עדכונים נוספים עבור Moving Pictures
בוצעו תיקונים נוספים לסקריפט (בחלק מהסרטים לא נמשך כל התקציר/נמשך תקציר עם תגיות HTML).
רוב תודות ל-bob987 על כך שדיווח על הבעיות.
בנוסף, עקב כך ששמות הסרטים הם בעברית הפונקצייה של סינון סרטים באמצעות לחצני המקשים (כמו בטלפון נייד) הפסיקה לעבוד.
תיקון פונקצייה זו דרש שינויים בקוד של הפלאגין. ביצעתי את התיקונים הדרושים ויצרתי גירסה חדשה של הפלאגין.
ניתן להוריד את הגירסה החדשה ואת הסקריפט המעודכן מפה:
http://forum.team-mediaportal.com/movin ... mit-58430/
בכל מקרה (למרות שלא צריכה להיות בעייה) אני ממליץ לגבות את ה-database של הסרטים לפני שימוש בסקריפט ובפלאגין המעודכנים (למציאת ה-database בצעו חיפוש לקובץ movingpictures.db3).
רוב תודות ל-bob987 על כך שדיווח על הבעיות.
בנוסף, עקב כך ששמות הסרטים הם בעברית הפונקצייה של סינון סרטים באמצעות לחצני המקשים (כמו בטלפון נייד) הפסיקה לעבוד.
תיקון פונקצייה זו דרש שינויים בקוד של הפלאגין. ביצעתי את התיקונים הדרושים ויצרתי גירסה חדשה של הפלאגין.
ניתן להוריד את הגירסה החדשה ואת הסקריפט המעודכן מפה:
http://forum.team-mediaportal.com/movin ... mit-58430/
בכל מקרה (למרות שלא צריכה להיות בעייה) אני ממליץ לגבות את ה-database של הסרטים לפני שימוש בסקריפט ובפלאגין המעודכנים (למציאת ה-database בצעו חיפוש לקובץ movingpictures.db3).
לא.
הקבצים הרלוונטים הם הראשון והאחרון.
הראשון הוא הסקריפט. אתה יכול לשמור אותו איפה שאתה רוצה ואח"כ תוסיף אותו דרך ההגדרות של הפלאגין (כמו שהוספת את הסקריפט הקודם).
האחרון הוא קובץ zip המכיל את הגרסה המעודכנת של הפלאגין. יש להחליף את הגירסה הקיימת (נמצאת בספרייה הראשית של מדיה פורטל תחת plugins/windows) בגירסה שנמצאת בתוך קובץ ה-zip.
הקבצים הרלוונטים הם הראשון והאחרון.
הראשון הוא הסקריפט. אתה יכול לשמור אותו איפה שאתה רוצה ואח"כ תוסיף אותו דרך ההגדרות של הפלאגין (כמו שהוספת את הסקריפט הקודם).
האחרון הוא קובץ zip המכיל את הגרסה המעודכנת של הפלאגין. יש להחליף את הגירסה הקיימת (נמצאת בספרייה הראשית של מדיה פורטל תחת plugins/windows) בגירסה שנמצאת בתוך קובץ ה-zip.
תמשוך מחדש את המידע עבור כל הסרטים עם הסקריפט החדש (הגירסה שבקישור בתחילת השרשור). זה אמור לתקן את הבעייה (בגירסה הראשונה של הסקריפט הסרטים מוינו לפי שמם באנגלית).itzik_vip כתב:עידכנתי את הגרסה
אך הבעייה הכי מטרידה היא שרשימת הסרטים בעברית לא ממוינת לפי ה: א-ב
(חשוב לציין שאני רואה את תצוגת הסרטים לפי מיון של כותרים אך זה לא מסודר לפי ה: א-ב)
האם יש פתרון ארז/איתי ?...
אפשרות אחרת היא לערוך ידנית (דרך הגדרות הפלאגין) את שדה ה-sort by של כל סרט לשם העברי (לעשות copy-paste משם הסרט).