחסית לכמות המכשירים שנמכרו) וברובם המכריע התקלות קרו אחרי השנת אחריות (לרב הרבה אחרי).

נכון, זה לא אומר שלא יקרה שום דבר למכשיר בשנה הראשונה, אבל זה כן אומר שהסיכוי לכך זניח מאוד.
...
אתה עדיין בבעיה גדולה כאן.
רוב הייבוא האפור בארת הוא של קונסולות NTSC או NTSC-J.
ישפאר לא מוכנים בתחליט האיסור לתקן מכשירים כאלו אפילו בתשלום.
אני קניתי את שלי בזמנו ב-4300 שקל רק כדי שיהיה לי את השקט הזה במקרה של חלילה תקלה.
עד היום טפו טפו טפו עובד כמו שעון.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #12 

אצלי השיקול היה שונה. יכולתי להביא איתי אחד מחו"ל והוא עלה 1400 ש"ח (400 דולר כשהדולר היה 3.4 בערך) כשבארץ רצו מעל 3500 ש"ח, ככה שהשיקול של האחריות לא היה מרכזי - בהפרשי מחיר כאלו אפשר פשוט לקנות 2 קונסולות ועדיין יצא לי יותר זול.

צריך לבדוק מה ההפרשי מחיר ולשקול את זה מול ה"סיכון" של תקל בשנה הראשונה ולפי זה לעשות שיקול מחושב. ד"א - ישפאר לא מתקנים, הם שולחים לחו"ל, ככה שאם יש לך תקלה מעבר לשנת האחריות תצטרך להמתין כ 3 שבועות ויותר לחזרת המכשיר מתיקון. חנויות בארץ שעובדות אפור כן מתקנות פה בארץ ככה שיש סיכוי שהשירות שלהם יהיה יותר יעיל.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #13 

למי שיש אפשרות לשלם עם כרטיס הכסף של מועדון חבר
בבלוקבאסטר מקבלים אותו
ואפשר להטעין 2000 ש"ח בחודש בהנחה ממוצעת של 25%
ה80GB עם שלט אחד ושני משחקים עולה 2800
יוצר 1500 ועוד 800 סה"כ 2300 ש"ח
למי שזה רלוונטי
עם אחריות שנה של ישפאר
העם דורש..... כל מיני דברים

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

ראיתי אתמול 2700 (או 2799, לא בטוח), שני משחקים, לא זוכר כמה שלטים, אבל ב199 תוכל לקבל עוד שלט רוטט. אחריות מקורית ישפאר.
המחירים בארץ די ירדו לעומת מה שהיה, ואני עוד קניתי לפני ארבעה חודשים...
Vocare Ad Regnum

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”