lcd sharp 32d44 חדשה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
barak-s פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום.

רכשתי לפני כשבוע טלויזיה sharp 32d44 .
כשאני מנסה לראות שידורי SD אז ממכלול האפשריות שהן: 14:9 NORMAL ,ZOOM
-,PANORMA, FULL , CINEMA 16:9 , CINEMA 14:9
אני יכול לצפות רק ב NORMAL ,PANORMA,FULL
ביתר המצבים התמונה נחתכת מלמעלה ולמטה.
ב PANORMA זה בלתי אפשרי בגלל שזה משגע אותי המתיחות בצדדים , וב FULL הדמיות נראות שמנות מידי ,אז מה שנשאר זה NORMAL.
כל המצב הזה הוא ממש מבאס , האם משהוא יכול לשפוך אור על הנושא ספציפי לטליוזיה הזאת (אולי יש איזה תקלה בטלויזיה) .
נ.ב: אני מודע לבעיות השידור בישראל ,אבל ממה שקראתי כאן יש אנשים שטוענים שהם רואים תמונה בפריסה מלאה בלי עיוותים או מתיחות תמונה בטלוזיות שלהן (מדגם שונה משלי).

2.כשאני מחבר את המחשב לטליוזיה יש לא מעט מקומות שהאותיות נראות מרוחות,האם אפשר לטעון שזה פגם ולהחזיר את הטלוזיה לחנות ? .

pargit
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

היי
לי יש את ה 37 אינץ', מחוברת ל YES.
בממיר הגדרתי את סוג המסך ל 16:9, ובמסך הגדרתי WSS פעיל, וכך המסך יודע לעבור בין סוגי השידורים ש YES משדרים.
בכל מקרה, שידורים 4:3 עדיף לראות בפנורמה, ויחסית למסכים אחרים שראיתי אצל חברים ובתצוגות, ה SHARP יש לה הכי פחות עיוות.
לגבי חיבור למחשב, יש בתפריט של המסך איזה רזולוציה תהיה ה NATIVE שלו, אני הגדרתי 1360X768, וכך גם בכרטיס מסך רואים מדהים (מציג סרטי DIVX מעפנים יופי, מציג סרטי 720P מדהים וכמובן אינטרנט וכל מה שעושים על מחשב).

איך אתה מחבר את הממיר?

barak-s פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

הממיר הוא של הוט,ואני מחבר אותו בכבל של SCART .
אני לא יודע איזה הגדרות יש בממיר של YES אבל בהוט ההגדרות של הממיר הם בין 4:3 ל 16:9 והן לא עשות שום שינוי (כך גם לדברי האיש תמיכה של HOT).
לגבי המחשב ,אתה צודק אבל הבעיה היא שאפשר לראות רק ב NORMAL או ב ZOOM (שזה בערך אותו הדבר ברזולוציה 768*1360)
אז מתי שרוצים לראות סרט רגיל ב 4:3 במחשב ולשנות אותו ל 16:9 בנגן ה VLC ואח"כ לשנות את הטלווזיה ל 16:9 ,זה לא מתאפשר כי אין את המוד 16:9.
אולי אתה יודע ,מה יקרה אם אני אחבר את המחשב לכניסת HDTV של ה LCD (שם כן יש 16:9) ,האם יראו נורמלי כמו בחיבור המחשב לכניסת VGA ב LCD ?

pargit
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

אתה מתכוון לכניסת HDMI דרך DVI TO HDMI?
אם כן, לא ניסיתי עדיין, וטכנאי שהיה אצלי אמר שזה לא אמור לעבוד.
אצלי סרט שהוא 4:3 במחשב עושה את הפסים השחורים בצדדים לבד (קצת מציק לפעמים), סרטים של 16:9 במסך מלא.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”