שאלה לגהיי sagetv
כרגע אני משתמש עם sagetv הי דיי יציבה עכשיו אני מניח שכדיי להנות ממש מהתוכנה
אני צריך להוסיף כרטיס נוסף בכדי שאוכל להקליט תוכנית אחת כאשר אני צופה באחרת
שאלותיי
1,אילו הכנות צריך לעשות חוץ ממיר וכרטיס tv
2,איזה כרטיס אתם ממליצים לא משנה המחיר
3,האם צריך שלט נוסף או שעם השלט של 150 אפשר להשתמש לשניהם
4, מה צריך לעשות כדיי שהכול יעבו האם צריך לעשות פעולות מיוחדות
amd samperon 3100 64 256nb reddon9800 pro
400gb ווסטרן
1 g סמסונג
אני צריך להוסיף כרטיס נוסף בכדי שאוכל להקליט תוכנית אחת כאשר אני צופה באחרת
שאלותיי
1,אילו הכנות צריך לעשות חוץ ממיר וכרטיס tv
2,איזה כרטיס אתם ממליצים לא משנה המחיר
3,האם צריך שלט נוסף או שעם השלט של 150 אפשר להשתמש לשניהם
4, מה צריך לעשות כדיי שהכול יעבו האם צריך לעשות פעולות מיוחדות
amd samperon 3100 64 256nb reddon9800 pro
400gb ווסטרן
1 g סמסונג
נתחיל מהסוף...
השלט שולט על התוכנה ולא ישירות על הכרטיסים - ולכן אין צורך בעוד שלט.
כמובן שצריך IR BLASTER כדי שהתוכנה תוכל להעביר ערוצים גם בממיר השני - ולכן 2 אפשרויות:
קניית PVR 150 עם שלט ו-BLASTER או קניית PVR 150 MCE ללא שלט וללא BLASTER מחול ב-50$ אבל להוסיף USB-UIRT ב-300 ש"ח ואז אתה גם מכוסה לממיר השלישי...אחרי שתוסיף עוד כרטיס PVR וממיר...
אין צורך בהכנות כלשהם! רק להתקין את הכרטיס ולהוסיף אותו לרשימת הכרטיסים ב-SAGETV. את כל שאר העבודה SAGETV עושה.
אורן.
השלט שולט על התוכנה ולא ישירות על הכרטיסים - ולכן אין צורך בעוד שלט.
כמובן שצריך IR BLASTER כדי שהתוכנה תוכל להעביר ערוצים גם בממיר השני - ולכן 2 אפשרויות:
קניית PVR 150 עם שלט ו-BLASTER או קניית PVR 150 MCE ללא שלט וללא BLASTER מחול ב-50$ אבל להוסיף USB-UIRT ב-300 ש"ח ואז אתה גם מכוסה לממיר השלישי...אחרי שתוסיף עוד כרטיס PVR וממיר...
אין צורך בהכנות כלשהם! רק להתקין את הכרטיס ולהוסיף אותו לרשימת הכרטיסים ב-SAGETV. את כל שאר העבודה SAGETV עושה.
אורן.
נניח שכרגע אני צופה בערוץ מסויים ואני רוצה להקליט ערוץ נוסף איך הsagetv יודעת מאיפה להקליט ומאיפה ךצפות או שזו
בכלל פעןלה אוטו של sage זאתאומרת הvsage בוחר לבד מאיפה להקליט או שיש צורך בהגדרה מסויימת
שאלה שניהמה לגביי הכרטיס tv יש המלצות חוץ מה 150???משהו שיתן לי יותר איכות מבחינת התמונה
שאלה שלישית כרגע אני משתמש דרך vpvr 150 ויש דיליי של 4 שנית מרגע הלחיצה עד רגע העברת הערוץ זה משהו רגיל אצלכם או שזה רק אצלי?
בכלל פעןלה אוטו של sage זאתאומרת הvsage בוחר לבד מאיפה להקליט או שיש צורך בהגדרה מסויימת
שאלה שניהמה לגביי הכרטיס tv יש המלצות חוץ מה 150???משהו שיתן לי יותר איכות מבחינת התמונה
שאלה שלישית כרגע אני משתמש דרך vpvr 150 ויש דיליי של 4 שנית מרגע הלחיצה עד רגע העברת הערוץ זה משהו רגיל אצלכם או שזה רק אצלי?
1. SAGETV בוחרת להקליט מאיזה ממיר שהיא רואה לנכון - ממיר פנוי... אין צורך להגדיר מאיזה ממיר להקליט.
2. ה-דיליי רגיל. לוקח זמן לקדד את אות הוידאו ולפרוש אותו בחזרה ע"ג המסך - כ 2 שניות. הדיליי הנוסף הוא בהעברת הערוץ ע"י הבלאסטר.
3. רשימת כרטיסים נתמכת ע"י SAGETV:
http://www.sagetv.com/requirements.html?sageSub=tv
אתה יכול לנסות את
ATI Theater 550 chipset, including those by GeCube, Gigabyte, MSI, PowerColor, Sapphire, Tul, VisionTek and Yuan (with V3 or later)
אורן.
2. ה-דיליי רגיל. לוקח זמן לקדד את אות הוידאו ולפרוש אותו בחזרה ע"ג המסך - כ 2 שניות. הדיליי הנוסף הוא בהעברת הערוץ ע"י הבלאסטר.
3. רשימת כרטיסים נתמכת ע"י SAGETV:
http://www.sagetv.com/requirements.html?sageSub=tv
אתה יכול לנסות את
ATI Theater 550 chipset, including those by GeCube, Gigabyte, MSI, PowerColor, Sapphire, Tul, VisionTek and Yuan (with V3 or later)
אורן.
שאלה לגביי sage
נניח ושאני אשתמש pvr 150 +בלאסטר האם כאשר אלחץ על ערוץ מסויים הערוץ לא יעבור בשנייהם?
לא, השלט לא מעביר את הערוץ! השלט נותן פקודה ל-SAGETV -> "נא להעביר ערוץ".
SAGETV מחליטה לבד באיזה ממיר להשתמש ומעבירה ערוץ עצמאית.
כך שלא משנה כמה כרטיסי PVR יש לך, SAGETV מחליטה מה מתבצע בצורה אוטומטית...אתה רק מבקש...
אורן.
SAGETV מחליטה לבד באיזה ממיר להשתמש ומעבירה ערוץ עצמאית.
כך שלא משנה כמה כרטיסי PVR יש לך, SAGETV מחליטה מה מתבצע בצורה אוטומטית...אתה רק מבקש...
אורן.