הדיסק השתגע!
לכל אוהבי המוסיקה שבארצנו הקדושה,אולי אתם מכירים את הבעיה:
אני משתמש בקומפקט דיסק של harman/kardon hd760
בשביל לשמוע את הדיסקים שאני נהנה לשמוע.
כשאני קונה דיסקים חדשים, (ובמקרה הבעייה קוראת דווקא בדיסקים ישראלים- לא בכולם)הדיסק קופץ בדייוק באותו ה-TRACK ובאותם השניות.
בדקתי אם אין שריטה גלוייה לעין-ולא מצאתי.
שמתי את אותו הדיסק במחשב ובדסיקמן- והדיסק מתנגן וחולף על אותם השניות בהן הקומפקט נכשל לקרוא, כאילו לא קרה כלום.
אשמח אם תוכלו לעזור לי
אני משתמש בקומפקט דיסק של harman/kardon hd760
בשביל לשמוע את הדיסקים שאני נהנה לשמוע.
כשאני קונה דיסקים חדשים, (ובמקרה הבעייה קוראת דווקא בדיסקים ישראלים- לא בכולם)הדיסק קופץ בדייוק באותו ה-TRACK ובאותם השניות.
בדקתי אם אין שריטה גלוייה לעין-ולא מצאתי.
שמתי את אותו הדיסק במחשב ובדסיקמן- והדיסק מתנגן וחולף על אותם השניות בהן הקומפקט נכשל לקרוא, כאילו לא קרה כלום.
אשמח אם תוכלו לעזור לי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הדיסק השתגע
זה קרה לי גם בקומפקט דיסק והבנתי (אני חושב ) מה קורה:
הקומפקט דיסק שלי עבד עם ספק מתח לא כל כך מתאים שלא יכל לתת את ההספק הדרוש, ובכן, בכל רגע נתון בשיר יש צריכת הספק שונה, זה תלוי בשיר ובעוצמה של השיר, בכל פעם שהשיר היה מגיע לנקודה מסוימת ששם הצריכה היתה גבוהה ובספק היתה ירידת מתח פשוט השיר נפסק....מענין אהה
מה שעשיתי קניתי ספק חדש עפ הספק גבוהה יותר (יותר זרם ביציאה) והתופעה נעלמה כליל.
אם המכשיר שלך עובד ישירות מ 220V AC אז כנראה זה לא זה אבל אם הוא עובד דרך שנאי בקיר שממיר את המתח אז כנראה זוהי הבעיה
אבי
הקומפקט דיסק שלי עבד עם ספק מתח לא כל כך מתאים שלא יכל לתת את ההספק הדרוש, ובכן, בכל רגע נתון בשיר יש צריכת הספק שונה, זה תלוי בשיר ובעוצמה של השיר, בכל פעם שהשיר היה מגיע לנקודה מסוימת ששם הצריכה היתה גבוהה ובספק היתה ירידת מתח פשוט השיר נפסק....מענין אהה
מה שעשיתי קניתי ספק חדש עפ הספק גבוהה יותר (יותר זרם ביציאה) והתופעה נעלמה כליל.
אם המכשיר שלך עובד ישירות מ 220V AC אז כנראה זה לא זה אבל אם הוא עובד דרך שנאי בקיר שממיר את המתח אז כנראה זוהי הבעיה
אבי